Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sportuoti sporto klube

QUOTE(Pumpum @ 2013 11 18, 16:55)
p.s. tas video tai labai jau baisiai pateiktas  biggrin.gif  čia jau profesionalai tuo užsiiminėja, pats crossfit tai verstųsi lietuviškai kaip ratelis  smile.gif 

treniruotes ratu yra circuit training ax.gif nelabai net eina isverst to crossfit, kalbininkai sugalvos laikui begant kaip ivardint smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2013 11 18, 16:55)
gaila pas mus nėra jokių crossfit salių, eilinėse kačialkose daug ko neįgyvendinsi, o užsieny tai ganėtinai populiaru. Kai tik galėsiu rinksiu pratimus ką mano galimybės leis jungt į crossfitą.

Man atrodo, kažkas panašaus organizuoja impuls, tik kitaip vadina (x-fit, les mills grit strength), bet kažkiek gal panašu? g.gif
QUOTE(Pumpum @ 2013 11 20, 19:44)
Reikėjo metinį išsipirkt, tada tikrai nebūtų kur dingt  lotuliukas.gif

Man tai jau nebus kur dingt ateinančius metus blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(forbidden*games @ 2013 11 21, 12:44)
treniruotes ratu yra circuit training  ax.gif nelabai net eina isverst to crossfit, kalbininkai sugalvos laikui begant kaip ivardint smile.gif

kol kalbininkai neišvertė, tol užsiiminėjantys tuo verčia rateliu, nes ir crossfite ratu viską darai mirksiukas.gif į temą kiek panašios treniruotės impulse neatsakysiu, nes niekad nebuvau. bet visada jos kažkuom skiriasi. aš jau labai crossfito pasiilgau verysad.gif
Atsakyti
O as po pirmos treniruotes dar neatsigaunu. Na kai dariau atrode , kad na labai nepersistengiu....bet va raumenu taip niekad dar neskaudejo doh.gif . O atrodo ir namie truputuka " varciausi" ant zems biggrin.gif ir teniso treniruotes truputuka lankiau
Atsakyti
QUOTE("Ramune" @ 2013 11 21, 19:03)
O as po pirmos treniruotes dar neatsigaunu. Na kai dariau atrode , kad na labai nepersistengiu....bet va raumenu taip niekad dar neskaudejo  doh.gif . O atrodo ir namie truputuka " varciausi" ant zems  biggrin.gif  ir teniso treniruotes truputuka lankiau

gerai, kad skauda. Man baisiau kai persistengiu iki negalėjimo ir po to neskauda. Ir atrodo blem nu vos gi padariau paskutinę seriją su tuo svoriu, negi dabar didint, nei šis nei tas... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2013 11 21, 19:08)
gerai, kad skauda. Man baisiau kai persistengiu iki negalėjimo ir po to neskauda. Ir atrodo blem nu vos gi padariau paskutinę seriją su tuo svoriu, negi dabar didint, nei šis nei tas...  biggrin.gif

As siandien kaip ir planau eit i sale, bet kur as ten eisiu kaip koks buratinas smile.gif
Atsakyti
QUOTE("Ramune" @ 2013 11 21, 19:15)
As siandien kaip ir planau eit i sale, bet kur as ten eisiu kaip koks buratinas  smile.gif

dėl to ir yra skirtos treniruotės kelių dienų skirtingoms raumenų grupėms treniruoti. Jei vakar treniravai kažką šiandien turi duot pailsėti ir tik sekančią dieną vėl gali treniruot tą raumenų grupę. bet esmė kad skausmo pikas būna 2 dienos po treniruotės, o ne sekančią. kas be ko, ta taisyklė nebūtinai turi galioti jei duodamas krūvis raumenims yra nedidelis, pvz 1 pratimas 3 serijos ir tuom ir baigiasi. jei skauda, padarai gerą apšilimą ant kardio treniruoklio ir tempimus, tada apšilusių raumenų nebeskauda tam kartui ir gali padaryt treniruotę mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2013 11 21, 19:22)
dėl to ir yra skirtos treniruotės kelių dienų skirtingoms raumenų grupėms treniruoti. Jei vakar treniravai kažką šiandien turi duot pailsėti ir tik sekančią dieną vėl gali treniruot tą raumenų grupę. bet esmė kad skausmo pikas būna 2 dienos po treniruotės, o ne sekančią. kas be ko, ta taisyklė nebūtinai turi galioti jei duodamas krūvis raumenims yra nedidelis, pvz 1 pratimas 3 serijos ir tuom ir baigiasi. jei skauda, padarai gerą apšilimą ant kardio treniruoklio ir tempimus, tada apšilusių raumenų nebeskauda tam kartui ir gali padaryt treniruotę  mirksiukas.gif

