Sukuriau merginos albumelu , kurias dorminaa prisijungimo duomenys , rasykit man duomenis duosiu kur pastovei bendrauja
QUOTE(Robulis @ 2014 02 28, 11:55)
o kaip prisiverst sportuot, kai jau amzius solidus... nors ne del kazkokiu pasiekimu, o del saves, kad "taisyklingos formos" siluetas butu ?
o del mitybos, tai jo... skaudus reikalas butu.... kai megstu skanu valgi...
o del mitybos, tai jo... skaudus reikalas butu.... kai megstu skanu valgi...
Man tai l. faina matyti sporto klube vyresnes moteris... Ir koookius svoriukus kilnoja ulalaaa Aisku figuros ne fitnesines ju, bet tokios, matos, stangrios, su formom
Jei as budama apie 50 m. kaip ir jos sportuosiu, bus laaabai saunu
QUOTE(Robulis @ 2014 02 28, 12:37)
hmmm, reikai paieskut tada ko nors
but gerai iki vasaros sezonu truputi riebalus padeginti....
kad papludimy nebutu pries moteris sarmata apsinuoginti...
but gerai iki vasaros sezonu truputi riebalus padeginti....
kad papludimy nebutu pries moteris sarmata apsinuoginti...
Juokingiausia, bet man irgi kazkodel labiau geda pries moteris del figuros, nei pries vyrus (kuda as, bet kriauses formos.. krutines minimaliai ir platus klubai, tad vis galvodavau senais laikais, kad moterys i mane smerkianciai ziuri ). Tai va, kokios mes moterys
QUOTE(Robulis @ 2014 02 28, 15:39)
tai kad tos ziemos nebuvo nieko
o jus cia, merginos, toli pazengusios? fitnes grazuoles, konkursiukai visokie, ar kaip ?
o jus cia, merginos, toli pazengusios? fitnes grazuoles, konkursiukai visokie, ar kaip ?
as irgi ka tik prisijungiau iki fitnes grazuoliu dar simtas metu baigineju pirma menesi.. per savaite 3-4 treniruotes.
O man labia patiko, kaip sporto klube elgiasi vyrai su moterimis. Jie mato, kad atejo kazkokia padribus, nestandartine moteriske. Bet tikrai nei vieno blogo, pagiezingo zvilgsnio. As atejau su trenerio programa i sporto kluba. O merginos ten sportuoja kaip suprantu ir pagal sudaryta gal standartini planiuka. Tai jos i mane kreivai ziurejo. Viena net sureplikavo ar as tikrai jau turiu atlikti pratimus ant sio treniruoklio, ar nesusimaisiau
Papildyta:
Ir dar gal ne i tema, nes zinau, kad yra atskira tema apie tai. Bet.... nusipirkau l carnitino ir kazkokio riebalu degintojo. Siandien pries teniso treniruote isgeriau. Nu nenergijos perteklius zinokite buvo .Merginos jau nuejo persirengti, o as vis dar daviausi
Papildyta:
Ir dar gal ne i tema, nes zinau, kad yra atskira tema apie tai. Bet.... nusipirkau l carnitino ir kazkokio riebalu degintojo. Siandien pries teniso treniruote isgeriau. Nu nenergijos perteklius zinokite buvo .Merginos jau nuejo persirengti, o as vis dar daviausi
As prisidesiu prie paskutinio posto... Taip, vyrai sporto klube tikrai ziuri kitaip. Profesionaliai, jei taip galima sakyti. Na, o moterys.. Kaip visur Ir gatvej, ir parduotuvej viena kitos nuziurineja ir bala zino, su kokiom mintim. Bet man nepatinka tie nuziurinejimai. Nes turiu bjauria mada galvoti, kad turbut kazkas blogai...
Tiesa, vyresnes moterys ir rubinej daug fainesnes. Pasisveikina, persimetam keliais zodziais. O jaunesnes ar mano bendraamzes i mane net keista pasiziuri, kai iejus "sveikos/laba diena" numetu Aisku smulkme...
Dabar i tema.
Pagaliau prisiruosiau nusifotkinti. Gaila, kad to nepadariau iskart pries pradedant sportuoti. Nes skirtumai jaaaau nemazi. O tik tuoj bus menuo , kaip "kacialinuosi" Tai bent jau veliau turesiu su kuo palyginti.
