QUOTE(Laukinė prerija @ 2014 03 02, 00:32)
labas, man tai per kuda, rimtai reiketu pavalgyti, mases paauginti, zinoma, ne sudmaiscio.
zinokit kuda ne del savo noro... visa gyvenima vargstu. PEr ta dideli nora auginau svori su bulkutem ir pan., nes nuo ju auga. Ir rezultatas buvo ne koks.. svoris paaugo, bet i sikna suejo ir savijauta tik blogejo, plius isdarkyta figura (nu negrazu man tikra kriause ant saves buvo matyti)... Atsirado nuovargis, dusuliukas sparciau paejus ir pan.
Tad nuo genu nepabegsiu. Yra ir kudesniu Jau is manes dyvydavosi, bet kai bendroj aplinkoj pasirode kudesniu, moterys aptilo...
O kaip jum atrodo, kodel sportuoju?
KAzkaip visos tapatina su svorio metimu...
Sakoma, kad kreivai ziurima i pilnesnes, kad jos diskriminuojamos, bet as is savo puses kaip tik priesingai pasakyciau...
Vat kai foto ideda pilnesne mergina, visos palaiko, liaupsina, kad va kaip sauniai keiciasi, sportuoja, o kai kokia lentute su savo problemom, tai va kartais ir lieki zmogus nesuprastas.
As manyciau, kad visos turim viena kita palaikyti ir padeti optimistiskiau mastyti... Jei butume tobulos, gi gal net forume nesedetume.
QUOTE(tinute84 @ 2014 03 02, 00:35)
as mergytes ikelsiu, kaip sakiau, pirmadieni , bet nebus ka ziureti
jeigu ne paslaptis , koks jusu amzius? Man tai 30 ne uz kalnu
jeigu ne paslaptis , koks jusu amzius? Man tai 30 ne uz kalnu
man 29-ti eina