Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sportuoti sporto klube

QUOTE(Laukinė prerija @ 2014 03 02, 00:32)
labas, man tai per kuda, 4u.gif  rimtai reiketu pavalgyti, mases paauginti, zinoma, ne sudmaiscio.  blush2.gif  4u.gif

zinokit kuda ne del savo noro... visa gyvenima vargstu. PEr ta dideli nora auginau svori su bulkutem ir pan., nes nuo ju auga. Ir rezultatas buvo ne koks.. svoris paaugo, bet i sikna suejo ir savijauta tik blogejo, plius isdarkyta figura (nu negrazu man tikra kriause ant saves buvo matyti)... Atsirado nuovargis, dusuliukas sparciau paejus ir pan.
Tad nuo genu nepabegsiu. Yra ir kudesniu wink.gif Jau is manes dyvydavosi, bet kai bendroj aplinkoj pasirode kudesniu, moterys aptilo...

O kaip jum atrodo, kodel sportuoju?
KAzkaip visos tapatina su svorio metimu...
Sakoma, kad kreivai ziurima i pilnesnes, kad jos diskriminuojamos, bet as is savo puses kaip tik priesingai pasakyciau... blink.gif
Vat kai foto ideda pilnesne mergina, visos palaiko, liaupsina, kad va kaip sauniai keiciasi, sportuoja, o kai kokia lentute su savo problemom, tai va kartais ir lieki zmogus nesuprastas.

As manyciau, kad visos turim viena kita palaikyti ir padeti optimistiskiau mastyti... Jei butume tobulos, gi gal net forume nesedetume.

QUOTE(tinute84 @ 2014 03 02, 00:35)
as mergytes ikelsiu,  kaip sakiau, pirmadieni , bet nebus ka ziureti  doh.gif

jeigu ne paslaptis , koks jusu amzius? Man tai 30 ne uz kalnu  blush2.gif

man 29-ti eina ax.gif
Atsakyti
O man jau visi 35
Atsakyti
Ramune, tik jau nereikia... O tai as irgi pradesiu stresuoti biggrin.gif mat as uzstrigusi ant 23 metu , o jie lekia... Jauciuosi,kaip 23 ir elgiuosi, kaip 23 biggrin.gif tad manau budama 35 nenoreciau, kad tai butu nuosprendis "jau net 35"... wink.gif PAts jaunumas darrrrrrr smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2014 03 01, 22:32)
labas, man tai per kuda, 4u.gif  rimtai reiketu pavalgyti, mases paauginti, zinoma, ne sudmaiscio.  blush2.gif  4u.gif

Mano akimis irgi per liekna,bet kvyka per jautriai sureagavo i toki komentara,juk nieko blogo cia nepasakyta,cia nekritika net,tiesiog nuomone,juk ir pati veidrodyje mato ta pati smile.gif .Tikrai saunuole,kad sportuoja thumbup.gif .Bet as nesuprantu,kai pykstama,jei pasakoma teisybe,juolab,juk neizeidziama,nejaugi geriau tik liaupsinti viena kita ir meluoti?Yra ir FB sportuojanciu tema,ten merginos rodosi,laukia patarimu,nuomoniu,kur dar reikia patobulinti,tikrai nelaukia vien pagyrimu ir balionu biggrin.gif .
O kvykai reiktu paauginti raumenukus(mase) ir viskas bus grazu,svorio numesti nereikia,tai viskas vyks daug greiciau thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(*Salt* @ 2014 03 02, 10:35)
Mano akimis irgi per liekna,bet kvyka per jautriai sureagavo i toki komentara,juk nieko blogo cia nepasakyta,cia nekritika net,tiesiog nuomone,juk ir pati veidrodyje mato ta pati smile.gif .Tikrai saunuole,kad sportuoja thumbup.gif .Bet as nesuprantu,kai pykstama,jei pasakoma teisybe,juolab,juk neizeidziama,nejaugi geriau tik liaupsinti viena kita ir meluoti?Yra ir FB sportuojanciu tema,ten merginos rodosi,laukia patarimu,nuomoniu,kur dar reikia patobulinti,tikrai nelaukia vien pagyrimu ir balionu  biggrin.gif .
O kvykai reiktu paauginti raumenukus(mase) ir viskas bus grazu,svorio numesti nereikia,tai viskas vyks daug greiciau thumbup.gif .

