Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sportuoti sporto klube

QUOTE(Pumpum @ 2013 11 08, 18:53)
Ačiū  4u.gif  duok pailsėt bent 1-2 dienas per savaitę raumenims, persistengt toli gražu nėra geras reikalas. 1 diena poilsio tiesiog būtina, o pati jei vis atleidinėji vadeles tai nekelk šoko organizmui  mirksiukas.gif  aš pati 3-4 kart per savaitę sportuoju.

na, pas mane spin buna tik tomis dienomis kai darau sporto programa, cai kaip cardio pries treniruote smile.gif o 3 dienos poilsio tada ax.gif
Atsakyti
Pumpum , tai profesinis klausimas mirksiukas.gif .... Ka manai apie masazinius lankus ? Efektyvu, naudinga, galima itraukti i sporto programa ......?
Atsakyti
QUOTE("Ramune" @ 2013 11 12, 18:36)
Pumpum , tai profesinis klausimas  mirksiukas.gif .... Ka manai apie masazinius lankus ? Efektyvu, naudinga, galima itraukti i sporto programa ......?

Kažkokia tai yra, vis tiek vietoj nestovi ir judėt reikia smile.gif tik manęs asmeniškai nežavi pačios mintis, kad stuburas trankytųs ten biggrin.gif bet jei nesiskundi tai gali įtraukt, tik sukt tai irgi reiktų kokį 40min, nemanau, kad įdomu... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE("Ramune" @ 2013 11 18, 13:58)
Molodiec  thumbup.gif
Kiek kartu per savaite sportuosi. Tavo koks tikslas? Svorio numesti ar siaip pasidailinti?
O tu su mityba emei programa?

nesu naukojė sporte, tik va į sporto klubą nevaikščiojus tai šiek tiek nauja viskas. Iš esmės tik sutvirtint kūną, padailint smile.gif
mitybos neėmiau, mano planas iš trijų dienų, viena iš jų crossfit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2013 11 18, 13:16)
nesu naukojė sporte, tik va į sporto klubą nevaikščiojus tai šiek tiek nauja viskas. Iš esmės tik sutvirtint kūną, padailint  smile.gif
mitybos neėmiau, mano planas iš trijų dienų, viena iš jų crossfit  smile.gif

O sporto klube kaip regavo treneris, kad su savo programa atejai? Paaiskino kaip viska daryt normaliai ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2013 11 18, 13:16)
nesu naukojė sporte, tik va į sporto klubą nevaikščiojus tai šiek tiek nauja viskas. Iš esmės tik sutvirtint kūną, padailint  smile.gif
mitybos neėmiau, mano planas iš trijų dienų, viena iš jų crossfit  smile.gif

Mėgsta Rimas crossfit, buvau ir aš pamėgus, tik klube sunku sportuot kai daug žmonių, stengdavausi crossfit treniruotę daryt kuo anksčiau iki pietų, nes jei reiks dalintis treniruoklį kokį tai jau nebe crossfit schmoll.gif svarbu labai be sustojimų tuos ratus atvaryt, tai būdavau bjauri boba ir nuvarydavau dar ką nors lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2013 11 18, 15:02)
Mėgsta Rimas crossfit, buvau ir aš pamėgus, tik klube sunku sportuot kai daug žmonių, stengdavausi crossfit treniruotę daryt kuo anksčiau iki pietų, nes jei reiks dalintis treniruoklį kokį tai jau nebe crossfit  schmoll.gif  svarbu labai be sustojimų tuos ratus atvaryt, tai būdavau bjauri boba ir nuvarydavau dar ką nors  lotuliukas.gif

O laudiskai , na paprastai zodziais kas tas crossfit? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE("Ramune" @ 2013 11 18, 14:17)
O sporto klube kaip regavo treneris, kad su savo programa atejai? Paaiskino kaip viska daryt normaliai ?  ax.gif

na pirma treniruotės diena buvo kaip ir aiški, kai ko paklausiau o va šiandien pažiūrėsim kaip bus biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Pumpum @ 2013 11 18, 16:02)
Mėgsta Rimas crossfit, buvau ir aš pamėgus, tik klube sunku sportuot kai daug žmonių, stengdavausi crossfit treniruotę daryt kuo anksčiau iki pietų, nes jei reiks dalintis treniruoklį kokį tai jau nebe crossfit  schmoll.gif  svarbu labai be sustojimų tuos ratus atvaryt, tai būdavau bjauri boba ir nuvarydavau dar ką nors  lotuliukas.gif

