Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sportuoti sporto klube

QUOTE(kvyka @ 2014 03 09, 09:11)
Man siek tiek neaisku dabar del poilsio... Kiek laiko vis tik raumenukam reikia atsigauti po treniruotes?..

Kazkaip nuo senoves buvo kalama i galva, kad kuo dazniau, tuo geriau, geresni rezultatai (ir greitesni), greiciau raumenukas auga, istverme ir bla bla...

Is daug skaitymu susideliojau mintis ir supratau, kad vis tik reikia pailseti bent 1 d. po treniruotes. Gerai,l. gerai galvoju. Ir sportas bus maksimalus, ir nemazai laisvu vakaru per savaite:)

BET, kiek paskaitau bendraminciu forumus, tai.... moterys varo per savaite po 5 k. i treniruotes , ar net kasdien  doh.gif  g.gif  Ale nesigauna jau cia taip su tom pertraukelem.
Tai va ir kilo toks klausimas, kaip cia yra. Ar raumenukus auginant geriau ilsetis? Gal daugiau sporto salej aria zmones, kuriem ir riebaliuku reikia patirpdyti?  g.gif  g.gif

As sportuoju 5k.per savaite,nors riebaliuku nereikia tirpdyti,gal siek tiek,bet siaip liekna esu biggrin.gif .Man trenere sake,jei jautiesi gerai,neskauda raumenu,tai gali ir kasdien eiti smile.gif .
Atsakyti
sveikos smile.gif vakar turejau gimtadienio vakareli draugu , tai suknele uzsidejau smile.gif tai is keletos pazystamu gavau komentaru , kad atrodau per vyriskai biggrin.gif
Pas mane peciai platus biggrin.gif imeciau viena nuotraukyte

Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 03 10, 00:52)
sveikos smile.gif vakar turejau gimtadienio vakareli draugu  , tai suknele uzsidejau smile.gif tai is keletos pazystamu gavau komentaru , kad atrodau per vyriskai biggrin.gif
Pas mane peciai platus  biggrin.gif imeciau viena nuotraukyte

Labai graziai atrodai,bet peciai,rankos,tikrai vyriskai atrodo biggrin.gif ,gal nebedaryk pratimu peciams?
As is karto treneriai sakiau,kad nenoriu platinti pleciu,man negrazu.Noriu,kad isliktu tas moteriskumas,todel ir kvadrateliu ryskiu nenoriu schmoll.gif .
Atsakyti
QUOTE(*Salt* @ 2014 03 10, 08:52)
Labai graziai atrodai,bet peciai,rankos,tikrai vyriskai atrodo biggrin.gif ,gal nebedaryk pratimu peciams?
As is karto treneriai sakiau,kad nenoriu platinti pleciu,man negrazu.Noriu,kad isliktu tas moteriskumas,todel ir kvadrateliu ryskiu nenoriu schmoll.gif .

Daug kas prikaluso nuo stovesenos smile.gif , kai nutirpo mano fat , iryskejo mano peciai .. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Salt* @ 2014 03 10, 10:52)

Ai, man tai gražu platūs pečiai, Karalinda puikiai atrodai, tau reikėtų eiti į fitness varžybas mirksiukas.gif

Sportininkės, kiek padarote pilnų, military, vyriškų atsispaudimų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukinė prerija: 10 kovo 2014 - 11:21
blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Robulis @ 2014 03 10, 12:22)

kas? kas per reakcija? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2014 03 10, 10:20)
Ai, man tai gražu platūs pečiai, Karalinda puikiai atrodai, tau reikėtų eiti į fitness varžybas mirksiukas.gif

as silpna sitoj srity , padarau tik 5 biggrin.gif biggrin.gif bet anksciau nei vieno nepadarydavau bigsmile.gif

Aciu blush2.gif o del varzybu , gal kitam gyvenime biggrin.gif
Atsakyti
as anksciauu nepadarydavau nei vieno, tik ant keliu atsiremusi biggrin.gif
o dabar 10 kartu po 3 kartus ( tarp kuriu apie 1 min. petraukos )
Papildyta:
Karalinda , super atrodai drinks_cheers.gif
siandien kazkaip tingejau i sale lekti...bet pamaciau tave su suknyte wub.gif wub.gif viskas, lekiu sportuoti, reikia slaunis man pazinti doh.gif

Papildyta:
P.S. suknyte labai grazi, gal pasidalinsi is kur pirkai??? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tinute84 @ 2014 03 10, 11:06)
as anksciauu nepadarydavau nei vieno, tik ant keliu atsiremusi  biggrin.gif
o dabar 10 kartu po 3 kartus ( tarp kuriu apie 1 min. petraukos )
Papildyta:
Karalinda , super atrodai  drinks_cheers.gif
siandien kazkaip tingejau i sale lekti...bet pamaciau tave su suknyte  wub.gif  wub.gif  viskas, lekiu sportuoti, reikia slaunis man pazinti  doh.gif

Papildyta:
P.S. suknyte labai grazi, gal pasidalinsi is kur pirkai???  blush2.gif

Pirkau dv8 biggrin.gif

Ar galejau pasitempti subinkauli?? Negaliu sedeti lovoje doh.gif skauda .
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2014 03 10, 11:20)

O miltary kokie yra - kur rankos peciu plotyje, ar kur prispaustos prie sonu ir labiau tricepsai dirba? g.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2014 03 10, 13:47)
O miltary kokie yra - kur rankos peciu plotyje, ar kur prispaustos prie sonu ir labiau tricepsai dirba?  g.gif

peciu plotyje 4u.gif
Atsakyti