Na saziningai as vos darbe nuo kedes atsikeliu...tai ka as ten eisiu i sale juokint. Man uzteko siandien vizito pas neurologa. Blyn kai tymtelejo kakla i vien ir i kita puese.....taip ten subraskejo doh.gif . Zooooo jauciu kaip arteja senatve blush2.gif
Atsakyti
QUOTE("Ramune" @ 2013 11 21, 19:15)
As siandien kaip ir planau eit i sale, bet kur as ten eisiu kaip koks buratinas  smile.gif

O ką tu darei per pirmą treniruotę? Man vasarą pradėjus lankyti kūno dizainą irgi po pirmo karto gal savaitės prireikė atsigauti, antrą dieną atrodė, raumenys plyšta nuo menkiausio judesiuko.
Vakar turėjau pirmą treniruotę klube po pertraukos. Tiksliau, 2 treniruotes iš eilės. Na kol kas gyva. Bet antroji diena bus rytoj fear.gif

Jei labai skauda gal tiktų koks baseinas - pasiplaukiot 40 min.

Gal kas žinot, ar užsirūgštinusiems raumenims nekenkia pirtis? Gal kaip tik gerai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amarcord: 21 lapkričio 2013 - 21:30
QUOTE(Amarcord @ 2013 11 21, 21:29)
O ką tu darei per pirmą treniruotę? Man vasarą pradėjus lankyti kūno dizainą irgi po pirmo karto gal savaitės prireikė atsigauti, antrą dieną atrodė, raumenys plyšta nuo menkiausio judesiuko.
Vakar turėjau pirmą treniruotę klube po pertraukos. Tiksliau, 2 treniruotes iš eilės. Na kol kas gyva. Bet antroji diena bus rytoj fear.gif

Jei labai skauda gal tiktų koks baseinas - pasiplaukiot 40 min.

Gal kas žinot, ar užsirūgštinusiems raumenims nekenkia pirtis? Gal kaip tik gerai?

tinka bet koks apšilimas lengvas tam kartui. greitai prasieit, prasibėgt ristele, lengvai pratempt raumenis. o jei ilgai tai darysit tai naujai užrūgštės kitą dieną. nekenkia pirtis, irgi turėtų atpalaiduot. nesureikšminkit to skausmo tiek smile.gif aš po kojų treniruotės apie 10 dienų pakrutėt negalėjau kadaise, bet išgyvenau ir tai biggrin.gif net ant unitazo sėdėt skaudėjo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpum: 21 lapkričio 2013 - 22:09
QUOTE(Pumpum @ 2013 11 21, 22:08)
tinka bet koks apšilimas lengvas tam kartui. greitai prasieit, prasibėgt ristele, lengvai pratempt raumenis. o jei ilgai tai darysit tai naujai užrūgštės kitą dieną. nekenkia pirtis, irgi turėtų atpalaiduot. nesureikšminkit to skausmo tiek  smile.gif  aš po kojų treniruotės apie 10 dienų pakrutėt negalėjau kadaise, bet išgyvenau ir tai  biggrin.gif  net ant unitazo sėdėt skaudėjo

Tu čia mane jūsini? g.gif Nesureikšminu skausmo, kaip sakoma, pain is inevitable, suffering is optional. Man net patinka tas jausmas savotiškai. Tik įdomu, kas kenkia, kas padeda greičiau atsistatyti.
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2013 11 21, 22:19)
Tu čia mane jūsini? g.gif Nesureikšminu skausmo, kaip sakoma, pain is inevitable, suffering is optional. Man net patinka tas jausmas savotiškai. Tik įdomu, kas kenkia, kas padeda greičiau atsistatyti.

čia ir tau ir ramunei skirta biggrin.gif ai aš visad žvengiu kai skauda. gaila šiuo metu krūvis nėra toks intensyvus, senokai neskaudėjo ko nors labai, jau kliedžiu kada gi vėl lipsiu laiptais ir žvengsiu biggrin.gif
Atsakyti