Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sportuoti sporto klube

QUOTE("Ramune" @ 2013 11 07, 16:03)
O kokie rezultatai nuo balandzio men iki daba? Labai idomu  ax.gif

Galiu foto parodyt jei įdomu privačiai biggrin.gif bet dabar progresas stabtelėjęs, nes daktarai uždraudė sportuot kurį laiką normaliai dėl stuburo. Na bet labai neliūdžiu, rankas patobulinsiu per tą pusmetuką, lankstumą pagerinsiu... biggrin.gif šiaip išsiryškinau (ko aš ir norėjau) per maždaug 2 savaites, o toliau kažkiek nuo sporto keitėsi apimtys (auginau masę truputį ant nugaros ir kojų, bet per trumpai tuo užsiėmiau), dar paryškėjo nugara, rankos, bet nebaisiai smile.gif jei ryškinčiaus varžyboms manau užtektų kokių 3 savaičių, nes ir dabar rezultatas kaip ne varžybininkei neblogas... smile.gif sportuoju porą metų, visad daugiau mažiau liekna buvau, bet absoliučiai jokių rezultatų nesimatė be mitybos smile.gif
Atsakyti
na manau Tavo foto su pokyciais butu super motyvacija visoms blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2013 11 07, 16:43)
Galiu foto parodyt jei įdomu privačiai  biggrin.gif  bet dabar progresas stabtelėjęs, nes daktarai uždraudė sportuot kurį laiką normaliai dėl stuburo. Na bet labai neliūdžiu, rankas patobulinsiu per tą pusmetuką, lankstumą pagerinsiu...  biggrin.gif  šiaip išsiryškinau (ko aš ir norėjau) per maždaug 2 savaites, o toliau kažkiek nuo sporto keitėsi apimtys (auginau masę truputį ant nugaros ir kojų, bet per trumpai tuo užsiėmiau), dar paryškėjo nugara, rankos, bet nebaisiai  smile.gif  jei ryškinčiaus varžyboms manau užtektų kokių 3 savaičių, nes ir dabar rezultatas kaip ne varžybininkei neblogas...  smile.gif  sportuoju porą metų, visad daugiau mažiau liekna buvau, bet absoliučiai jokių rezultatų nesimatė be mitybos  smile.gif

Nu Pumpum ....pavaryk nuotrauku.... pamatau blink.gif ....krentu aukstyn papais swoon.gif .... ir ryt varau i sporto kluba showoff.gif . As ozka kaip reta fool.gif .... turiu programa sporto book.gif , maitintis sekasi neblogai pagal planiuka essen.gif , namie irangos turiu sportui fitness3.gif .... va tik reikia pirma karta i kluba nueiti.... bet kodel neinu ...nes per daug protinga, nes vis sugalvoju, kodel reikia neiti gun_rifle.gif mastau.gif
Atsakyti
Na jei daugiau norinčių pamatyt įmesiu čia.. smile.gif

user posted image

user posted image

Sportavau pagal trenerio Rimo, kurio kontaktus ne kartą čia mečiau, programą. Maitinausi irgi pagal jo rekomendacijas. Na o pati tiek susirgau sportu, kad ir pati būsima trenerė dabar... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2013 11 07, 22:57)
Na jei daugiau norinčių pamatyt įmesiu čia..  smile.gif

Sportavau pagal trenerio Rimo, kurio kontaktus ne kartą čia mečiau, programą. Maitinausi irgi pagal jo rekomendacijas. Na o pati tiek susirgau sportu, kad ir pati būsima trenerė dabar...  biggrin.gif

Koks grazus tavo pilvas cray.gif man cia saves gaila .....
Einu suvirskinsiu ka pamaciau per nakti.....
Eina sau ... gerai atrodai ploja.gif
Atsakyti
QUOTE("Ramune" @ 2013 11 07, 23:03)
Koks grazus tavo pilvas  cray.gif man cia saves gaila .....
Einu suvirskinsiu ka pamaciau per nakti.....
Eina sau ... gerai atrodai  ploja.gif

Ačiū! Visada smagu girdėt gražius žodžius 4u.gif jei pati vilnietė, gali jungtis į mūsų kompaniją, kaip tik galėčiau priverst pasiekt to paties... biggrin.gif
Atsakyti
Pumpum, labai grazu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2013 11 07, 23:07)
Ačiū! Visada smagu girdėt gražius žodžius  4u.gif  jei pati vilnietė, gali jungtis į mūsų kompaniją, kaip tik galėčiau priverst pasiekt to paties...  biggrin.gif

Ne as ne vilniete. Ryt reiks varyt i sporto klu
ba laseka isvesiu pasizmonet biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2013 11 07, 23:15)
Pumpum, labai grazu  thumbup.gif

ačiū aciuks.gif
Papildyta:
QUOTE("Ramune" @ 2013 11 07, 23:24)
Ne as ne vilniete. Ryt reiks varyt i sporto klu
ba laseka isvesiu pasizmonet  biggrin.gif

Tada sėkmės ax.gif bus nesunku jei mitybą jau suderinus mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaip manot tai realu- ziurint i datas?????
http://public.fotki....neBu/ar-realu-/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo "Ramune": 08 lapkričio 2013 - 10:29
QUOTE("Ramune" @ 2013 11 08, 10:28)
Kaip manot tai realu- ziurint i datas?????
http://public.fotki....neBu/ar-realu-/

Realu, bet manau ant tiek griežtam rėžime atvarė, kad neįmanoma tokio laikytis visą gyvenimą, tai kaži kiek laikysis tokie rezultatai. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2013 11 08, 11:09)
Realu, bet manau ant tiek griežtam rėžime atvarė, kad neįmanoma tokio laikytis visą gyvenimą, tai kaži kiek laikysis tokie rezultatai.  ax.gif

Pries vasara motyvacija gal buvo lotuliukas.gif
Pas mane pilvo situacija panasi....nu gerai truputi baisesne nei pas ta mergina foto biggrin.gif tongue.gif ....tai todel ir klausiu ....nes man atrodo kad nerealu... ax.gif g.gif
Papildyta:
O kaip pas tave draugyste su vandeniu ? ax.gif
Atsakyti