Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sportuoti sporto klube

Pumpum siunčia linkėjimus iš Ispanijos 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
oj, Pumpum, kaip fainiai 4u.gif vacation1.gif
vacation4.gif

pavydziu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Salt* @ 2014 03 03, 16:00)

As sportuoju ir vasara,negaliu jau be sporto wub.gif .

grauzia man del to sazine, bet vasara stengiuosi su divraciu vazineti, ir mieliau bunu lauke nei sporto saleje ax.gif

QUOTE(kvyka @ 2014 03 03, 18:18)
o koks ugis?  ax.gif  ...

mano 174 cm ir 54 kg... gerai, kad sporto klube yra svarstykles biggrin.gif veliau pasisverus ziuresiu, ar pagaliau auga svoriukas sveikas smile.gif

mano ugis toks pat, tik +10 kg biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 03 01, 23:39)
man 26,5  biggrin.gif

puikiai atrodai smile.gif
Papildyta:
beje kur kitų mergičkų nuotraukytės g.gif kol kas matau tik sukurtus albumiukus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2014 03 04, 06:58)
puikiai atrodai  smile.gif
Papildyta:
beje kur kitų mergičkų nuotraukytės  g.gif  kol kas matau tik sukurtus albumiukus  smile.gif

Aciu. As irgi to pasigedau g.gif
Atsakyti
labiausiai nepernešu savo didelių blauzdų. Esu sportavus profesionaliai ne vienerius metus (sprintas), todėl blauzdų raumenys belenkokie buvo... dabar labai sunku jas suplonint verysad.gif treneris sakė, kad šiek tiek įmanoma, bet sunkiai. Pavydžiu toms, kas turi laibas kojytes blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2014 03 04, 07:10)
labiausiai nepernešu savo didelių blauzdų. Esu sportavus profesionaliai ne vienerius metus (sprintas), todėl blauzdų raumenys belenkokie buvo... dabar labai sunku jas suplonint  verysad.gif  treneris sakė, kad šiek tiek įmanoma, bet sunkiai. Pavydžiu toms, kas turi laibas kojytes  blush2.gif

Na kai blauzdu nera tai irgi negrazu smile.gif puikiai atrodai tu .. Pilvas thumbup.gif as kadangi visada buvau putli tai to riebalo visad yra ang pilvo , reiktu stipriai mityba sugriestinti. Bet as nepergyvenu, svarbiausiai nera atsikises biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 03 04, 09:14)
Na kai blauzdu nera tai irgi negrazu smile.gif puikiai atrodai tu .. Pilvas  thumbup.gif  as kadangi visada buvau putli tai to riebalo visad yra ang pilvo , reiktu stipriai mityba sugriestinti. Bet as nepergyvenu, svarbiausiai nera atsikises biggrin.gif

dėkui 4u.gif vat ko jau kuo jau kuo bet viršutine kūno dalim aš esu visiškai patenkinta, dabar kai darau pratimus, tai ir kvadarčiukai labai greitai išrykėja, tačiau galiu ir nieko nedaryt, kaip pvz aną žiemą ir vis vien riebalo nebus. Genai matyt. O bet tačiau ant kojų pasijautė iš karto po anos žiemos, todėl šį rudenį pradėjau lankyti salę, bet ir tai nereguliariai per tuos darbus verysad.gif

Einu ketvirtadienį tikrintis sveikatos, noriu pasidaryt kraujo tyrimą ir kardiogramą fizinio krūvio metu showoff.gif pažiūrėsiu ar nepersistengiau paskutiniu metu unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Pumpum @ 2014 03 04, 00:59)
Pumpum siunčia linkėjimus iš Ispanijos  4u.gif  biggrin.gif

kaip fainai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ducky: 04 kovo 2014 - 08:21
QUOTE(Pumpum @ 2014 03 03, 23:59)
Pumpum siunčia linkėjimus iš Ispanijos  4u.gif  biggrin.gif

Nieko sau !!! Baltas pavydas bamba griauzia blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Ducky @ 2014 03 04, 07:58)
puikiai atrodai  smile.gif
Papildyta:
beje kur kitų mergičkų nuotraukytės  g.gif  kol kas matau tik sukurtus albumiukus  smile.gif

Na ikelsiu as savo viena daryta pries men. Kad susidarytumet vaizda kas per duracka figura pas mane doh.gif
Atsakyti
QUOTE("Ramune" @ 2014 03 04, 08:50)
Nieko sau !!! Baltas pavydas bamba griauzia  blush2.gif
Papildyta:

Na ikelsiu as savo viena daryta pries men. Kad susidarytumet vaizda kas per duracka figura pas mane  doh.gif

Kai kris bendras svoris nukris ir pilvas.

As neturiu snd jegu eit sportuot . doh.gif ir pilvas idomius garsus leidzia g.gif
Atsakyti
Ikeliau as savo foto,norejau save is uzpakalio pamatyti,ar matosi,kad pakilo dupce biggrin.gif ,tai pafotkino,bet labai neryski gavosi doh.gif ,reikes nauju foto smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2014 03 04, 08:10)
labiausiai nepernešu savo didelių blauzdų. Esu sportavus profesionaliai ne vienerius metus (sprintas), todėl blauzdų raumenys belenkokie buvo... dabar labai sunku jas suplonint  verysad.gif  treneris sakė, kad šiek tiek įmanoma, bet sunkiai. Pavydžiu toms, kas turi laibas kojytes  blush2.gif

man tai svarbiau proporcija, šiaip blauzdos gražu thumbup.gif ypač jei pėda 39+ ...
QUOTE(Ducky @ 2014 03 04, 08:23)
Einu ketvirtadienį tikrintis sveikatos, noriu pasidaryt kraujo tyrimą ir kardiogramą fizinio krūvio metu  showoff.gif pažiūrėsiu ar nepersistengiau paskutiniu metu  unsure.gif

labai sudomino, čia per savo gyd. siuntimą gauti ar privačiai einat? 4u.gif
Atsakyti