Dar pastebejau, kad nu su tom probleminem vietom, kaip ir su svorio kritimu... krenta paskutinej vietoj ir kacialinasi paskutinej vietoj t.y., maziausiai matosi pokyciu
Galvojau ir cia ideti.. Bet gi nezinot, kokia nuglebus oda pradzioj buvo, tai ne kazin ka gero pamatytumet
Tiesa, vyresnes moterys ir rubinej daug fainesnes. Pasisveikina, persimetam keliais zodziais. O jaunesnes ar mano bendraamzes i mane net keista pasiziuri, kai iejus "sveikos/laba diena" numetu Aisku smulkme...
Dabar i tema.
Pagaliau prisiruosiau nusifotkinti. Gaila, kad to nepadariau iskart pries pradedant sportuoti. Nes skirtumai jaaaau nemazi. O tik tuoj bus menuo , kaip "kacialinuosi" Tai bent jau veliau turesiu su kuo palyginti.
Dar pastebejau, kad nu su tom probleminem vietom, kaip ir su svorio kritimu... krenta paskutinej vietoj ir kacialinasi paskutinej vietoj t.y., maziausiai matosi pokyciu
Galvojau ir cia ideti.. Bet gi nezinot, kokia nuglebus oda pradzioj buvo, tai ne kazin ka gero pamatytumet
QUOTE(kvyka @ 2014 03 01, 19:10)
pasirodyk, ivertinsim vistiek
Tik labai nesukritikuokit, o tai pasijusiu blogai Fotkinaus gi pati... su telefonu, tai fintu nebus kazkokiu. Gal neimatot, bet as jau l. patenkinta, kad ryskeja. Maistuka dar nesu baisiai suderinusi, bet laikausi principo: vandenuko daug, angliavandeniai pirmoj dienos pusej, baltymai antroj ir daug salotu Mest ner ko, tai man tiesiog dailinimui ir mases auginimui net Problemine vieta - leskos... Kai buvau priaugusi apie 7kg nuo nesveiko maisto, tai beveik viskas buvo sueje i leskas, sikna, i sonus ir primetat, kaip atrode??? tikrai tuo metu nesifotkinau
Atsisakius daug cukraus, bulkuciu ir traskuciu, savaime pameciau tuos kilus. Bet jie nukrito dar labiau nuo visur, nuo lesku maziausiai... IR siaip oda negrazi buvo, suglebus, kad ir be lasinio. Tad tai mano motyvacija.. Kuda moteris su apdribusia oda negrazu.
Atsisakius daug cukraus, bulkuciu ir traskuciu, savaime pameciau tuos kilus. Bet jie nukrito dar labiau nuo visur, nuo lesku maziausiai... IR siaip oda negrazi buvo, suglebus, kad ir be lasinio. Tad tai mano motyvacija.. Kuda moteris su apdribusia oda negrazu.
QUOTE(kvyka @ 2014 03 01, 19:51)
Tik labai nesukritikuokit, o tai pasijusiu blogai Fotkinaus gi pati... su telefonu, tai fintu nebus kazkokiu. Gal neimatot, bet as jau l. patenkinta, kad ryskeja. Maistuka dar nesu baisiai suderinusi, bet laikausi principo: vandenuko daug, angliavandeniai pirmoj dienos pusej, baltymai antroj ir daug salotu Mest ner ko, tai man tiesiog dailinimui ir mases auginimui net Problemine vieta - leskos... Kai buvau priaugusi apie 7kg nuo nesveiko maisto, tai beveik viskas buvo sueje i leskas, sikna, i sonus ir primetat, kaip atrode??? tikrai tuo metu nesifotkinau
Atrodai puikiai ir nera ka cia kritikuoti
Kvyka, atrodai tikrai puikiai, kudute kokia tu
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 03 01, 20:57)
Atrodai puikiai ir nera ka cia kritikuoti
NA tikrai liuks atrodai.
As jau gedyjuos, nes ruosiusoi kelti savo foto I albumeli
as mergytes ikelsiu, kaip sakiau, pirmadieni , bet nebus ka ziureti
jeigu ne paslaptis , koks jusu amzius? Man tai 30 ne uz kalnu
QUOTE(tinute84 @ 2014 03 01, 21:35)
as mergytes ikelsiu, kaip sakiau, pirmadieni , bet nebus ka ziureti