O as pas treneri susidariau programa, paaiskino kaip ir kiek turiu suvalgyti. Labai sunku buvo prisiversti nueiti i sporto kluba. O tikslaiu baisu
, geda. Paskui sau kaip spyriau i minkstaja
. Paejau menesi...vyras pradejo burbuliuoti, kad ant mano sportu per daug cia islaidu. Nes pora kartu per savaite einu i lauko teniso treniruotes, namie begimo takelis , atsilenkimu suolelis, masazinis lankas, hanteliukai, guma gimnastine ....zodziu o rezultatu ir jau tikro darbo nera. Man jau 35 metai ne taip lengvai viskas einasi ,o svarbiausia rezultatu tokiam amziuje labai jau ilgai reikia laukti ir ideti darbo daug reikia.....ir dar reikia labai palaikymo, paskatinimo. O mano vyras tik bumba, kad juokas ima is mano pilvo, jis vis kartoja , kad jam kas toki pilva duotu ( jis pas mane su pilvuku su pilvuku ..didesniu nei mano
).
Ana menesi isvis niekur nejau nei i tenisa, nei i sale . Tenisa sapnuot pradejau......tai kova tikrai lankysiu...ir dzin ka vyras sakys. Reiktu kazkaip vyra i sporto sale nuvilioti, as jau ten viska apsiuosciusi ....
Kai pasodinsiu visa seima ant tokios dietos, kaip treneris rekomendavo ,paziuresiu kur ju mandrumas atsiras
As uz albumeli buciau. Gal tada tikrai ir stimulas butu. Na kazkur tas stimulas tikrai yra pasislepes, bet KUR ???????
Papildyta:
QUOTE(tinute84 @ 2014 02 28, 13:42)
as irgi uz albumeli su slaptazodziu
Kalbant apie vaikyste, tai as nekenciau sporto, net turejau 'fiktyvu' daktaro atleidima nuo kuno kulturos
Kokia kvaila buvau, kai pagalvoju
Tinut tu ar nr tu sakei, kad pirkai pulsometra??? Isigyjau ir as, bet jis su intstrukcija tik vokieciu kalba
Bus vargo speju man su juo