Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sportuoti sporto klube

QUOTE("Ramune" @ 2014 03 06, 18:25)
Cha ir mano dabar 64 kg.Noreciau sverti 57-58   O tavo virsvoris po visa kuna pasiskirstes buvo ar ir kokia palankia vieta turejo ? O ugis tavo koks? MAno 164.

aisq daugiausiai i pilva , bet seip visur po biski .Fotki esu imetusi foto ,kokia buvau ries tai , mazdaug . 4u.gif Mano apimtys budavo 95-76-98 o dbr 89-68-91 biggrin.gif vienu zodziu buvau gera bulkute per visur , ir zandukus turejau nemazus biggrin.gif mano ugis 1.62 , labai didele esu biggrin.gif lotuliukas.gif

Laukine prerija vyrukai abudu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *KaraLinda*: 06 kovo 2014 - 22:21
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 03 06, 23:20)
aisq daugiausiai i pilva , bet seip visur po biski .Fotki esu imetusi foto ,kokia buvau ries tai , mazdaug .  4u.gif Mano apimtys budavo 95-76-98 o dbr 89-68-91  biggrin.gif vienu zodziu buvau gera bulkute per visur , ir zandukus turejau nemazus biggrin.gif mano ugis 1.62 , labai didele esu biggrin.gif lotuliukas.gif

žiūriu visos čia "didelės", mano 1,63 thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 03 06, 22:20)
aisq daugiausiai i pilva , bet seip visur po biski .Fotki esu imetusi foto ,kokia buvau ries tai , mazdaug .  4u.gif Mano apimtys budavo 95-76-98 o dbr 89-68-91  biggrin.gif vienu zodziu buvau gera bulkute per visur , ir zandukus turejau nemazus biggrin.gif mano ugis 1.62 , labai didele esu biggrin.gif lotuliukas.gif

Laukine prerija vyrukai abudu wub.gif

Mano 87-62-85 biggrin.gif .

QUOTE(Ducky @ 2014 03 07, 07:58)
žiūriu visos čia "didelės", mano 1,63  thumbup.gif

Ir as ,ir as tokia biggrin.gif .

Negaliu atsidziaugti savo nauja pograma,metus laiko sportavau,bet nemaciau tokiu greitu pokyciu,kaip dabar per menesi,va,ka reiskia gera trenere thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(*Salt* @ 2014 03 07, 09:18)
Mano 87-62-85 biggrin.gif .
Ir as ,ir as tokia  biggrin.gif .

Negaliu atsidziaugti savo nauja pograma,metus laiko sportavau,bet nemaciau tokiu greitu pokyciu,kaip dabar per menesi,va,ka reiskia gera trenere thumbup.gif .

tai jau rodykis rodykis mirksiukas.gif aš taip pat keičiu programą nuo kitos savaitės. Šį kart paprašiau trenerio akcentuoti kojas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2014 03 07, 08:32)
tai jau rodykis rodykis  mirksiukas.gif  aš taip pat keičiu programą nuo kitos savaitės. Šį kart paprašiau trenerio akcentuoti kojas  smile.gif

Viena foto ikeliau,deja,tik su rubais biggrin.gif ,pasidarysiu nauju foto smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2014 03 06, 20:43)
gal ne i tema, bet

Grazus vyrai visada i tema ax.gif
Papildyta:
As va Karalindos prisiklausiau, tai vakar vakare lekaiu pabegioti. Buvo smagu. Dar uzsidejau pulsometra, tai stebejau save. Pulsukas buvo vienu momentu pakiles iki 175 smile.gif . Na su laiku manau viskas susitvarkys. Siandien i baseina vaikui zadejau eit. Tai va siandien jau kita rusis sporto bus.
Reikia mes tuos lasinukus man, ne skitaip kad ir kiek as ten stengsiuos raumenukus pasiauginti, ju nesimatys per lasiaka. O tada jau greit upas ir uzsidegimas dings .
Atsakyti
Sveikutes atsiprasau kad ilindau i jusu skyreli ,bet man reketu informacijos apie laikrodukus pulso matuoklius.As noriu nusipirkti laikrodi bet kiek vartau internete tai nematau dirzo kur dedasi ant krutine,gal uztenka tik laikrodzio?Aciu uz atsakyma.
Atsakyti
QUOTE(ho-ho @ 2014 03 07, 10:12)
Sveikutes atsiprasau kad ilindau i jusu skyreli ,bet man reketu informacijos apie laikrodukus pulso matuoklius.As noriu nusipirkti laikrodi bet kiek vartau internete tai nematau dirzo kur dedasi ant krutine,gal uztenka tik laikrodzio?Aciu uz atsakyma.

Neužtenka vien laikrodžio. Kokio gamintojo žiūrit? Aš turiu garmin, tai prie jų būna nurodyta, ar komplektacija su hrm (heart rate monitor - diržas), ar be. Diržą galima įsigyti ir atskirai, bet jis būtinas pulsui matuoti. Laikrodis tik atvaizduoja diržo fiksuojamus duomenis.
Atsakyti
duokit ir man priijungimus į albumėlį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2014 03 07, 11:28)
duokit ir man priijungimus į albumėlį  4u.gif

Karalinda leidimus israso i albumeli smile.gif
Eilini karta mane palaike nestuke.gif . Afigienai . Galima nusisaut doh.gif
Atsakyti
Įsikėliau ir aš, iš pradžių sufeilinau ir įkėliau į public home biggrin.gif perkėliau po to.
Ramune, akivaizdūs pokyčiai 4u.gif nesustok 4u.gif
Karalinda gražu 4u.gif nugarytė superinė.
Iš Ducky kalbų tikėjaus ryškaus 6 packo, ale nelabai ten ryšku biggrin.gif
Tad tokie komentarai. O man reik sugrįžt į sportą, kelionė priverstinių atostogų padarė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2014 03 07, 11:56)
Įsikėliau ir aš, iš pradžių sufeilinau ir įkėliau į public home  biggrin.gif  perkėliau po to.
Ramune, akivaizdūs pokyčiai  4u.gif  nesustok  4u.gif
Karalinda gražu  4u.gif  nugarytė superinė.
Iš Ducky kalbų tikėjaus ryškaus 6 packo, ale nelabai ten ryšku  biggrin.gif
Tad tokie komentarai. O man reik sugrįžt į sportą, kelionė priverstinių atostogų padarė  smile.gif

na tavo pilvukas wub.gif grazu ziuret .
Atsakyti