Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sportuoti sporto klube

QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 03 04, 20:19)
Kai kris bendras svoris nukris ir pilvas.

būtent, bet pirmiausia tai manyčiau gero mitybos plano reikia g.gif

Papildyta:
QUOTE(Ereba @ 2014 03 04, 21:41)
man tai svarbiau proporcija, šiaip blauzdos gražu thumbup.gif ypač jei pėda 39+ ...

labai sudomino, čia per savo gyd. siuntimą gauti ar privačiai einat? 4u.gif

pėda mano 37... Einu iš pradžių pas šeimos gydytoją į polikliniką, tada jau gausiu siuntimus tyrimams. Tiesa nežinau ar mano poliklinikoj daro kardiogramą fizinio krūvio metu, tačiau tikrai žinau kad mb darėsi kitoje, tai jei ką prašysiu siuntimo ten. Nes sporto medicinos dispanceryje man per brangu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2014 03 05, 07:56)
... Nes sporto medicinos dispanceryje man per brangu  rolleyes.gif

dėl to aš nesiryžau ieškoti kur teikia tokią paslaugą doh.gif būtinai praneškit kai rasit kur žemiška kaina pasidaryti 4u.gif
Atsakyti
Na ikeliau dar kelias foto. Tikiuosi dar be manes kas nors pamatys mano 0.01 raumeneli ant rankos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE("Ramune" @ 2014 03 05, 20:37)
Na ikeliau dar kelias foto. Tikiuosi dar be manes kas nors pamatys mano 0.01 raumeneli ant rankos  blush2.gif

matosi matosi siek tiek , tik nenuleisk ranku , jai sportuosi ir nevalgysi daug s , nukris tas svoris ir tas pilvukas 4u.gif

As prie dienos sviesos nusifotkinau savo rankas ,tai nu grazu ziureti man visai biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 03 05, 22:57)
matosi matosi siek tiek , tik nenuleisk ranku , jai sportuosi ir nevalgysi daug s , nukris tas svoris ir tas pilvukas 4u.gif

As prie dienos sviesos nusifotkinau savo rankas ,tai nu grazu ziureti man visai biggrin.gif blush2.gif

Reikia padirbet su kardio, tik va beda, kad nelabai megstu. MAnau teniso treniruotes galima uzskaityti us kardio. TEn ir palakstom ir truputu jegos panaudojam, o kartais net ir nemazai g.gif . Per savaite dvi treniruotes gaunasi, bet tik savaitgaliais , dar galetu kokios dvi but vidury savaites, gal tada rezultatai pasimatytu. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE("Ramune" @ 2014 03 06, 05:54)
Reikia padirbet su kardio, tik va beda, kad nelabai megstu. MAnau teniso treniruotes galima uzskaityti us kardio. TEn ir palakstom ir truputu jegos panaudojam, o kartais net ir nemazai  g.gif . Per savaite dvi treniruotes gaunasi, bet tik savaitgaliais , dar galetu kokios dvi but vidury savaites, gal tada rezultatai pasimatytu.  unsure.gif

Na as kai svori meciau cardio kiekviena diena darydavau , begdavau apie 30min amt begtakio smile.gif dbr as ko maziau darau . Bet vistiek prabego po biski kiekviena karta . 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 03 06, 08:13)
Na as kai svori meciau cardio kiekviena diena darydavau , begdavau apie 30min amt begtakio smile.gif dbr as ko maziau darau . Bet vistiek prabego po biski kiekviena karta .  4u.gif

O kiek tau reikejo nunesti ? Kiek anksciau sveriai ir kuek dabar? Ir per kiek laiko numetei ? As cia kaip tardyme pavariau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE("Ramune" @ 2014 03 06, 06:54)
Reikia padirbet su kardio, tik va beda, kad nelabai megstu. MAnau teniso treniruotes galima uzskaityti us kardio. TEn ir palakstom ir truputu jegos panaudojam, o kartais net ir nemazai  g.gif . Per savaite dvi treniruotes gaunasi, bet tik savaitgaliais , dar galetu kokios dvi but vidury savaites, gal tada rezultatai pasimatytu.  unsure.gif

Neuzteks teniso schmoll.gif .As sportuoju 5k.per savaite ir visada lipu ant treniruoklio padeginti riebalus biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Ereba @ 2014 03 05, 17:40)
dėl to aš nesiryžau ieškoti kur teikia tokią paslaugą doh.gif būtinai praneškit kai rasit kur žemiška kaina pasidaryti 4u.gif

žodžiu buvau, ir teko nusivilti. Pasirodo poliklinikose šeip sau nedaro kardiogramos fizinio krūvio metu. Reik kad rastų paprastoje kardiogramoje netikslumų. Tada GAL ir padarytų doh.gif o kai nuėjau darytis paprastos , moteriškė, kuri ją darė pasakė pas mane ji ideali, o kitaip ir būt negali , jei anksčiau buvau tirta sporto medicinos dispanceryje thumbup.gif Tai va nusiraminau ir toliau sau sportuosiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE("Ramune" @ 2014 03 06, 08:34)
O kiek tau reikejo nunesti ? Kiek anksciau sveriai ir kuek dabar? Ir per kiek laiko numetei ? As cia kaip tardyme pavariau  biggrin.gif

Sveriau 64kg, per pustrecio menesio numeciau 7 kg smile.gif begiojau daug , mesa ir salotos. smile.gif dbr sveriu 58,5 smile.gif svoris nekrenta laikosi mazdaug vietoj :)bet jai pradeciau vel inciatyviai begioti , jis manau vel pakristu . smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 03 06, 18:22)
Sveriau 64kg, per pustrecio menesio numeciau 7 kg smile.gif begiojau daug , mesa ir salotos. smile.gif dbr sveriu 58,5 smile.gif svoris nekrenta laikosi mazdaug vietoj :)bet jai pradeciau vel inciatyviai begioti , jis manau vel pakristu .  smile.gif

Cha ir mano dabar 64 kg.Noreciau sverti 57-58 O tavo virsvoris po visa kuna pasiskirstes buvo ar ir kokia palankia vieta turejo ? O ugis tavo koks? MAno 164.
Atsakyti
gal ne i tema, bet user posted image

tas desinej simpatiskas 4u.gif
Atsakyti