Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sportuoti sporto klube

QUOTE(kvyka @ 2014 03 13, 22:35)
Siandien jau pradejau asmenine programyte...

Kur dareisi?
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2014 03 13, 20:39)
gerai, kad yra sis forumas, galit pasidalinti savo patirtimi 4u.gif
Papildyta:
va kiek pilvo presu su v cut
Papildyta:
pumpum, skaiciau, kad moterims labai sunku uzsiauginti raumenu mases, kazkur 0.5 kg per men. raumenu, tiesa?
Papildyta:
O kvepuoju tikrai tinkamai, darant "crunch" ispuciu stipriai g.gif

darau daug side plank https://www.google.l...c...280&bih=658

sita darau user posted image

o pilvą ar įtrauki? nes dažnai žmonės darant presą palieka raumenis iššokusius susilenkiant
Papildyta:
QUOTE(Ereba @ 2014 03 13, 21:27)
Kaip įdomu g.gif Man irgi buvo išsimetę į tą vadinamą V cut, užtat pristojau su įstrižinių raumenų treniruotėmis. Man asmeniškai negražu, pati sau vyriškai atrodžiau. Tai kaip ir sumažėjo. Pati intensyviai ir su svoriais darydavau posūkius į šonus staklėse, na ir visa kita, bet tam daugiausia svorio naudojau. Dabar darau tik tiesiai, neliečiu įstrižinių raumenų.

Pumpum, labai domina dėl poodinio riebalinio sluoksnio, manau neteisingai dirbu, nes yra nuo kur norėčiau ne tiek apimtis sumažinti, kiek tiesiog tą riebaliuką nuimti. Tai pilvas ir šlaunys pagrinde. Nes suprantu, kad vaizdas nebus tas ryškus, stangrus, jei "ant viršaus" užpumpuosi raumenį smile.gif Bet kokios turi būti treniruotės, intensyvumas ir pobūdis, kad viskas būtų palaipsniui ir teisingai?
T.y. daug kardio, daug pakartojimų mažais/ dideliais svoriais, ar pan.?

Aš darydavau 3x15 viską, aišku svoris toks kad vis tiek serijos būtų absoliučiai maximalios, tarp serijų pertrauka max 1 minutė, tarp pratimų 2min, ir nesėdėt ant treniruoklių kaip pabučiuotai, o eit vaikščiot iki kitos serijos. Po visko 20min žemo intensyvumo kardio. Ir aišku, mityba.
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2014 03 10, 13:25)
kas? kas per reakcija?  4u.gif

bandau isivaiduot kaip jus cia, speju - labai rimtai sportuojancios, atrodot... wub.gif

cia del saves tokios pastangos, del vyru, ar vis gi darbas ir siekimas kazko varzybose? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Robulis @ 2014 03 14, 10:57)
bandau isivaiduot kaip jus cia, speju - labai rimtai sportuojancios, atrodot... wub.gif

cia del saves tokios pastangos, del vyru, ar vis gi darbas ir siekimas kazko varzybose?  unsure.gif

Aš dėl savęs, dėl vyro, ir trenere ruošiuos būt biggrin.gif jei kada nors maniškis nustos pavydėt pasiruošiu varžyboms biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2014 03 14, 13:17)
Aš dėl savęs, dėl vyro, ir trenere ruošiuos būt  biggrin.gif  jei kada nors maniškis nustos pavydėt pasiruošiu varžyboms  biggrin.gif

blink.gif Taip stipriai pavydi? biggrin.gif
g.gif na taip.... rubeliai tai kuklesni, nei kuklus buna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Robulis @ 2014 03 14, 11:34)
blink.gif  Taip stipriai pavydi?  biggrin.gif
g.gif  na taip.... rubeliai tai kuklesni, nei kuklus buna smile.gif

aišku pavydi lotuliukas.gif ir pats sakė tada eitų ruoštis, bet be sterų jis nepasiruoštų, tai neleidžiu ir aš tada lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Robulis @ 2014 03 14, 11:57)

cia del saves tokios pastangos, del vyru, ar vis gi darbas ir siekimas kazko varzybose?  unsure.gif

geriausiai , mano nuomone, atrodo pumpum ir karalinda 4u.gif biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2014 03 14, 10:38)

Aš darydavau 3x15 viską, aišku svoris toks kad vis tiek serijos būtų absoliučiai maximalios, tarp serijų pertrauka max 1 minutė, tarp pratimų 2min, ir nesėdėt ant treniruoklių kaip pabučiuotai, o eit vaikščiot iki kitos serijos. Po visko 20min žemo intensyvumo kardio. Ir aišku, mityba.

uztenka 20 min riebalu deginimui?

Kokios grazios tympos wub.gif
Atsakyti
Kardio dalį visada reikia atlikti tik po jėgos treniruotės ir ne mažiau nei 20 minučių. Tik po 20 minučių ant treniruoklio pradeda degti riebalai. Labai daug skaičiau apie tai. Bet tai dar ne viskas: reikia palaikyti tam tikrą pulsą - tik tada dega riebalai. Labai daug skaičiau, daug video peržiūrėjau.
Įmetu nuorodą youtube, ten mergina pasakoja kaip viską apskaičiuoti (jei kas nesuprasite rusiškai - klauskite, išversiu).
https://www.youtube....383591DF4EF462B

O dar labai geras straipsnis - moterims visgi reikia svorių, kitaip nėra ko eiti į salę sad.gif

http://www.tvirtas-k...asi-neteisingai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karinab: 14 kovo 2014 - 13:41
karinab, aš jau šnekėjus ir peršnekėjus kiaurą šitą temą ir kitas temas, kaip apskaičiuoti pulsą, kaip sportuoti, kaip pasirinkti svorius, ir t.t. Tik va vis atsiranda galvojančių, kad joms kažką kitaip reikia daryti, tai pasikartoju, kad ne lotuliukas.gif
riebalas įšyla po 20min jei darai TIK kardio. todėl tada reikia daryti kardio 40-45min. bet jei darai kardio po treniruotės, tuomet kūnas jau būna įšilęs, ir riebalas dega nuo pirmos minutės. Todėl užtenka 20-25min. Nes nepamirškime, kad ir dirbant su svoriais ne tik raumenys stiprėja, bet ir riebalinis sluoksnis mažėja. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(karinab @ 2014 03 14, 13:38)
O dar labai geras straipsnis - moterims visgi reikia svorių, kitaip nėra ko eiti į salę sad.gif

http://www.tvirtas-k...asi-neteisingai

Perskaiciau straipsni.
Ka supratau ...
Riebalai pradeda degti po 20 min begimo. Begima galima pakeisti seksu (Cituoju:"Bet ta patį galima pasiekti ir be fitneso treniruočių ir aerobikos, o paprasčiausiai atlikti veiksmus, kurie taip pat degina kalorijas: mašinos plovimas, bėgiojimas, seksas... ")
Isvada : jokiu greituku smileysex.gif
Vyro lauikia paskaita vakare lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE("Ramune" @ 2014 03 14, 14:19)
Perskaiciau straipsni.
Ka supratau ...
Riebalai pradeda degti po 20 min begimo. Begima galima pakeisti seksu (Cituoju:"Bet ta patį galima pasiekti ir be fitneso treniruočių ir aerobikos, o paprasčiausiai atlikti veiksmus, kurie taip pat degina kalorijas: mašinos plovimas, bėgiojimas, seksas... ")
Isvada : jokiu greituku  smileysex.gif
Vyro lauikia paskaita vakare  lotuliukas.gif

Ahahahhh smile.gif) Taip taip smile.gif
Atsakyti