Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sportuoti sporto klube

QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 03 02, 12:38)

Puikiai atrodai thumbup.gif .Kiek tau metu smile.gif ?
Ikeliu kol kas tik viena foto,reikes pasidaryti ir daugiau,kad be rubu buciau biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(*Salt* @ 2014 03 02, 15:20)
Puikiai atrodai thumbup.gif .Kiek tau metu smile.gif ?
Ikeliu kol kas tik viena foto,reikes pasidaryti ir daugiau,kad be rubu buciau biggrin.gif .

Jau rasiau anksciau 26 su puse smile.gif sportuoju beveik metai su mazom pertraukelem. Sporto salei 6 menesiai smile.gif aciu
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 03 02, 16:26)
Jau rasiau anksciau 26 su puse smile.gif sportuoju beveik metai su mazom pertraukelem. Sporto salei 6 menesiai smile.gif aciu

Saunuole,matosi rezultatas smile.gif .Lieknutem greitai isryskeja thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(*Salt* @ 2014 03 02, 15:35)
Saunuole,matosi rezultatas smile.gif .Lieknutem greitai isryskeja thumbup.gif .

as niekada nebuvau liekna , visada sverdavau apie 65 giausiai esu sverusi 69 doh.gif nu buvau tokia bulkute gera biggrin.gif vienintelis minusas kai svoris nukrito , tai prardau ir krutine biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 03 02, 17:01)
as niekada nebuvau liekna , visada sverdavau apie 65 giausiai esu sverusi 69 doh.gif nu buvau tokia bulkute gera  biggrin.gif vienintelis minusas kai svoris nukrito , tai prardau ir krutine biggrin.gif

Va va . MAno vyras pastoviai bedavojam kad jeigu nemesiu svoriu nebebus papu lotuliukas.gif Vyriska logika doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kvyka @ 2014 03 02, 00:46)

nuosirdziai atsiprasau jei jus izeidziau, tikrai to nenorejau 4u.gif mirksiukas.gif

ikelsiu ir as savo foto, kai bus daugiau laiko ir kam nufotkinti, tikiuosi per sia savaite.

Gal ir apimtis surasom?

Atsakyti
Sveikos, vis paskaitinėju tyliai ir norėčiau prie jūsų prisijungti. Pradėjau ir aš sportuoti, bet kol kas tik mėn. Pernai buvau irgi pradėjus, bet kažkaip nutraukiau ir labai gailiuos, šį kartą tikiuos užsilikt ilgam. Tikslas numesti svorio ir sutvirtinti kūną.
Atsakyti
QUOTE(kamiila @ 2014 03 02, 21:13)
Sveikos, vis paskaitinėju tyliai ir norėčiau prie jūsų prisijungti. Pradėjau ir aš sportuoti, bet kol kas tik mėn. Pernai buvau irgi pradėjus, bet kažkaip nutraukiau ir labai gailiuos, šį kartą tikiuos užsilikt ilgam. Tikslas numesti svorio ir sutvirtinti kūną.

Kaip lengva mesti ir sunku pradeti ane ..?
Atsakyti
O priaugti dar lengviau ax.gif beje, mes esame panašaus amžiaus. Manau, dar tai duoda įtakos pasiekti rezultatų. Aišku, reikia užsispyrimo, kurio kartais pritrūksta.
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 03 02, 17:01)
as niekada nebuvau liekna , visada sverdavau apie 65 giausiai esu sverusi 69 doh.gif nu buvau tokia bulkute gera  biggrin.gif vienintelis minusas kai svoris nukrito , tai prardau ir krutine biggrin.gif

O svori numetei sporto ar mitybos pagalba. O gal sporto+ mitybos pagalba? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 03 02, 15:07)
na kad prisijungei smile.gif tik foto nera  mirksiukas.gif

Paziurejau, kad mano foto darytos pries koki menesi nelabai ten tinka. As akcentavau fotkese pilva, kuris mane labai nervuoja. Reiktu pasifotkinti visai, kad matystusi kojos, rankos.
Atsakyti
Kaip keista kad jus kreipiat demesį į kitas moteris klube, man asmeniškai jų nuomone ir pan. visiškai dzin smile.gif
As sportuoju kaip jau minejau 5 metus su pertraukomis vasara, tik pask metu susiimiau su sveika mityba, bet fotografuotis nelabai dristu, visgi iki tu graziuoliu nuotraukose kur isryskinti graziai raumenukai, dar toli...
Pask metu susiemus su mityba ir riebaliukai siek tiek apkrito, gal su rubais vienaip atrodo, bet vasara su maudymosi kostiumeliu bus visai kitas vaizdas smile.gif
P.S. kokios aktyvios visos pasidare smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dwin @ 2014 03 03, 09:34)
P.S. kokios aktyvios visos pasidare smile.gif

Pavasariu kvepia lotuliukas.gif
Atsakyti