Tai gal ir mane i albuma priimsit?
Kitu rezultatai, gal gerai i sikna ispirs pasitempt
Ziuriu visos panasiu dydziu susirinkusios, as irgi prie tu kur 150 su kepure (tiksliau 162 cm.). Pasakykit man protingai ar tokio ugio apie 60 kg. moteriskei 1200 kcal. per para svorio metimui normalu ar mazai, bijant visokiu ataugimu ir medziagu apykaitos suletejimu?
Karalinda - labai gražu, o ypač nugara, baltai pavydžiu.
gal gali papasakoti kuriuos pratimus darai nugarai?
Papildyta:
manyčiau per mažai, na nebent norit agresyvaus svorio kritimo, manau reikėtų apie 1500 kcal., priklauso nuo amžiaus ir fizinio aktyvumo.
Papildyta:
QUOTE(gitulia @ 2014 03 07, 14:34)
Ziuriu visos panasiu dydziu susirinkusios, as irgi prie tu kur 150 su kepure (tiksliau 162 cm.). Pasakykit man protingai ar tokio ugio apie 60 kg. moteriskei 1200 kcal. per para svorio metimui normalu ar mazai, bijant visokiu ataugimu ir medziagu apykaitos suletejimu?
manyčiau per mažai, na nebent norit agresyvaus svorio kritimo, manau reikėtų apie 1500 kcal., priklauso nuo amžiaus ir fizinio aktyvumo.
Vat ir as taip galvoju, man kilo.lt kisa visokiom proporcijom, bet vis tiek 1200, o man nei galva nei skrandis nenori sutikt su tokia norma, Jau buvau bepradedanti galvot, gal man akinius laikas keist, kad porcijos per mazos atrodo
QUOTE(gitulia @ 2014 03 07, 14:49)
Vat ir as taip galvoju, man kilo.lt kisa visokiom proporcijom, bet vis tiek 1200, o man nei galva nei skrandis nenori sutikt su tokia norma, Jau buvau bepradedanti galvot, gal man akinius laikas keist, kad porcijos per mazos atrodo
ar angliškai suprantate? galima cia pasiskaiciuoti http://iifym.com/iifym-calculator/
Pumpum man i tavo bilva beziurint slabnu darosi
O ten vienoj nuotraukoj salia vyriskis stovi. Ten gal tavo draugas ?
O ten vienoj nuotraukoj salia vyriskis stovi. Ten gal tavo draugas ?
QUOTE(Laukinė prerija @ 2014 03 07, 13:50)
ar angliškai suprantate? galima cia pasiskaiciuoti http://iifym.com/iifym-calculator/
Taip, skaiciavau cia, ten irgi rodo apie 1400-1500 kcal.
Pumpum ,saunuole,turbut labai graziai mityba susitvarkius ,presas gerai isryskejes,bet mano akimis ziurint,per daug liekna esi .
Papildyta:
O kur tavo foto ?
Papildyta:
QUOTE(Laukinė prerija @ 2014 03 07, 13:44)
O kur tavo foto ?
QUOTE(Laukinė prerija @ 2014 03 07, 12:44)
Karalinda - labai gražu, o ypač nugara, baltai pavydžiu.
Papildyta:
Papildyta:
kad nieko ypatingo nedarau man problema su pratimu pavadinimais tad pasakysiu savais zodziais . Ant suoliuko pasiremus ranka ir kelenu traukiu hantely . Stanga pasilenkus traukiu link saves , ant stakliu kurios skirtos nugarai .Vienu zodziu nieko ypatingo , kai maniskis nufotkino mane ir pamaciau savo nugara tikrai nustebus buvau
Kai sesei nusiunciau ta nuotrauka , parase tik niekam nerodyk , nes baisu
Papildyta:
QUOTE(gitulia @ 2014 03 07, 12:34)
na mes tokio pacio ugio ir svorio beveik , as kiek esu skaiciavusi , man rodo 1400
QUOTE(*Salt* @ 2014 03 07, 17:09)
Pumpum ,saunuole,turbut labai graziai mityba susitvarkius ,presas gerai isryskejes,bet mano akimis ziurint,per daug liekna esi .
pritariu:)
Papildyta:
O kur tavo foto ?
pritariu:)
Papildyta:
O kur tavo foto ?
planuoju pasidaryti sekmadieni
QUOTE(Pumpum @ 2014 03 07, 17:52)
Ačiū merginos
Ramune, taip, draugas mano
Žinau, kad liekna aš, tokia jau genetika. Vienu metu auginau masę, bet nepriaugau nė kg, o šiuo metu negaliu to daryti dėl stuburo. Taigi kuriam laikui esu su tuo susitaikius nieko čia nepakeisiu
Žinau, kad liekna aš, tokia jau genetika. Vienu metu auginau masę, bet nepriaugau nė kg, o šiuo metu negaliu to daryti dėl stuburo. Taigi kuriam laikui esu su tuo susitaikius nieko čia nepakeisiu
Gal ir gera ta genetika,kiek valgai,niekas neina i kuna .Tik uzpakaliuka ,manau, reiktu labiau "pakelti" .
QUOTE(Pumpum @ 2014 03 07, 17:52)
Ne nu ragas tu ideali... jis idealus...susinervinau galutinai
O maniskis sako, kad pas ji taip atidirbtas pilvas, kad jo kaladeles susilyde net I viena didele kalade