Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sportuoti sporto klube

QUOTE("Ramune" @ 2013 11 08, 11:23)
Pries vasara motyvacija gal buvo  lotuliukas.gif
Pas mane pilvo situacija panasi....nu gerai truputi baisesne nei pas ta mergina foto  biggrin.gif  tongue.gif ....tai todel ir klausiu ....nes man atrodo kad nerealu... ax.gif  g.gif
Papildyta:
O kaip pas tave draugyste su vandeniu ?  ax.gif

Ta prasme su vandeniu, ką turi omeny? ax.gif nesižudyk ir nesustok jei per tokį laiką taip neatrodysi, nes svorį kaip jau minėjau sveika mesti labai pamažu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2013 11 08, 11:27)
Ta prasme su vandeniu, ką turi omeny?  ax.gif  nesižudyk ir nesustok jei per tokį laiką taip neatrodysi, nes svorį kaip jau minėjau sveika mesti labai pamažu  4u.gif

Na kiek isgeri per diena ?
Atsakyti
QUOTE("Ramune" @ 2013 11 08, 11:30)
Na kiek isgeri per diena ?

1,5-2l, kaip kada. Būna nepasiimu išeidama iš namų tai mažiau būna. Bet gryno vandens (ne kavos ir arbatos) reikia daug gerti, nes paradoksas kitaip būna - kai skysčiai kaupiasi vadinasi trūksta skysčių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2013 11 08, 11:32)
1,5-2l, kaip kada. Būna nepasiimu išeidama iš namų tai mažiau būna. Bet gryno vandens (ne kavos ir arbatos) reikia daug gerti, nes paradoksas kitaip būna - kai skysčiai kaupiasi vadinasi trūksta skysčių  biggrin.gif

"kai skysčiai kaupiasi vadinasi trūksta skysčių " tu cia rimtai ?????
O sporto saleje treniruotei kiek nesiesi vandens ?

Atsakyti
QUOTE("Ramune" @ 2013 11 08, 12:50)
"kai skysčiai kaupiasi vadinasi trūksta skysčių  " tu cia rimtai ?????
O sporto saleje treniruotei  kiek nesiesi vandens ?

Tai aišku kad rimtai smile.gif gerkit vandenį į sveikatą kiek telpa. 0,75 nešuos, bet jei kardio nedarau nevisad išgeriu smile.gif o kai sportavau crossfit'ą dar ir prisipilt papildomai reikėdavo, neužtekdavau biggrin.gif
Atsakyti
Pumpum...super 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif net truksta zodziu.. mano svajoniu idialas wub.gif

As pas treneri ( pa pati ) irgi dariausi planele, menesi 'pavariau' ir atleidau vadeles ... doh.gif su maistu - isvis prastai doh.gif
bet dabar vel bandau save suimti, jau visa menesi po 4 dienas i sav. pagal planeli + 3 dienas i sav. spin treniruote 45 min. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tinute84 @ 2013 11 08, 16:22)
Pumpum...super  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  net truksta zodziu.. mano  svajoniu idialas  wub.gif

As pas treneri ( pa pati )  irgi dariausi planele, menesi 'pavariau' ir atleidau vadeles ... doh.gif  su maistu - isvis prastai  doh.gif
bet dabar vel bandau save suimti, jau visa menesi  po 4 dienas i sav. pagal planeli + 3 dienas i sav. spin treniruote 45 min.  thumbup.gif

Ačiū 4u.gif duok pailsėt bent 1-2 dienas per savaitę raumenims, persistengt toli gražu nėra geras reikalas. 1 diena poilsio tiesiog būtina, o pati jei vis atleidinėji vadeles tai nekelk šoko organizmui mirksiukas.gif aš pati 3-4 kart per savaitę sportuoju.
Atsakyti
Ačiū 4u.gif rankos man mano silpnoji vieta, niekaip nepadarau tokių kokių noriu, net dabar kai turiu tam marias laiko biggrin.gif bet gal dar padarysiu biggrin.gif sportuot su pertraukom nieko gero, reikėtų nuolat palaikyti įjungtą rėžimą, na savaitę ar dvi ant kelių mėnesių kartą pailsėt galima bet ir tai nebūtina. Aš šiuo metu pas Savicką keliems mėnesiams išsipirkus, pavasarį turbūt grįšiu į victoria gym, iš ten kur ir atėjus biggrin.gif knibždėlynas ten dabar smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2013 11 11, 11:48)
Ačiū  4u.gif  rankos man mano silpnoji vieta, niekaip nepadarau tokių kokių noriu, net dabar kai turiu tam marias laiko  biggrin.gif  bet gal dar padarysiu biggrin.gif sportuot su pertraukom nieko gero, reikėtų nuolat palaikyti įjungtą rėžimą, na savaitę ar dvi ant kelių mėnesių kartą pailsėt galima bet ir tai nebūtina. Aš šiuo metu pas Savicką keliems mėnesiams išsipirkus, pavasarį turbūt grįšiu į victoria gym, iš ten kur ir atėjus biggrin.gif knibždėlynas ten dabar smile.gif

