Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sportuoti sporto klube

QUOTE(*Salt* @ 2014 03 13, 21:03)
thumbup.gif nuo kur tu dar nori tuos kelis kg.numesti biggrin.gif ?Tik man atrodo,kad tu presa blogai darai,per daug sonai virs kelnaiciu issimuse,bent man treneris sakydavo,kad tai reiskia,kad kazka blogai darai.

gali buti, visgi be treneriu esu, savamoksle g.gif
nuo liasku noreciau numesti, biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Salt* @ 2014 03 13, 20:03)
thumbup.gif nuo kur tu dar nori tuos kelis kg.numesti biggrin.gif ?Tik man atrodo,kad tu presa blogai darai,per daug sonai virs kelnaiciu issimuse,bent man treneris sakydavo,kad tai reiskia,kad kazka blogai darai.

netaisyklingai kvėpuoji tada biggrin.gif nes reikia laikyt pilvą įtrauktą darant presą ir kiek įmanoma maximaliai iškvėpt lauk orą per burną, kad jo neliktų. Tada pilvas bus plokščias, o ne iššokęs. Nes būna atrodo treniruotas pilvas, ir kaladės matos, bet jis išsipūtęs. Tai va dėl netaisyklingo kvėpavimo. Bet man šitas atvejis į tai nepanašus smile.gif bent jau nesu taip mačius. Nebūtum pasakius, nebūtų užkliuvę tie šonai biggrin.gif šiaip tikrai, kad liekna. Ryškesniam presui reiktų pamažint patį poodinį riebalinį sluoksnį likusį, bet pačios raumeninės masės aš paauginčiau. Na sakau taip, nes pati būdama tokia pat liekna labai noriu užsiaugint bent kelis kg lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2014 03 13, 20:13)
netaisyklingai kvėpuoji tada  biggrin.gif  nes reikia laikyt pilvą įtrauktą darant presą ir kiek įmanoma maximaliai iškvėpt lauk orą per burną, kad jo neliktų. Tada pilvas bus plokščias, o ne iššokęs. Nes būna atrodo treniruotas pilvas, ir kaladės matos, bet jis išsipūtęs. Tai va dėl netaisyklingo kvėpavimo. Bet man šitas atvejis į tai nepanašus  smile.gif  bent jau nesu taip mačius. Nebūtum pasakius, nebūtų užkliuvę tie šonai  biggrin.gif  šiaip tikrai, kad liekna. Ryškesniam presui reiktų pamažint patį poodinį riebalinį sluoksnį likusį, bet pačios raumeninės masės aš paauginčiau. Na sakau taip, nes pati būdama tokia pat liekna labai noriu užsiaugint bent kelis kg  lotuliukas.gif

Darant presa,pradedama iskvepti dar pries tai smile.gif .Matosi sonai issoke labai aiskiai smile.gif ,kaip man treneris sakydavo,antri stringai atsiranda lotuliukas.gif ,neturi tokie gumbai buti sonuose .O del kaladziu,kaip ten sakoma,mes visi turim tas kalades,tik jos pasislepusios po riebaliukais buna biggrin.gif .
Atsakyti
gerai, kad yra sis forumas, galit pasidalinti savo patirtimi 4u.gif
Papildyta:
va kiek pilvo presu su v cut
Papildyta:
QUOTE(Pumpum @ 2014 03 13, 21:13)
Ryškesniam presui reiktų pamažint patį poodinį riebalinį sluoksnį likusį, bet pačios raumeninės masės aš paauginčiau. Na sakau taip, nes pati būdama tokia pat liekna labai noriu užsiaugint bent kelis kg  lotuliukas.gif

pumpum, skaiciau, kad moterims labai sunku uzsiauginti raumenu mases, kazkur 0.5 kg per men. raumenu, tiesa?

Papildyta:
O kvepuoju tikrai tinkamai, darant "crunch" ispuciu stipriai g.gif

darau daug side plank https://www.google.l...c...280&bih=658

sita darau user posted image
Atsakyti
nervas ima ziurint cry.gif frusty.gif
Atsakyti
kodel? del ko?
Atsakyti
Nu sauniai pilvas atrodo smile.gif laukine preroja wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Salt* @ 2014 03 13, 20:03)
...Tik man atrodo,kad tu presa blogai darai,per daug sonai virs kelnaiciu issimuse,bent man treneris sakydavo,kad tai reiskia,kad kazka blogai darai.

