Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sportuoti sporto klube

Na tokiu virs 20 padarau (reiks vakare pabandyt kiek maximum iseina, nes vakar buvo 20, bet dar jegu buvo), bet va tu, kur rankos siaurai, tai niekaip neistenu daugiau nei 2 biggrin.gif
Atsakyti
na, siandien cardio- slides, iskeiciau i begimo takeli ( kurio nemegstu visai schmoll.gif ) , anksciau nubegdavau 5 min., ir viskas- mirtis biggrin.gif siandien 20 min. thumbup.gif vadinasi, istvermes gavau daugiau 4u.gif begau 15 min., ant 6 lygio ( km/h) bet ant galo padidinau iki 6.5 ir iskarto pradejo durti pilvo puse doh.gif

dabar begsiu kasdien, kad sumazinciau savo slaunis wub.gif
Papildyta:
gitulia, saunuole , tiek daug padarai 4u.gif
Atsakyti
tinute, aciu, bet cia zinok jau paslabus, senatve biggrin.gif studiju metais atsiputus 50 padarydavau unsure.gif
Atsakyti
oho wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 03 10, 11:17)
Daug kas prikaluso nuo stovesenos smile.gif , kai nutirpo mano fat , iryskejo mano peciai .. biggrin.gif

Pas mane tai pradejus sportuoti isryskejo,baisiai nepatinka biggrin.gif ,nekaip pas vyra,aisku lotuliukas.gif ,bet as matau pasikeitima biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(kvyka @ 2014 03 09, 09:11)
Man siek tiek neaisku dabar del poilsio... Kiek laiko vis tik raumenukam reikia atsigauti po treniruotes?..

Kazkaip nuo senoves buvo kalama i galva, kad kuo dazniau, tuo geriau, geresni rezultatai (ir greitesni), greiciau raumenukas auga, istverme ir bla bla...

Is daug skaitymu susideliojau mintis ir supratau, kad vis tik reikia pailseti bent 1 d. po treniruotes. Gerai,l. gerai galvoju. Ir sportas bus maksimalus, ir nemazai laisvu vakaru per savaite:)

BET, kiek paskaitau bendraminciu forumus, tai.... moterys varo per savaite po 5 k. i treniruotes , ar net kasdien  doh.gif  g.gif  Ale nesigauna jau cia taip su tom pertraukelem.
Tai va ir kilo toks klausimas, kaip cia yra. Ar raumenukus auginant geriau ilsetis? Gal daugiau sporto salej aria zmones, kuriem ir riebaliuku reikia patirpdyti?  g.gif  g.gif

Norint auginti raumenų masę, vieną raumenų grupę galima treniruoti max 2 kartus per savaitę, darant ilgas poilsio pertraukas tarp priėjimų po mažai pakartojimų su max svoriu. Metant svorį ir deginant riebalus daugiau reikia susiorientuoti į kardio ir mažas pertraukas dirbant su svoriais atliekant po daug pakartojimų.
Vienai raumenų grupei atsigauti reikia 72 valandų. Todėl dažniausiai žmonės sportuodami 5x savaitėje dirba skirtingas raumenų grupes, kad spėtų atsigauti raumenys.
Papildyta:
Kas dėl atsispaudimų, normalių, nusileidžiant su krūtine iki žemės, ir laikant kūną žmogiškai tiesiai, padarau apie 20. Pabrėžiu tai, nes kiek tenka stebėt, moterytės dažnai nė pusės nedasileidžia iki žemės kiek reikėtų ir dar užpakalį ore laiko biggrin.gif
Atsakyti
Studijuojant turejom gana grieztus fizrukus, tai simuliuot ir siknu kilnot tikrai nieks neleido biggrin.gif ypac kai tai buvo iskaitiniai dalykai. Pas juos begiojo nebegantys, atsispaudimus ismoko priverstinai visi daryt, po kliuciu ruoza kaip zuikiai sokinejom lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2014 03 10, 21:48)
Studijuojant turejom gana grieztus fizrukus, tai simuliuot ir siknu kilnot tikrai nieks neleido  biggrin.gif ypac kai tai buvo iskaitiniai dalykai. Pas juos begiojo nebegantys, atsispaudimus ismoko priverstinai visi daryt, po kliuciu ruoza kaip zuikiai sokinejom  lotuliukas.gif

tai aš ne apie tave, o apskritai biggrin.gif nes net tarp ale kietų sportininkų pasitaiko gerų vaizdelių biggrin.gif
Atsakyti
Tikiu, vat kaip tik sunu siemet mokinu sikna vienoj linijoj islaikyt, tai ui kaip sunkiai mums su tais atsispaudimais sekas doh.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

prisiilsėjau kone savaitę, oj bus sunku grįžt į salę šiandien...

Vakar prabėgom krosiuką su mb, faina cool.gif

Pumpum, nerealiai atrodot - sportišką šeimynėlė thumbup.gif

Karalinda - man kiek per vyriškos rankos paskutinėj foto, nepyk 4u.gif bet jau geriau taip nei lašiakai biggrin.gif

tinute84 - puikūs rezultatai po nėštumo 4u.gif

kvyka - taip ir toliau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(kvyka @ 2014 03 09, 10:11)
Man siek tiek neaisku dabar del poilsio... Kiek laiko vis tik raumenukam reikia atsigauti po treniruotes?..

aš einu kas antrą dieną (geriausiu atveju), turiu 3 dienų treniruočių planą. Man užtenka, be to dabar kai šiltą, derinsiu su krosais ir dviračiais. Ir taip man sunku ištverti salėj kai tiek daug žmonių...
Papildyta:
QUOTE(Laukinė prerija @ 2014 03 10, 12:20)

Sportininkės, kiek padarote pilnų, military, vyriškų atsispaudimų?

kai reikia daryti pagal programą 3x15, bet paskutinieji jau sunkiai sunkiai biggrin.gif
Atsakyti
Ar duosite man prisijungima? 4u.gif

Mano paskutiniai pokyciai, po asmenines programos + kardio (vien kardio sudeginama apie 600 kcal ) sumazejo virsutine kuno dalis, taciau apatine stovi vietoje ar net dideja g.gif : nesuprantu kas blogai darau g.gif:
Atsakyti
QUOTE(Dwin @ 2014 03 12, 10:41)

Mano paskutiniai pokyciai, po asmenines programos + kardio (vien kardio sudeginama apie 600 kcal ) sumazejo virsutine kuno dalis, taciau apatine stovi vietoje ar net dideja g.gif : nesuprantu kas blogai darau g.gif:

kiek laiko darėte? manęs irgi netenkino pilnai rezultatas todėl užsisakiau naują kur pagrinde vien tik kojom pratimai. Bus nelengva unsure.gif
Atsakyti