Va va, ėjau ančiau i Victoria.. sakes kiek zmoniu, prie treniruoklio eile, aerobikos salej lipi vienas ant kito. smile.gif Pertraukos nedarau tikrai ilgos, max savaite nenueinu. O del ranku, tai irgi silpna vieta pas mane. Ir presas silpnas, bet tas tai man dzin kazkaip. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Čalykušu @ 2013 11 11, 11:22)
Va va, ėjau ančiau i Victoria.. sakes kiek zmoniu, prie treniruoklio eile, aerobikos salej lipi vienas ant kito. smile.gif Pertraukos nedarau tikrai ilgos, max savaite nenueinu. O del ranku, tai irgi silpna vieta pas mane. Ir presas silpnas, bet tas tai man dzin kazkaip. biggrin.gif

Na aš daugiausia su laisvais svoriai dirbu, taip geriausia. O jei su kažkuo reikėdavo reikalingą treniruoklį dalintis, tai ir pasidalindavai, anokia čia bėda smile.gif pertrauka tik pailgėja bet ne kas kart ir laukt reikia. Na o jei iš eilės ant bilekokių treniruoklių eini tai tikriausiai dažniau su eilėm susiduri biggrin.gif tiesiog šiaip eilės prie administratorių, grūdimasis rūbinėje, nebuvimas kur pasitiest kilimėlio ir pan, bet ir tai tokie dalykai tik vakarais būna. Seniau tik pirmoj dienos pusėj sportuodavau, bet draugas ilgiau dirbt pradėjo tai pradėjom vakarais vaikščiot, Savicke labai padoriai žmonių vakare būna 4u.gif jei sakei stuburas silpna vieta, presas neturėtų būt dzin. stiprus presas atrama stuburui. pas mane jis vis dar galėtų būt stipresnis, šiuo metu net nugaros netreniruoju nors stuburas pas mane ohoho problematiškas smile.gif gaila, nugaros treniruotės vienos mėgstamiausių, už tai ir persistengiau turbūt... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2013 11 11, 12:41)
jei sakei stuburas silpna vieta, presas neturėtų būt dzin. stiprus presas atrama stuburui. pas mane jis vis dar galėtų būt stipresnis, šiuo metu net nugaros netreniruoju nors stuburas pas mane ohoho problematiškas  smile.gif  gaila, nugaros treniruotės vienos mėgstamiausių, už tai ir persistengiau turbūt...  biggrin.gif

Zinau zinau, kad presas ne dzin turi buti. Ta dzin, tai turejau galvoj isvaizda, nes man nera labai svarbu dadirbt iki tiek, kad six packas but visas, tam labai daug pastangu reikia, mitybos, as ne tiek stipriai nusiteikus. Bet su ta intencija, kad nugara stipresne but, tai taip, reikia presa ziuret. Stipreja jis pas mane kazkiek pamazu, bet visvien labai sunkiai. Ar ta nugara mano silpna vieta, ar ne, tai cia ir toks spejimas. As tik taip manau, nes anksciau, kai nesportavau, vos pasilenkus ilgiau pabuvus man jau ja skaudedavo issitiesus. Dabar tas dingo. Taciau pas mane laikysena nera labai taisyklinga, gan issirietus as vaikstau kazkaip biggrin.gif tai buna po ilgesnio vaiksciojimo po kokias parduotuves, skauda juosmens sriti. Todel ir sakau kad gal silpnoka pas mane vieta. Bet su treniruotem as labai atsargiai, kai kiausinis.. mirksiukas.gif

O siaip nugara sportuodami daug kas pazeidzia, nes svorius didesnius nugarai zmones pakelia, griebia tada ir varo ne itin taisyklingai, persistengia ir s.. iseina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Čalykušu @ 2013 11 11, 12:20)
Zinau zinau, kad presas ne dzin turi buti. Ta dzin, tai turejau galvoj isvaizda, nes man nera labai svarbu dadirbt iki tiek, kad six packas but visas, tam labai daug pastangu reikia, mitybos, as ne tiek stipriai nusiteikus. Bet su ta intencija, kad nugara stipresne but, tai taip, reikia presa ziuret. Stipreja jis pas mane kazkiek pamazu, bet visvien labai sunkiai. Ar ta nugara mano silpna vieta, ar ne, tai cia ir toks spejimas. As tik taip manau, nes anksciau, kai nesportavau, vos pasilenkus ilgiau pabuvus man jau ja skaudedavo issitiesus. Dabar tas dingo. Taciau pas mane laikysena nera labai taisyklinga, gan issirietus as vaikstau kazkaip biggrin.gif tai buna po ilgesnio vaiksciojimo po kokias parduotuves, skauda juosmens sriti. Todel ir sakau kad gal silpnoka pas mane vieta. Bet su treniruotem as labai atsargiai, kai kiausinis..  mirksiukas.gif

O siaip nugara sportuodami daug kas pazeidzia, nes svorius didesnius nugarai zmones pakelia, griebia tada ir varo ne itin taisyklingai, persistengia ir s.. iseina smile.gif

Išsirietus jei vaikštai tai galima lordozė, bet aš ne daktarė toli gražu smile.gif dideli svoriai jei su sveikata problemų nėra žalos nepridarys, jei moki elgtis taisyklingai. Palaipsniui didini pagal galimybes, turi kas prižiūri ir pan. Aš visai ne sportu susigadinau stuburą smile.gif tik tiek kad dar užvariau papildomai raumenyną tai gavos šioks toks disbalansas, tai reikia išlyginti visa tai smile.gif bet kas be ko, nesuvokiu, kaip žmonės nesupranta, kad darant nugarą ji turi būti idealiai tiesi blink.gif pilna Paryžiaus katedros kuprių salėje matau blink.gif skauda net žiūrėt
Atsakyti