QUOTE(Ducky @ 2013 11 18, 15:21)
na pirma treniruotės diena buvo kaip ir aiški, kai ko paklausiau o va šiandien pažiūrėsim kaip bus
Papildyta:
aš irgi susidariau įspūdį kad bus sunkoka vakarais tą crossfitą įgyvendint, todėl reikia man jį pasilikti savaitgaliui jaučiu
o be sustojimų tai čia iš viso po rato nesustot ar gali minutės petrauką padaryt?
Papildyta:
aš kaip supratau tai pratimų derinukai kuriuos turi daryti palyginus greitai, maximalia jėga, kurie lavina visas raumenų grupes, ištvermę
http://www.youtube.c...h?v=tzD9BkXGJ1M
nee jokių pailsėjimų. ta prasme po vieno rato kuris spėju Rimo programoje kartojasi 3 kartus (būna kartais ir darai kokią seriją pvz 10min maximaliai tiek kartų kiek spėsi), tai tik va po tų 3 kartų pailsėsi kelias minutes kol atsigausi pilnai ir griebsi kitą ratą tada. aš labai gerai ištvermę pagerinus buvau ant to. nes pirmą kart kai dariau tai vos nežuvau
o po to užtekdavo 2min atsigaut, nors pirmą kart 5 ilsėjaus
bet nei atsigert nieko kol eina tas ratas tiek kartų kiek reikia. Kitaip nebus crossfit
p.s. tas video tai labai jau baisiai pateiktas
čia jau profesionalai tuo užsiiminėja, pats crossfit tai verstųsi lietuviškai kaip ratelis
tai esmė galima jungti tokius paprastus pratimus kaip atsispaudimai, įtūpstai, pritūpimai su šuoliais, presui koks pratimas. Tik esmė kad viskas dideliam tempe, be sustojimų kol nebus nurodyta, ir maximaliai
o čia šituose video tai tolima svajonė parodyta, gaila pas mus nėra jokių crossfit salių, eilinėse kačialkose daug ko neįgyvendinsi, o užsieny tai ganėtinai populiaru. Kai tik galėsiu rinksiu pratimus ką mano galimybės leis jungt į crossfitą. Tas jausmas po jo tai nerealus, taip didžiuojies savim, kad viską ištvėrei, ir visas raudonas kaip paršas tada eini persirengt