Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sportuoti sporto klube

Sukuriau merginos albumelu , kurias dorminaa prisijungimo duomenys , rasykit man smile.gif duomenis duosiu kur pastovei bendrauja mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Robulis @ 2014 02 28, 11:55)
o kaip prisiverst sportuot,  kai jau amzius solidus...  blush2.gif  nors ne del kazkokiu pasiekimu, o del saves, kad "taisyklingos  formos" siluetas butu  ax.gif  ?
o del mitybos, tai  jo... skaudus reikalas butu.... kai  megstu skanu valgi... drinks_cheers.gif

Man tai l. faina matyti sporto klube vyresnes moteris... Ir koookius svoriukus kilnoja smile.gif ulalaaa smile.gif Aisku figuros ne fitnesines ju, bet tokios, matos, stangrios, su formom smile.gif
Jei as budama apie 50 m. kaip ir jos sportuosiu, bus laaabai saunu thumbup.gif

QUOTE(Robulis @ 2014 02 28, 12:37)
ax.gif  hmmm, reikai paieskut tada ko nors biggrin.gif

but gerai iki vasaros sezonu truputi riebalus padeginti....
kad papludimy nebutu pries moteris  blush2.gif  sarmata apsinuoginti... smile.gif

Juokingiausia, bet man irgi kazkodel labiau geda pries moteris del figuros, nei pries vyrus (kuda as, bet kriauses formos.. krutines minimaliai ir platus klubai, tad vis galvodavau senais laikais, kad moterys i mane smerkianciai ziuri biggrin.gif). Tai va, kokios mes moterys biggrin.gif

QUOTE(Robulis @ 2014 02 28, 15:39)
blink.gif  tai kad tos ziemos nebuvo nieko smile.gif
o jus cia, merginos, toli pazengusios? fitnes grazuoles, konkursiukai visokie, ar kaip ?  ax.gif

as irgi ka tik prisijungiau wink.gif iki fitnes grazuoliu dar simtas metu biggrin.gif baigineju pirma menesi.. per savaite 3-4 treniruotes.
Atsakyti
O man labia patiko, kaip sporto klube elgiasi vyrai su moterimis. Jie mato, kad atejo kazkokia padribus, nestandartine moteriske. Bet tikrai nei vieno blogo, pagiezingo zvilgsnio. As atejau su trenerio programa i sporto kluba. O merginos ten sportuoja kaip suprantu ir pagal sudaryta gal standartini planiuka. Tai jos i mane kreivai ziurejo. Viena net sureplikavo ar as tikrai jau turiu atlikti pratimus ant sio treniruoklio, ar nesusimaisiau biggrin.gif
Papildyta:
Ir dar gal ne i tema, nes zinau, kad yra atskira tema apie tai. Bet.... nusipirkau l carnitino ir kazkokio riebalu degintojo. Siandien pries teniso treniruote isgeriau. Nu nenergijos perteklius zinokite buvo bigsmile.gif .Merginos jau nuejo persirengti, o as vis dar daviausi biggrin.gif
Atsakyti
As prisidesiu prie paskutinio posto... Taip, vyrai sporto klube tikrai ziuri kitaip. Profesionaliai, jei taip galima sakyti. Na, o moterys.. Kaip visur smile.gif Ir gatvej, ir parduotuvej viena kitos nuziurineja ir bala zino, su kokiom mintim. Bet man nepatinka tie nuziurinejimai. Nes turiu bjauria mada galvoti, kad turbut kazkas blogai... doh.gif
Tiesa, vyresnes moterys ir rubinej daug fainesnes. Pasisveikina, persimetam keliais zodziais. O jaunesnes ar mano bendraamzes i mane net keista pasiziuri, kai iejus "sveikos/laba diena" numetu biggrin.gif Aisku smulkme...

Dabar i tema.
Pagaliau prisiruosiau nusifotkinti. Gaila, kad to nepadariau iskart pries pradedant sportuoti. Nes skirtumai jaaaau nemazi. O tik tuoj bus menuo , kaip "kacialinuosi" blush2.gif Tai bent jau veliau turesiu su kuo palyginti.

