Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sportuoti sporto klube

QUOTE("Ramune" @ 2013 11 21, 20:03)

O as po pirmos treniruotes dar neatsigaunu. Na kai dariau atrode , kad na labai nepersistengiu....bet va raumenu taip niekad dar neskaudejo  doh.gif . O atrodo ir namie truputuka " varciausi" ant zems  biggrin.gif  ir teniso treniruotes truputuka lankiau

man irgi žiauriai skaudėjo savaitę sakyčiau, ypač kai neturėdama programos nuėjau į grupinę AKD + presas doh.gif ten tai žiauru buvo , bet praėjo savaitė ir ta pati grupinę pasirodoė per lengva...kai reikėjo daryt kojoms vėl, dariau per skausmą - įdomu gerai čia dariau unsure.gif klube kuriam sportuoju yra baseinas ir pirtis, tai savaitgaliais nueinu pasigarint - labai padeda atpalaiduot raumenis thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(Pumpum @ 2013 11 21, 20:22)
dėl to ir yra skirtos treniruotės kelių dienų skirtingoms raumenų grupėms treniruoti. Jei vakar treniravai kažką šiandien turi duot pailsėti ir tik sekančią dieną vėl gali treniruot tą raumenų grupę.

visiška teisybė - man kas antrą dieną vis kita raumenų grupę reik treniruot, tikrai jaučiasi pailsėjimas ir raumenų atsigavimas - užgyja ir toliau varai thumbup.gif o presą kiekvieną kartą prieš ir po treniruotės - greit turėsiu kvadratukus yu.gif
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2013 11 22, 09:37)
man irgi žiauriai skaudėjo savaitę sakyčiau, ypač kai neturėdama programos nuėjau į grupinę AKD + presas  doh.gif  ten tai žiauru buvo , bet praėjo savaitė ir ta pati grupinę pasirodoė per lengva...kai reikėjo daryt kojoms vėl, dariau per skausmą - įdomu gerai čia dariau  unsure.gif  klube kuriam sportuoju yra baseinas ir pirtis, tai savaitgaliais nueinu pasigarint - labai padeda atpalaiduot raumenis  thumbup.gif 
Papildyta:
visiška teisybė - man kas antrą dieną vis  kita raumenų grupę reik treniruot, tikrai jaučiasi pailsėjimas ir raumenų atsigavimas - užgyja ir toliau varai  thumbup.gif  o presą kiekvieną kartą prieš ir po treniruotės - greit turėsiu kvadratukus  yu.gif

kvadratukų nebus kol nebus mitybos smile.gif gali tada nors ir 3 kartus daryt per treniruotę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2013 11 22, 16:01)
kvadratukų nebus kol nebus mitybos  smile.gif  gali tada nors ir 3 kartus daryt per treniruotę  smile.gif

Pas mane ant pilvo tai geras lasiakas, per ji jokie kvadratukai neprasikals lotuliukas.gif
Atsakyti
Na atrodo ir man laikas jungtis i sita tema 4u.gif Skaiciau, skaiciau, ruosiausi, svarsciau kas geriau ir vis tik siandien netiketai isspyriau save i treniruokliu sale. Gryzusi namo papietauti susikroviau kuprine ir po darbo tiesiai i sale, kad nebutu laiko pretekstu neiti susigalvot lotuliukas.gif
Siaip treniruokliu sale mano megstamiausias sportas, bet del visuotinai zinomos problemos - normaliu treneriu nebuvimo saleje, nebuvimo kam pakonsultuot, pagelbet siekiant tikslu, , o dar kai ilga laika nematai rezultato, pradedi is viso abejoti ar apskritai suvoki ka darai ten, tai periodiskai pritruksta motyvacijos ir dingstu is sale kuriam laikui.
Siek tiek apsipras raumenukai su pasikeitimai, reikes ieskotis senos programos arba kreiptis i koki virtualu treneri, kad nauja sudarytu. Reikia gi kazkaip tu lasiaku atsikratyt doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitulia: 22 lapkričio 2013 - 20:58
O, atsirado tema smile.gif
Jungiuosi ir aš, kadangi artimiausius metus nori-nenori teks draugauti su impuls'u. Kol kas į salę nelendu, planuoju lankyti grupines kūno dizaino, x-fit, trx treniruotes ir dar vaikštau į plaukimą. Šiandien jaučiuosi gerai palaužyta po debiuto trečiadienį.
Atsakyti
Aš tai kursus jau kuris laikas trenerių lankau. Dar savaitėlė ir baigsis pirma sesija, bus likusios dar 3 smile.gif šakės kaip įdomu, kiek psichologinių dalykų įsigilinau biggrin.gif reiks rašyt kontrolinį, atrodo viską žinau, bet vis tiek baisu paliko, kad nieko nežinau lotuliukas.gif o aš irgi salėj buvau, štangą 40kg paspaudžiau... biggrin.gif
Atsakyti
Kaip smagu dėl tavęs, atradai pašaukimą smile.gif O kas organizuoja kursus? Ir kaip nugara į 40 kg reaguoja?
Aš trečiadienį norėjau eiti į trx, bet supainiojau laiką ir nuėjau į ankstesnę treniruotę. Tai dvi iš eilės ir atbuvau doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2013 11 22, 22:05)
Kaip smagu dėl tavęs, atradai pašaukimą smile.gif O kas organizuoja kursus? Ir kaip nugara į 40 kg reaguoja?
Aš trečiadienį norėjau eiti į trx, bet supainiojau laiką ir nuėjau į ankstesnę treniruotę. Tai dvi iš eilės ir atbuvau  doh.gif  biggrin.gif