QUOTE(Pumpum @ 2014 03 13, 20:13)
netaisyklingai kvėpuoji tada  biggrin.gif  nes reikia laikyt pilvą įtrauktą darant presą ir kiek įmanoma maximaliai iškvėpt lauk orą per burną, kad jo neliktų. Tada pilvas bus plokščias, o ne iššokęs. Nes būna atrodo treniruotas pilvas, ir kaladės matos, bet jis išsipūtęs. Tai va dėl netaisyklingo kvėpavimo. Bet man šitas atvejis į tai nepanašus  smile.gif  bent jau nesu taip mačius. Nebūtum pasakius, nebūtų užkliuvę tie šonai  biggrin.gif  šiaip tikrai, kad liekna. Ryškesniam presui reiktų pamažint patį poodinį riebalinį sluoksnį likusį, bet pačios raumeninės masės aš paauginčiau. Na sakau taip, nes pati būdama tokia pat liekna labai noriu užsiaugint bent kelis kg  lotuliukas.gif

Kaip įdomu g.gif Man irgi buvo išsimetę į tą vadinamą V cut, užtat pristojau su įstrižinių raumenų treniruotėmis. Man asmeniškai negražu, pati sau vyriškai atrodžiau. Tai kaip ir sumažėjo. Pati intensyviai ir su svoriais darydavau posūkius į šonus staklėse, na ir visa kita, bet tam daugiausia svorio naudojau. Dabar darau tik tiesiai, neliečiu įstrižinių raumenų.

Pumpum, labai domina dėl poodinio riebalinio sluoksnio, manau neteisingai dirbu, nes yra nuo kur norėčiau ne tiek apimtis sumažinti, kiek tiesiog tą riebaliuką nuimti. Tai pilvas ir šlaunys pagrinde. Nes suprantu, kad vaizdas nebus tas ryškus, stangrus, jei "ant viršaus" užpumpuosi raumenį smile.gif Bet kokios turi būti treniruotės, intensyvumas ir pobūdis, kad viskas būtų palaipsniui ir teisingai?
T.y. daug kardio, daug pakartojimų mažais/ dideliais svoriais, ar pan.?
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2014 03 13, 20:55)
kodel? del ko?

I grazius zmones ziurint
Atsakyti
labiausiai įkvepianti trenerė, geriausia figūra, kokią mačiau youtubėj. Visus video peržiūrėjau vienu prisėdimu biggrin.gif http://www.youtube.c...HBkoBdmbsee6Hfg
Atsakyti
QUOTE("Ramune" @ 2014 03 13, 08:50)
user posted image

Nu negaliu kaip grazu, galima sakyti man tobula ir idealu. Zinoma daug kam bus kazkur kazko per daug. Bat man visas bendras vaizdas smagus akiai .  MAno vyras sako, kad tai terminatorius  biggrin.gif

man tai grazu... As pati to sieku... Aisku krutines nebus tokios, gamta nedave lotuliukas.gif Bet labai noriu atletisko kuno, o ne tik dziuveselio biggrin.gif Koks buvo visad..

Siandien jau pradejau asmenine programyte... Raumenuku auginimo. Tai ulalaaa... Labai skiriasi nuo tos bendros , kur salej pakabinta biggrin.gif Tikiuosi, kad bus geruciai rezultatai, nes ir su mazais svoriukais visai nieko per menesi pasiekimai buvo ax.gif Svarbu ir maisto neapleisti. KArtais zinokit jau patingiu...

Mane be galo sunku su baltymais. Viiiisiskai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kvyka: 13 kovo 2014 - 22:35
QUOTE(Laukinė prerija @ 2014 03 13, 20:25)
ikeliau dvi nuotraukas biggrin.gif

kitom dienom papildysiu g.gif

gražu wub.gif
Papildyta:
o man po trečiadienio naujos rankų treniruotės ant tiek skauda rankas, kad mirt norisi... kaip aš šiandien vėl darysiu tai neįsivaizduoju verysad.gif
Atsakyti