Dar pastebejau, kad nu su tom probleminem vietom, kaip ir su svorio kritimu... krenta paskutinej vietoj ir kacialinasi paskutinej vietoj biggrin.gif t.y., maziausiai matosi pokyciu lotuliukas.gif

Galvojau ir cia ideti.. Bet gi nezinot, kokia nuglebus oda pradzioj buvo, tai ne kazin ka gero pamatytumet ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kvyka: 01 kovo 2014 - 20:12
QUOTE(kvyka @ 2014 03 01, 19:10)

Galvojau ir cia ideti.. Bet gi nezinot, kokia nuglebus oda pradzioj buvo, tai ne kazin ka gero pamatytumet  ax.gif

pasirodyk, ivertinsim vistiek smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Tik labai nesukritikuokit, o tai pasijusiu blogai ax.gif Fotkinaus gi pati... su telefonu, tai fintu nebus kazkokiu. Gal neimatot, bet as jau l. patenkinta, kad ryskeja. Maistuka dar nesu baisiai suderinusi, bet laikausi principo: vandenuko daug, angliavandeniai pirmoj dienos pusej, baltymai antroj ir daug salotu smile.gif Mest ner ko, tai man tiesiog dailinimui ir mases auginimui net ax.gif Problemine vieta - leskos... Kai buvau priaugusi apie 7kg nuo nesveiko maisto, tai beveik viskas buvo sueje i leskas, sikna, i sonus ir primetat, kaip atrode??? tikrai tuo metu nesifotkinau lotuliukas.gif

user posted image

Atsisakius daug cukraus, bulkuciu ir traskuciu, savaime pameciau tuos kilus. Bet jie nukrito dar labiau nuo visur, nuo lesku maziausiai... IR siaip oda negrazi buvo, suglebus, kad ir be lasinio. Tad tai mano motyvacija.. ax.gif Kuda moteris su apdribusia oda negrazu.
Atsakyti
QUOTE(kvyka @ 2014 03 01, 19:51)
Tik labai nesukritikuokit, o tai pasijusiu blogai  ax.gif  Fotkinaus gi pati... su telefonu, tai fintu nebus kazkokiu. Gal neimatot, bet as jau l. patenkinta, kad ryskeja. Maistuka dar nesu baisiai suderinusi, bet laikausi principo: vandenuko daug, angliavandeniai pirmoj dienos pusej, baltymai antroj ir daug salotu smile.gif Mest ner ko, tai man tiesiog dailinimui ir mases auginimui net  ax.gif  Problemine vieta - leskos... Kai buvau priaugusi apie 7kg nuo nesveiko maisto, tai beveik viskas buvo sueje i leskas, sikna, i sonus ir primetat, kaip atrode??? tikrai tuo metu nesifotkinau  lotuliukas.gif

user posted image

Atsisakius daug cukraus, bulkuciu ir traskuciu, savaime pameciau tuos kilus. Bet jie nukrito dar labiau nuo visur, nuo lesku maziausiai... IR siaip oda negrazi buvo, suglebus, kad ir be lasinio. Tad tai mano motyvacija..  ax.gif  Kuda moteris su apdribusia oda negrazu.

Atrodai puikiai thumbup.gif blush2.gif ir nera ka cia kritikuoti drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kvyka, atrodai tikrai puikiai, kudute kokia tu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 03 01, 20:57)
Atrodai puikiai thumbup.gif  blush2.gif ir nera ka cia kritikuoti  drinks_cheers.gif

NA tikrai liuks atrodai.
As jau gedyjuos, nes ruosiusoi kelti savo foto I albumeli blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kvyka @ 2014 03 01, 21:51)
Tik labai nesukritikuokit, o tai pasijusiu blogai  ax.gif  Fotkinaus gi pati... su telefonu, tai fintu nebus kazkokiu. Gal neimatot, bet as jau l. patenkinta, kad ryskeja.

labas, man tai per kuda, 4u.gif rimtai reiketu pavalgyti, mases paauginti, zinoma, ne sudmaiscio. blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
as mergytes ikelsiu, kaip sakiau, pirmadieni , bet nebus ka ziureti doh.gif

jeigu ne paslaptis , koks jusu amzius? Man tai 30 ne uz kalnu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tinute84 @ 2014 03 01, 21:35)
as mergytes ikelsiu,  kaip sakiau, pirmadieni , bet nebus ka ziureti  doh.gif

jeigu ne paslaptis , koks jusu amzius? Man tai 30 ne uz kalnu  blush2.gif

man 26,5 biggrin.gif
Atsakyti