Tai nugara nereaguoja spaudžiant štangą nuo krūtinės, guliu gi tuo metu mirksiukas.gif kas kita jei tūpčiau ar atkėlimus kokius daryčiau, mirties trauką. Nebedarau, negalima, ir skauda smile.gif gaila, pritūpimai su štanga buvo mėgstamiausias pratimas. Labai geras jausmas kai tūpi ir bijai kad su tiek nepatūpsi kiek kartų kiek reikia, iš nugaros draugas saugo lotuliukas.gif thumbup.gif turbūt niekad taip nebebus verysad.gif kursus LEU organizuoja, nors ir LKKA kursus organizuoja. Dabar špygas belieka laikyt kad įsidarbinsiu po to kur nors smile.gif na pašaukimas tai mano kitur buvo. Bet padarė gyvenimas savo. Neapleisiu ir anos srities, tikiuos bent mėgėjišku lygiu galėsiu užsiiminėt, nors aš tokiuose dalykuose savikritiška iki negalėjimo ir nežinau kiek mane tai tenkins smile.gif
Atsakyti
As siandien jau antra karta buvau saleje. Penktadienis o kiek zmoniu saleje doh.gif . Teko pasitrint kol suoliuka ar kita koki reikalinga treniruokli gausi. Pabrokino mano programa truputuka sales treneris....bet paskui pasake, kad galima ir taip. Siandien jau truputuka ramiau pratimus dariau, kad nebuciau buratinas dvi dienas.
O cia as ir mano lasinukas. Bijau, kad greit nuleisiu rankas doh.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE("Ramune" @ 2013 11 22, 22:40)
As siandien jau antra karta buvau saleje. Penktadienis o kiek zmoniu saleje  doh.gif . Teko pasitrint kol suoliuka ar kita koki reikalinga treniruokli gausi. Pabrokino mano programa truputuka sales treneris....bet paskui pasake, kad galima ir taip. Siandien jau truputuka ramiau  pratimus dariau, kad nebuciau buratinas dvi dienas.
O cia as ir mano lasinukas. Bijau, kad greit nuleisiu rankas  doh.gif
user posted image

Daryk maximaliai, kiekviena serija turi būti maximali, kad daugiau nebepadarytum. Pamiršk komforto zoną, jei nori rezultatų, nes komforto zonoj oi kaip ilgai užgaiši. Na ir ką, paskaudės, pabūsi kaip buratinas. Tas ilgai nesitęs. Paprastai aš skausmus didelius jausdavau padarius programą visą po porą kartų. T.y. 2 savaites. O vėliau vis lengviau kol galiausiai nebeskauda ir keičiu tada. Šaunuolė, kad stengiesi. Nenuleisk rankų. Išsimatuok dabar savo kūną ir po 3mėn pasimatuok vėl. Būtent, ne kg stebėk, nes kg gali ir priaugti dėl raumeninės masės. Ji sveria daugiau už riebalą, taigi nors ir būsi numetus riebalinio sluoksnio, visumoj gali būt priaugus svorio. Už tai matuokis biggrin.gif ir įmesk po to kaip pasikeitei. Kodėl išbrokijo programą? Kas ten tokio? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2013 11 22, 22:44)
Daryk maximaliai, kiekviena serija turi būti maximali, kad daugiau nebepadarytum. Pamiršk komforto zoną, jei nori rezultatų, nes komforto zonoj oi kaip ilgai užgaiši. Na ir ką, paskaudės, pabūsi kaip buratinas. Tas ilgai nesitęs. Paprastai aš skausmus didelius jausdavau padarius programą visą po porą kartų. T.y. 2 savaites. O vėliau vis lengviau kol galiausiai nebeskauda ir keičiu tada. Šaunuolė, kad stengiesi. Nenuleisk rankų. Išsimatuok dabar savo kūną ir po 3mėn pasimatuok vėl. Būtent, ne kg stebėk, nes kg gali ir priaugti dėl raumeninės masės. Ji sveria daugiau už riebalą, taigi nors ir būsi numetus riebalinio sluoksnio, visumoj gali būt priaugus svorio. Už tai matuokis  biggrin.gif  ir įmesk po to kaip pasikeitei. Kodėl išbrokijo programą? Kas ten tokio?  mirksiukas.gif

Aciu tau Pumpum uz palaikyma. Mano svarstykles sugedo kaip tycia doh.gif . O gal kaip tik gerai....nes taip vis lipdavau ir lipdavau ant ju. As nesimatuosiu.......nes tikiu, kad rezultatai jeigu bus- jie pasimatys veidrodyje.
MAno viena treniruote gaunasi apatiniai kuno daliai o kita virsutiniai. O sios sales treneris sako, kad geriau kaip pradedanciai butu pora men padaryti bendra programa, kuri per treniruote apima visas kuno dalis ir tokia silpnesne . Tai va cool.gif
Atsakyti
Ramune, o tu darai cardio ar tik ant treniruoklių?

motyvacijai smile.gif

Pumpum, pašaukimas gal ir buvo kitur, bet kai skaičiau kažkurioj temoj (regis, kaip prisiversti sportuoti) apie tavo santykius su sportu, tai buvo akivaizdu, kad tai meilė biggrin.gif Beje, ačiū, įkvėpei tada smile.gif
Atsakyti