Ten fb is vis man juokingai ikelia nuotraukas po menesio sporto, kunas nepadikeites ir laukia pagiru, neduok dieve pakritikuosi biggrin.gif akmenim uzmetys, arba rasys kad pavydi lotuliukas.gif
Atsakyti
Na mes moterys turim savo silpnybes. Man tai jautri tema... Kai keliu ne kudumo savo rodyti biggrin.gif Visa gyvenima su panieka vis lepteli kas nors "kokia tu kuda/ per kuda tu" ir pan. Nu zinau as ta pati... IR pati zinau tas bedas.

Atsiprasau blush2.gif

p.s. ta nuotrauka turetu buti mano startine lyginimui... po kokiu 2 men. vel fotkinsiuos ir ziuresiu... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kvyka: 02 kovo 2014 - 12:54
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 03 02, 12:38)
Ten fb is vis man juokingai ikelia nuotraukas po menesio sporto, kunas nepadikeites ir laukia pagiru, neduok dieve pakritikuosi biggrin.gif akmenim uzmetys, arba rasys kad pavydi  lotuliukas.gif

Yra ir tokiu,aisku biggrin.gif ,bet man patinka,kai zmogus is karto papraso,kad pasakytu,kas negerai,kur dar reikia "patvarkyti" biggrin.gif ,tai tada gali ir rasyti teisybe,o jei zmogus nori tik pagyrimu,nors zino,kad dar tikrai reikia pasistengti,tada geriau is vis nedeti foto smile.gif .
O del to pavydo,tai taip ir yra,pasakysi,ka netaip,reiskias,kad pavydi,tai as ir sakau,toks vaizdas,kad tik balionelius turi dalinti,nesvarbu,kad to nenori lotuliukas.gif .
Papildyta:
QUOTE(kvyka @ 2014 03 02, 12:52)
Na mes moterys turim savo silpnybes. Man tai jautri tema... Kai keliu ne kudumo savo rodyti biggrin.gif Visa gyvenima su panieka vis lepteli kas nors "kokia tu kuda/ per kuda tu" ir pan. Nu zinau as ta pati... IR pati zinau tas bedas.

Atsiprasau  blush2.gif

p.s. ta nuotrauka turetu buti mano startine lyginimui... po kokiu 2 men. vel fotkinsiuos ir ziuresiu...  ax.gif

As manau,kad jei merginos butu pasakiusios,kad tu stora,va,tada cia butu izeidimas biggrin.gif,o kad esi per liekna,tai cia nieko blogo,tam ir sportuoji juk,kad uzsiaugintum raumenuku smile.gif.As irgi zinau savo trukumus,tobulinuosi juk dar ax.gif .
Imesiu tuoj savo foto,tik necituokit su foto,nes istrinsiu veliau,tiesa,su rubais,bet kazkiek matosi,kad sportuojanti esi blush2.gif .Man 31m. biggrin.gif .
Atsakyti
Jauciuosi blondziu blonde, nes negaliu prisijungti prie albumelio. Nors pati tame paciame puslapyje turiu savo albuma doh.gif
Atsakyti
QUOTE("Ramune" @ 2014 03 02, 13:25)
Jauciuosi blondziu blonde, nes negaliu prisijungti prie albumelio. Nors pati tame paciame puslapyje turiu savo albuma  doh.gif

na kad prisijungei smile.gif tik foto nera mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 03 02, 15:07)
na kad prisijungei smile.gif tik foto nera  mirksiukas.gif

Pagaliau.
Pasirodo viska rasyt reikia mazosiomis raidemis
Atsakyti
Laba mirksiukas.gif pasyviai seku temą apie mėnesį, prisijungiau prie nevalgančių prieš miegą būrelio, bet norėčiau ir prie šio prisijungti, vasara ne už kalnų, reikia didesnės motyvacijos. Nesu naujokė sporte, bet dėl įv. priežasčių sportas gaunasi priešokiais-pusmetis intensyviai, pusmetis nieko ir pan. doh.gif Šįmet mėnesį atlankiau sporto klubą, šią savaitė prasiilsėjau, nes sirguliavau, o nuo rytojaus vėl imsiu naują abonementą. Turiu šiokį tokį bagažą bazinių žinių apie mitybą, pratimus ir pan., bet grupėje smagiau. Ar fiksuojate rezultatus, pokyčius? Būtų įdomu kas ko siekia (vienos priaugti, kitos numesti ir pan.) ir kaip sekasi tai įgyvendinti. Gal kiltų kokių minčių, jei neturite bendros sistemos g.gif Prisidėčiau 4u.gif
Papildyta:
beje, giriu paskutinę foto, mano akimis geras rezultatas, yra potencialo thumbup.gif
Atsakyti
Gal ir man albumo duomenis atsiustumet ax.gif ?
Atsakyti