QUOTE(Pumpum @ 2013 11 11, 12:41)
jei sakei stuburas silpna vieta, presas neturėtų būt dzin. stiprus presas atrama stuburui. pas mane jis vis dar galėtų būt stipresnis, šiuo metu net nugaros netreniruoju nors stuburas pas mane ohoho problematiškas
gaila, nugaros treniruotės vienos mėgstamiausių, už tai ir persistengiau turbūt...
Zinau zinau, kad presas ne dzin turi buti. Ta dzin, tai turejau galvoj isvaizda, nes man nera labai svarbu dadirbt iki tiek, kad six packas but visas, tam labai daug pastangu reikia, mitybos, as ne tiek stipriai nusiteikus. Bet su ta intencija, kad nugara stipresne but, tai taip, reikia presa ziuret. Stipreja jis pas mane kazkiek pamazu, bet visvien labai sunkiai. Ar ta nugara mano silpna vieta, ar ne, tai cia ir toks spejimas. As tik taip manau, nes anksciau, kai nesportavau, vos pasilenkus ilgiau pabuvus man jau ja skaudedavo issitiesus. Dabar tas dingo. Taciau pas mane laikysena nera labai taisyklinga, gan issirietus as vaikstau kazkaip
tai buna po ilgesnio vaiksciojimo po kokias parduotuves, skauda juosmens sriti. Todel ir sakau kad gal silpnoka pas mane vieta. Bet su treniruotem as labai atsargiai, kai kiausinis..
O siaip nugara sportuodami daug kas pazeidzia, nes svorius didesnius nugarai zmones pakelia, griebia tada ir varo ne itin taisyklingai, persistengia ir s.. iseina