QUOTE(*Salt* @ 2014 03 13, 20:03)
...Tik man atrodo,kad tu presa blogai darai,per daug sonai virs kelnaiciu issimuse,bent man treneris sakydavo,kad tai reiskia,kad kazka blogai darai.
QUOTE(Pumpum @ 2014 03 13, 20:13)
netaisyklingai kvėpuoji tada
nes reikia laikyt pilvą įtrauktą darant presą ir kiek įmanoma maximaliai iškvėpt lauk orą per burną, kad jo neliktų. Tada pilvas bus plokščias, o ne iššokęs. Nes būna atrodo treniruotas pilvas, ir kaladės matos, bet jis išsipūtęs. Tai va dėl netaisyklingo kvėpavimo. Bet man šitas atvejis į tai nepanašus
bent jau nesu taip mačius. Nebūtum pasakius, nebūtų užkliuvę tie šonai
šiaip tikrai, kad liekna.
Ryškesniam presui reiktų pamažint patį poodinį riebalinį sluoksnį likusį, bet pačios raumeninės masės aš paauginčiau. Na sakau taip, nes pati būdama tokia pat liekna labai noriu užsiaugint bent kelis kg
Kaip įdomu
Man irgi buvo išsimetę į tą vadinamą V cut, užtat pristojau su įstrižinių raumenų treniruotėmis. Man asmeniškai negražu, pati sau vyriškai atrodžiau. Tai kaip ir sumažėjo. Pati intensyviai ir su svoriais darydavau posūkius į šonus staklėse, na ir visa kita, bet tam daugiausia svorio naudojau. Dabar darau tik tiesiai, neliečiu įstrižinių raumenų.
Pumpum, labai domina dėl poodinio riebalinio sluoksnio, manau neteisingai dirbu, nes yra nuo kur norėčiau ne tiek apimtis sumažinti, kiek tiesiog tą riebaliuką nuimti. Tai pilvas ir šlaunys pagrinde. Nes suprantu, kad vaizdas nebus tas ryškus, stangrus, jei "ant viršaus" užpumpuosi raumenį
Bet kokios turi būti treniruotės, intensyvumas ir pobūdis, kad viskas būtų palaipsniui ir teisingai?
T.y. daug kardio, daug pakartojimų mažais/ dideliais svoriais, ar pan.?