aš irgi susidariau įspūdį kad bus sunkoka vakarais tą crossfitą įgyvendint, todėl reikia man jį pasilikti savaitgaliui jaučiu g.gif

o be sustojimų tai čia iš viso po rato nesustot ar gali minutės petrauką padaryt? g.gif
Papildyta:
QUOTE("Ramune" @ 2013 11 18, 16:13)
O laudiskai , na paprastai zodziais kas tas crossfit?  mastau.gif

aš kaip supratau tai pratimų derinukai kuriuos turi daryti palyginus greitai, maximalia jėga, kurie lavina visas raumenų grupes, ištvermę
http://www.youtube.c...h?v=tzD9BkXGJ1M
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2013 11 18, 15:21)
na pirma treniruotės diena buvo kaip ir aiški, kai ko paklausiau o va šiandien pažiūrėsim kaip bus  biggrin.gif
Papildyta:
aš irgi susidariau įspūdį kad bus sunkoka vakarais tą crossfitą įgyvendint, todėl reikia man jį pasilikti savaitgaliui jaučiu  g.gif

o be sustojimų tai čia iš viso po rato nesustot ar gali minutės petrauką padaryt? g.gif
Papildyta:
aš kaip supratau tai pratimų derinukai kuriuos turi daryti palyginus greitai, maximalia jėga, kurie lavina visas raumenų grupes, ištvermę
http://www.youtube.c...h?v=tzD9BkXGJ1M

nee jokių pailsėjimų. ta prasme po vieno rato kuris spėju Rimo programoje kartojasi 3 kartus (būna kartais ir darai kokią seriją pvz 10min maximaliai tiek kartų kiek spėsi), tai tik va po tų 3 kartų pailsėsi kelias minutes kol atsigausi pilnai ir griebsi kitą ratą tada. aš labai gerai ištvermę pagerinus buvau ant to. nes pirmą kart kai dariau tai vos nežuvau biggrin.gif o po to užtekdavo 2min atsigaut, nors pirmą kart 5 ilsėjaus smile.gif bet nei atsigert nieko kol eina tas ratas tiek kartų kiek reikia. Kitaip nebus crossfit biggrin.gif

p.s. tas video tai labai jau baisiai pateiktas biggrin.gif čia jau profesionalai tuo užsiiminėja, pats crossfit tai verstųsi lietuviškai kaip ratelis smile.gif tai esmė galima jungti tokius paprastus pratimus kaip atsispaudimai, įtūpstai, pritūpimai su šuoliais, presui koks pratimas. Tik esmė kad viskas dideliam tempe, be sustojimų kol nebus nurodyta, ir maximaliai mirksiukas.gif o čia šituose video tai tolima svajonė parodyta, gaila pas mus nėra jokių crossfit salių, eilinėse kačialkose daug ko neįgyvendinsi, o užsieny tai ganėtinai populiaru. Kai tik galėsiu rinksiu pratimus ką mano galimybės leis jungt į crossfitą. Tas jausmas po jo tai nerealus, taip didžiuojies savim, kad viską ištvėrei, ir visas raudonas kaip paršas tada eini persirengt lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpum: 18 lapkričio 2013 - 17:02
assa.gif fitness4.gif assa.gif fitness4.gif assa.gif fitness4.gif assa.gif fitness4.gif
Vakar pagaliau nusliauziau i sporto sale ....
aciuks.gif kam tos geles bis.gif
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Na susimokejau uz men tai daba jau nebus kur dingti.
Niu ka ...pradedam rimtai tada jau gun_smilie.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo "Ramune": 20 lapkričio 2013 - 08:59
QUOTE("Ramune" @ 2013 11 20, 08:58)
assa.gif  fitness4.gif  assa.gif fitness4.gif  assa.gif  fitness4.gif  assa.gif fitness4.gif 
Vakar pagaliau nusliauziau i sporto sale ....
aciuks.gif kam tos geles  bis.gif
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Na susimokejau uz men tai daba jau nebus kur dingti.
Niu ka ...pradedam  rimtai tada jau  gun_smilie.gif

Reikėjo metinį išsipirkt, tada tikrai nebūtų kur dingt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2013 11 20, 19:44)
Reikėjo metinį išsipirkt, tada tikrai nebūtų kur dingt  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif oi ziauriai taip nereikia lotuliukas.gif
Atsakyti