Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sportuoti sporto klube

Laba 4u.gif
kokie efektyvesni pratimai vidinių šlaunų pusių liekninimui? Žiūriu, pasikaupė riebaliuko g.gif Galvoju daryti mažesnę apkrovą svoriais, o daugiau akcentuoti pakartojimų skaičių, kol riebaliukai nesudegę g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ereba @ 2014 03 03, 12:07)
Laba 4u.gif
kokie efektyvesni pratimai vidinių šlaunų pusių liekninimui? Žiūriu, pasikaupė riebaliuko g.gif Galvoju daryti mažesnę apkrovą svoriais, o daugiau akcentuoti pakartojimų skaičių, kol riebaliukai nesudegę g.gif

sita beda ir mane kamuoja, tiesiog reikia bendrai mest riebalus nuo viso kuno, stangrint visas kojas... ir nepavyksta man su tuo sukovot ax.gif
Atsakyti
oho, kiek musu daug atsirado per paskutinias dienas... tikrai jau kad pavasariu kvepia 4u.gif 4u.gif
saunuoles... 4u.gif 4u.gif 4u.gif

kur Pumpum dingo?
Atsakyti
QUOTE(tinute84 @ 2014 03 03, 14:30)
oho, kiek  musu daug atsirado per paskutinias dienas... tikrai jau kad pavasariu kvepia  4u.gif  4u.gif
saunuoles...  4u.gif  4u.gif  4u.gif

kur Pumpum dingo?

Va va ir as Pumpum pasigedau . A jai matyt dzin pavasaris ne pavasaris ji visada ant bangos ir sportuoja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 03 02, 17:01)
as niekada nebuvau liekna , visada sverdavau apie 65 giausiai esu sverusi 69 doh.gif nu buvau tokia bulkute gera  biggrin.gif vienintelis minusas kai svoris nukrito , tai prardau ir krutine biggrin.gif

Su krutine taip jau buna biggrin.gif ,nors as kol kas nepraradau nieko,ziema uzsimeciau 2kg.,dabar jau 50kg.sveriu,bet ir krutine padidejo biggrin.gif .
QUOTE(Dwin @ 2014 03 03, 09:34)
Kaip keista kad jus kreipiat demesį į kitas moteris klube, man asmeniškai jų nuomone ir pan. visiškai dzin smile.gif
As sportuoju kaip jau minejau 5 metus su pertraukomis vasara, tik pask metu susiimiau su sveika mityba, bet fotografuotis nelabai dristu, visgi iki tu graziuoliu nuotraukose kur isryskinti graziai raumenukai, dar toli...
Pask metu susiemus su mityba ir riebaliukai siek tiek apkrito, gal su rubais vienaip atrodo, bet vasara su maudymosi kostiumeliu bus visai kitas vaizdas smile.gif
P.S. kokios aktyvios visos pasidare smile.gif

As sportuoju ir vasara,negaliu jau be sporto wub.gif .

Vasara as irgi pasifotkinsiu is visu pusiu thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE("Ramune" @ 2014 03 03, 07:53)
O svori numetei sporto ar mitybos pagalba. O gal sporto+ mitybos pagalba?  ax.gif
Papildyta:

Paziurejau, kad mano foto darytos pries koki menesi nelabai ten tinka. As akcentavau fotkese pilva, kuris mane labai nervuoja. Reiktu pasifotkinti visai, kad matystusi kojos, rankos.

Man lb padejo begiojimas ausq ir apsirvarkius mityba buvau . Prie mesos tik salotas valgiau . Bet as nemazai begiodavau . I savaite iseidavo apie 50km biggrin.gif tai dbr vasara nzn ar paliksiu sporto sale , ar lysiu i lauka begioti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Salt* @ 2014 03 03, 18:00)
Su krutine taip jau buna biggrin.gif ,nors as kol kas nepraradau nieko,ziema uzsimeciau 2kg.,dabar jau 50kg.sveriu,bet ir krutine padidejo biggrin.gif .

o koks ugis? ax.gif ...

mano 174 cm ir 54 kg... gerai, kad sporto klube yra svarstykles biggrin.gif veliau pasisverus ziuresiu, ar pagaliau auga svoriukas sveikas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kvyka @ 2014 03 03, 18:18)
o koks ugis?  ax.gif  ...

mano 174 cm ir 54 kg... gerai, kad sporto klube yra svarstykles biggrin.gif veliau pasisverus ziuresiu, ar pagaliau auga svoriukas sveikas smile.gif

163cm. biggrin.gif ,bet pries tave as pilnute turbut atrodyciau lotuliukas.gif .Pavydziu tau ugio wub.gif .
Atsakyti
QUOTE(Dwin @ 2014 03 03, 12:26)
sita beda ir mane kamuoja, tiesiog reikia bendrai mest riebalus nuo viso kuno, stangrint visas kojas... ir nepavyksta man su tuo sukovot  ax.gif

nepastebėjau, kada užsiauginau pora kumpelių viršuje, jau suimti galima biggrin.gif sakau gal bėgimas, kardio geriausia būtų? g.gif
Atsakyti
O ką jūs turite omeny kardio, tai vien dviratį minti? Ar dar kažkokie yra kardio pratimai?
Atsakyti
[quote=kamiila,2014 03 03, 20:08]
O ką jūs turite omeny kardio, tai vien dviratį minti? Ar dar kažkokie yra kardio pratimai?
Na kad nereiktų sapalioti: straipsnis smile.gif

kardio treniruotė yra tai, kas jūsų širdies ritmą pakelia nuo normalaus rėžimo iki 60-80 procentų jos maksimalių galimybių. Kitaip tariant, tai tokie sporto pratimai, kuriems reikia didelio intensyvumo... Tai lyginant su darbu su svarmenimis labai sudėtingos treniruotės. Jų esmė – organizmo privertimas dirbti praktiškai maksimaliu režimu. Kardio treniruotėmis gali būti laikomas bėgiojimas, dviračio minimas, aerobika ir kt....
Atsakyti
Viskas aišku dabar 4u.gif
Atsakyti