Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sportuoti sporto klube

Kai jauna buvau, teko dirbti parduotuveje. Be visu kitu prekiu priklause ir vaisvandeniu skyrius. Dabar pastebiu , kad tokiuose skyriuose vyrukai dirba. Tai po vasaros sezono atsimenu buvo geda maikute be rankoviu uzsideti. Rankos kudos kudos buvo ir tokie geruliai kunkolai raumenu. O duracka buvau, dabar nebutu geda yu.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE("Ramune" @ 2014 03 13, 06:50)
Nu negaliu kaip grazu, galima sakyti man tobula ir idealu. Zinoma daug kam bus kazkur kazko per daug. Bat man visas bendras vaizdas smagus akiai .  MAno vyras sako, kad tai terminatorius  biggrin.gif

Man negražu ant pečių, rankų iššokusios venos ax.gif kažkodėl pas daugelį sportininkų jos labai išryškėja.
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2014 03 13, 08:44)
Man negražu ant pečių, rankų iššokusios venos  ax.gif kažkodėl pas daugelį sportininkų jos labai išryškėja.

Turbut del to,kad su dideliais svoriais sportuoja g.gif .Pas vyrus man visa grazu,pas moteris ne.
Atsakyti
QUOTE("Ramune" @ 2014 03 13, 06:50)

Nu negaliu kaip grazu, galima sakyti man tobula ir idealu. Zinoma daug kam bus kazkur kazko per daug. Bat man visas bendras vaizdas smagus akiai .  MAno vyras sako, kad tai terminatorius  biggrin.gif

tikrai idealu, taciau manau visvien nuotraukose buna padirbeta su programa, pagrazinta....
Seniau ir as i tokias ziuredavau kaip ir i terminatorius biggrin.gif bet kai pats pradedi rimtai sportuoti ir pacio suvokimas kas yra grazu pasikeicia ax.gif Taip kad negalime patikti visiems, nes ne visi turi gera skoni biggrin.gif 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
As manau, kad kasdienybeje tos venos nera tokios ryskios. Jos issryskeja treniruotes metu ir iskart po treniruotes. Ir dar daug ka duoda idegis + apsvietimas ax.gif
Atsakyti
Kas dėl iššokusių venų, tai jų pas mane ankčiau niekada nebūdavo, o dabar jos pas mane iššokusios pilvo preso apačioje, v-hole, ir tarp pečių ir krūtinės kur susijungia.
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2014 03 13, 10:28)
Kas dėl iššokusių venų, tai jų pas mane ankčiau niekada nebūdavo, o dabar jos pas mane iššokusios pilvo preso apačioje, v-hole,  ir tarp pečių ir krūtinės kur susijungia.

O tavo foto ax.gif nebus ?
Atsakyti
Deguonies į organizmą priplūsta, kraujotaka suaktyvėja kai pratimus atlieki su svoriais, dėl to ir venos tokios. Man tai žiauriai gražu pas vyrus. Lydaus kai pas maniškį "kočiojant" venos iššokinėja lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif blush2.gif
O aš kažkokį apsinuodijimą ar tai rotą pasigavau, kas čia žino. Buvau sporte tik kartą po Barselonos ir susirgau tada verysad.gif temperatūra nekrenta, pykina velnias žino kiek laiko, suvalgau kada ne kada po džiūvėsėlį. Vakar jau bandžiau avižų kelis šaukštus suvalgyt. Tai visai nebesijaučiu kaip sportininkė, laukiu kada pasveiksiu ir grįšiu į trasą biggrin.gif dviračių sezoną maniškis jau atidarė. Aš nemyniau serganti. Nežinau, ar šiemet stuburas leis jį atidaryt, nes kaip pernai atidariau, taip ir uždariau po 350km, nes nepamyniau iš skausmo verysad.gif tai nesitikiu mint po 20-50km vienu prisėdimu kaip seniau, bet kad bent po 10 išeitų lengvai po treniruočių prasimint, kaip smagu būtų... wub.gif
Atsakyti
QUOTE("Ramune" @ 2014 03 13, 11:36)
O tavo foto  ax.gif  nebus ?

bus bus, noriu nusiridenti kelis kg. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Pumpum @ 2014 03 13, 11:47)

tu išvis esi nereali, su tiek sporto bigsmile.gif

vaikų turite?
Atsakyti
Dar ne, bet ką tik užauginau 9 šuniukų vadą ir išlydėjau į naujus namus. lotuliukas.gif dabar turiu 2 savo šunis ir 3 už sienos pas sesę lotuliukas.gif dabar belieka juokaut, kad su vaikais bus vienas juokas lotuliukas.gif
Atsakyti
ikeliau dvi nuotraukas biggrin.gif

kitom dienom papildysiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2014 03 13, 19:25)
ikeliau dvi nuotraukas biggrin.gif

kitom dienom papildysiu g.gif

thumbup.gif nuo kur tu dar nori tuos kelis kg.numesti biggrin.gif ?Tik man atrodo,kad tu presa blogai darai,per daug sonai virs kelnaiciu issimuse,bent man treneris sakydavo,kad tai reiskia,kad kazka blogai darai.
Atsakyti