oj, Pumpum, kaip fainiai
pavydziu
pavydziu
QUOTE(*Salt* @ 2014 03 03, 16:00)
As sportuoju ir vasara,negaliu jau be sporto .
grauzia man del to sazine, bet vasara stengiuosi su divraciu vazineti, ir mieliau bunu lauke nei sporto saleje
QUOTE(kvyka @ 2014 03 03, 18:18)
o koks ugis? ...
mano 174 cm ir 54 kg... gerai, kad sporto klube yra svarstykles veliau pasisverus ziuresiu, ar pagaliau auga svoriukas sveikas
mano 174 cm ir 54 kg... gerai, kad sporto klube yra svarstykles veliau pasisverus ziuresiu, ar pagaliau auga svoriukas sveikas
mano ugis toks pat, tik +10 kg
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 03 01, 23:39)
man 26,5
puikiai atrodai
Papildyta:
beje kur kitų mergičkų nuotraukytės kol kas matau tik sukurtus albumiukus
QUOTE(Ducky @ 2014 03 04, 06:58)
puikiai atrodai
Papildyta:
Papildyta:
Aciu. As irgi to pasigedau
labiausiai nepernešu savo didelių blauzdų. Esu sportavus profesionaliai ne vienerius metus (sprintas), todėl blauzdų raumenys belenkokie buvo... dabar labai sunku jas suplonint treneris sakė, kad šiek tiek įmanoma, bet sunkiai. Pavydžiu toms, kas turi laibas kojytes
QUOTE(Ducky @ 2014 03 04, 07:10)
labiausiai nepernešu savo didelių blauzdų. Esu sportavus profesionaliai ne vienerius metus (sprintas), todėl blauzdų raumenys belenkokie buvo... dabar labai sunku jas suplonint treneris sakė, kad šiek tiek įmanoma, bet sunkiai. Pavydžiu toms, kas turi laibas kojytes
Na kai blauzdu nera tai irgi negrazu puikiai atrodai tu .. Pilvas as kadangi visada buvau putli tai to riebalo visad yra ang pilvo , reiktu stipriai mityba sugriestinti. Bet as nepergyvenu, svarbiausiai nera atsikises
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 03 04, 09:14)
Na kai blauzdu nera tai irgi negrazu puikiai atrodai tu .. Pilvas as kadangi visada buvau putli tai to riebalo visad yra ang pilvo , reiktu stipriai mityba sugriestinti. Bet as nepergyvenu, svarbiausiai nera atsikises
dėkui vat ko jau kuo jau kuo bet viršutine kūno dalim aš esu visiškai patenkinta, dabar kai darau pratimus, tai ir kvadarčiukai labai greitai išrykėja, tačiau galiu ir nieko nedaryt, kaip pvz aną žiemą ir vis vien riebalo nebus. Genai matyt. O bet tačiau ant kojų pasijautė iš karto po anos žiemos, todėl šį rudenį pradėjau lankyti salę, bet ir tai nereguliariai per tuos darbus
Einu ketvirtadienį tikrintis sveikatos, noriu pasidaryt kraujo tyrimą ir kardiogramą fizinio krūvio metu pažiūrėsiu ar nepersistengiau paskutiniu metu
Papildyta:
QUOTE(Pumpum @ 2014 03 04, 00:59)
Pumpum siunčia linkėjimus iš Ispanijos
kaip fainai
QUOTE(Pumpum @ 2014 03 03, 23:59)
Pumpum siunčia linkėjimus iš Ispanijos
Nieko sau !!! Baltas pavydas bamba griauzia
Papildyta:
QUOTE(Ducky @ 2014 03 04, 07:58)
puikiai atrodai
Papildyta:
Papildyta:
Na ikelsiu as savo viena daryta pries men. Kad susidarytumet vaizda kas per duracka figura pas mane
QUOTE("Ramune" @ 2014 03 04, 08:50)
Nieko sau !!! Baltas pavydas bamba griauzia
Papildyta:
Na ikelsiu as savo viena daryta pries men. Kad susidarytumet vaizda kas per duracka figura pas mane
Papildyta:
Kai kris bendras svoris nukris ir pilvas.
As neturiu snd jegu eit sportuot . ir pilvas idomius garsus leidzia
QUOTE(Ducky @ 2014 03 04, 08:10)
man tai svarbiau proporcija, šiaip blauzdos gražu ypač jei pėda 39+ ...
QUOTE(Ducky @ 2014 03 04, 08:23)
Einu ketvirtadienį tikrintis sveikatos, noriu pasidaryt kraujo tyrimą ir kardiogramą fizinio krūvio metu pažiūrėsiu ar nepersistengiau paskutiniu metu
labai sudomino, čia per savo gyd. siuntimą gauti ar privačiai einat?