Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sportuoti sporto klube

Tai gal ir mane i albuma priimsit? smile.gif
Kitu rezultatai, gal gerai i sikna ispirs pasitempt doh.gif

Ziuriu visos panasiu dydziu susirinkusios, as irgi prie tu kur 150 su kepure biggrin.gif (tiksliau 162 cm.). Pasakykit man protingai ar tokio ugio apie 60 kg. moteriskei 1200 kcal. per para svorio metimui normalu ar mazai, bijant visokiu ataugimu ir medziagu apykaitos suletejimu? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitulia: 07 kovo 2014 - 13:36
Karalinda - labai gražu, o ypač nugara, baltai pavydžiu. biggrin.gif

gal gali papasakoti kuriuos pratimus darai nugarai?
Papildyta:
QUOTE(gitulia @ 2014 03 07, 14:34)
Kitu rezultatai, gal gerai i sikna ispirs pasitempt  doh.gif

Ziuriu visos panasiu dydziu susirinkusios, as irgi prie tu kur 150 su kepure  biggrin.gif  (tiksliau 162 cm.). Pasakykit man protingai ar tokio ugio apie 60 kg. moteriskei 1200 kcal. per para svorio metimui normalu ar mazai, bijant visokiu ataugimu ir medziagu apykaitos suletejimu?  g.gif

manyčiau per mažai, na nebent norit agresyvaus svorio kritimo, manau reikėtų apie 1500 kcal., priklauso nuo amžiaus ir fizinio aktyvumo.
Atsakyti
Vat ir as taip galvoju, man kilo.lt kisa visokiom proporcijom, bet vis tiek 1200, o man nei galva nei skrandis nenori sutikt su tokia norma, Jau buvau bepradedanti galvot, gal man akinius laikas keist, kad porcijos per mazos atrodo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2014 03 07, 14:49)
Vat ir as taip galvoju, man kilo.lt kisa visokiom proporcijom, bet vis tiek 1200, o man nei galva nei skrandis nenori sutikt su tokia norma, Jau buvau bepradedanti galvot, gal man akinius laikas keist, kad porcijos per mazos atrodo  lotuliukas.gif

ar angliškai suprantate? galima cia pasiskaiciuoti http://iifym.com/iifym-calculator/
Atsakyti
Pumpum man i tavo bilva beziurint slabnu darosi swoon.gif
O ten vienoj nuotraukoj salia vyriskis stovi. Ten gal tavo draugas ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2014 03 07, 13:50)
ar angliškai suprantate? galima cia pasiskaiciuoti http://iifym.com/iifym-calculator/

Taip, skaiciavau cia, ten irgi rodo apie 1400-1500 kcal.
Atsakyti
Pumpum thumbup.gif ,saunuole,turbut labai graziai mityba susitvarkius biggrin.gif ,presas gerai isryskejes,bet mano akimis ziurint,per daug liekna esi ax.gif .
Papildyta:
QUOTE(Laukinė prerija @ 2014 03 07, 13:44)
Karalinda - labai gražu, o ypač nugara, baltai pavydžiu.  biggrin.gif

O kur tavo foto smile.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2014 03 07, 12:44)
Karalinda - labai gražu, o ypač nugara, baltai pavydžiu.  biggrin.gif

gal gali papasakoti kuriuos pratimus darai nugarai?
Papildyta:
manyčiau per mažai, na nebent norit agresyvaus svorio kritimo, manau reikėtų apie 1500 kcal., priklauso nuo amžiaus ir fizinio aktyvumo.

kad nieko ypatingo nedarau smile.gif man problema su pratimu pavadinimais biggrin.gif tad pasakysiu savais zodziais . Ant suoliuko pasiremus ranka ir kelenu traukiu hantely . Stanga pasilenkus traukiu link saves , ant stakliu kurios skirtos nugarai .Vienu zodziu nieko ypatingo , kai maniskis nufotkino mane ir pamaciau savo nugara tikrai nustebus buvau biggrin.gif

Kai sesei nusiunciau ta nuotrauka , parase tik niekam nerodyk , nes baisu biggrin.gif doh.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(gitulia @ 2014 03 07, 12:34)
Kitu rezultatai, gal gerai i sikna ispirs pasitempt  doh.gif

Ziuriu visos panasiu dydziu susirinkusios, as irgi prie tu kur 150 su kepure  biggrin.gif  (tiksliau 162 cm.). Pasakykit man protingai ar tokio ugio apie 60 kg. moteriskei 1200 kcal. per para svorio metimui normalu ar mazai, bijant visokiu ataugimu ir medziagu apykaitos suletejimu?  g.gif

na mes tokio pacio ugio ir svorio beveik , as kiek esu skaiciavusi , man rodo 1400 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Salt* @ 2014 03 07, 17:09)
Pumpum thumbup.gif ,saunuole,turbut labai graziai mityba susitvarkius biggrin.gif ,presas gerai isryskejes,bet mano akimis ziurint,per daug liekna esi ax.gif .

pritariu:)
g.gif
Papildyta:

O kur tavo foto smile.gif ?

planuoju pasidaryti sekmadieni rolleyes.gif
Atsakyti
Ačiū merginos 4u.gif
Ramune, taip, draugas mano smile.gif
Žinau, kad liekna aš, tokia jau genetika. Vienu metu auginau masę, bet nepriaugau nė kg, o šiuo metu negaliu to daryti dėl stuburo. Taigi kuriam laikui esu su tuo susitaikius biggrin.gif nieko čia nepakeisiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2014 03 07, 17:52)
Ačiū merginos  4u.gif
Ramune, taip, draugas mano  smile.gif
Žinau, kad liekna aš, tokia jau genetika. Vienu metu auginau masę, bet nepriaugau nė kg, o šiuo metu negaliu to daryti dėl stuburo. Taigi kuriam laikui esu su tuo susitaikius  biggrin.gif  nieko čia nepakeisiu  mirksiukas.gif

Gal ir gera ta genetika,kiek valgai,niekas neina i kuna biggrin.gif .Tik uzpakaliuka ,manau, reiktu labiau "pakelti" smile.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Salt*: 07 kovo 2014 - 18:00
QUOTE(Pumpum @ 2014 03 07, 17:52)

Ramune, taip, draugas mano  smile.gif

Ne nu ragas tu ideali... jis idealus...susinervinau galutinai aggressive.gif
O maniskis sako, kad pas ji taip atidirbtas pilvas, kad jo kaladeles susilyde net I viena didele kalade biggrin.gif
Atsakyti