Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sportuoti sporto klube

QUOTE(Dwin @ 2014 03 12, 10:41)
Ar duosite man prisijungima? 4u.gif

Mano paskutiniai pokyciai, po asmenines programos + kardio (vien kardio sudeginama apie 600 kcal ) sumazejo virsutine kuno dalis, taciau apatine stovi vietoje ar net dideja g.gif : nesuprantu kas blogai darau g.gif:

Man irgi pirma viršus ''dega'', o po to tik apačia.. Na deja, bet turbūt jau toks figūros tipas. Bent jau pas mane aš turiu rinktis ar būti šiektiek apvalesnė ar su maža krūtine biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Panikė @ 2014 03 12, 13:48)
Man irgi pirma viršus ''dega'', o po to tik apačia.. Na deja, bet turbūt jau toks figūros tipas. Bent jau pas mane aš turiu rinktis ar būti šiektiek apvalesnė ar su maža krūtine  biggrin.gif

kažkur girdėjau, kad svoris auga nuo apačios į viršų, o dega nuo viršaus į apačią smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2014 03 12, 11:49)
kiek laiko darėte? manęs irgi netenkino pilnai rezultatas todėl užsisakiau naują kur pagrinde vien tik kojom pratimai. Bus nelengva  unsure.gif

dariau 2 men. o as virsui nieko beveik ir nedarau schmoll.gif Na bet jei taip girdejote vadinasi reikia nepasiduoti 4u.gif

QUOTE(Panikė @ 2014 03 12, 12:48)
Man irgi pirma viršus ''dega'', o po to tik apačia.. Na deja, bet turbūt jau toks figūros tipas. Bent jau pas mane aš turiu rinktis ar būti šiektiek apvalesnė ar su maža krūtine  biggrin.gif

kaip ten sako pas stambia mergina krutine, kaip ir pas plona vaikina kaladeles- tiesiog nesiskaito biggrin.gif
Atsakyti
Aha nesiskaito kaladėlės, tai ko tiek mažai su tom kaladėlėm? lotuliukas.gif klausimas retorinis biggrin.gif
Atsakyti
Ducky mirksiukas.gif

Kiek zmoniu tiek ir nuomoniu smile.gif pykt nera del ko smile.gif man patinka ka as matau, o tai man svarbiausia mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 03 12, 19:23)
Ducky  mirksiukas.gif

Kiek zmoniu tiek ir nuomoniu smile.gif pykt nera del ko smile.gif man patinka ka as matau, o tai man svarbiausia mirksiukas.gif  biggrin.gif

man irgi nieks nevyriška pas tave, o sportiška ir gražu biggrin.gif
Atsakyti
as kai sportuoju , vis atsimenu KaraLinda , ji man pries akis su ta suknyte, ir taip jegu atsiranda tada thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tinute84 @ 2014 03 12, 20:59)
as kai sportuoju , vis atsimenu KaraLinda , ji man pries akis su ta suknyte, ir taip jegu atsiranda tada  thumbup.gif  thumbup.gif

Tik jau blush2.gif biggrin.gif nieko ten blatno nera biggrin.gif isskleisti
Sparnai ir tiek biggrin.gif

Man snd laisva buvo nuo sporto . smile.gif ryt ranku diena smile.gif
Atsakyti
O va mano vaikas kovo 11 proga dalyvavo tokiam ale maratone 1 km . BEgo daug mokyklu, organizaciju, partiju. Ejau palaikyti, tai mokytoja ikalbejo kartu begti. Paskui mokytoja sako , kad mano vaikas galetu pasiekt rezultatu jeigu pasitreniruotu. Zodziu vakar vakare su vaiku begom krosiuka.Pakeliui radom treniruoklius. Svarbiausia, kad tai buvi vaiko iniciatyva. Tokiuosi turesiu savo asmenini treneri namuose lotuliukas.gif showoff.gif . VA ir kardio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo "Ramune": 13 kovo 2014 - 06:35
user posted image

Nu negaliu kaip grazu, galima sakyti man tobula ir idealu. Zinoma daug kam bus kazkur kazko per daug. Bat man visas bendras vaizdas smagus akiai . MAno vyras sako, kad tai terminatorius biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo "Ramune": 13 kovo 2014 - 06:52
QUOTE("Ramune" @ 2014 03 13, 05:50)
user posted image

Nu negaliu kaip grazu, galima sakyti man tobula ir idealu. Zinoma daug kam bus kazkur kazko per daug. Bat man visas bendras vaizdas smagus akiai .  MAno vyras sako, kad tai terminatorius  biggrin.gif

Man lb grazu smile.gif tik man patinka kai kojos ryskesnes, bet mano megstamiausia yra Michelle Lewin wub.gif
Atsakyti
O man kaip tik jos kojos tobulos,gal tik rankos kiek per daug isryskintos,is vis man negrazu,kai moteris taip issiryskina,kad praranda visa moteriskuma,pasidaro panasi i vyra,viskam ,manau,turi buti ribos smile.gif .
O kalbant apie kvadratus,jaunoms gal jie ir tinka,bet man graziau,kaip pas sita,kvadratu nera,bet raumenukai isryskeja matosi thumbup.gif .
Atsakyti