Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sportuoti sporto klube

QUOTE(*Salt* @ 2014 02 28, 12:17)
Nu kaip cia pasakius,mane tai drauge ikalbino eiti kartu biggrin.gif bet drauge tik menesi pasportavo,o as jau ilgam likau  lotuliukas.gif .Gal ir jus kas nors nuves uz rankutes biggrin.gif .

ax.gif hmmm, reikai paieskut tada ko nors biggrin.gif

but gerai iki vasaros sezonu truputi riebalus padeginti....
kad papludimy nebutu pries moteris blush2.gif sarmata apsinuoginti... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Robulis @ 2014 02 28, 10:37)
ax.gif  hmmm, reikai paieskut tada ko nors biggrin.gif

but gerai iki vasaros sezonu truputi riebalus padeginti....
kad papludimy nebutu pries moteris  blush2.gif  sarmata apsinuoginti... smile.gif

Tada reikejo dar ziema pradeti ta daryti biggrin.gif ,pavasaris jau cia pat,paskubek biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(*Salt* @ 2014 02 28, 15:35)
Tada reikejo dar ziema pradeti ta daryti biggrin.gif ,pavasaris jau cia pat,paskubek biggrin.gif .

blink.gif tai kad tos ziemos nebuvo nieko smile.gif

o jus cia, merginos, toli pazengusios? fitnes grazuoles, konkursiukai visokie, ar kaip ? ax.gif
Atsakyti
as irgi uz albumeli su slaptazodziu 4u.gif

Kalbant apie vaikyste, tai as nekenciau sporto, net turejau 'fiktyvu' daktaro atleidima nuo kuno kulturos ax.gif Kokia kvaila buvau, kai pagalvoju
Atsakyti
O as pas treneri susidariau programa, paaiskino kaip ir kiek turiu suvalgyti. Labai sunku buvo prisiversti nueiti i sporto kluba. O tikslaiu baisu biggrin.gif , geda. Paskui sau kaip spyriau i minkstaja lotuliukas.gif . Paejau menesi...vyras pradejo burbuliuoti, kad ant mano sportu per daug cia islaidu. Nes pora kartu per savaite einu i lauko teniso treniruotes, namie begimo takelis , atsilenkimu suolelis, masazinis lankas, hanteliukai, guma gimnastine ....zodziu o rezultatu ir jau tikro darbo nera. Man jau 35 metai ne taip lengvai viskas einasi ,o svarbiausia rezultatu tokiam amziuje labai jau ilgai reikia laukti ir ideti darbo daug reikia.....ir dar reikia labai palaikymo, paskatinimo. O mano vyras tik bumba, kad juokas ima is mano pilvo, jis vis kartoja , kad jam kas toki pilva duotu ( jis pas mane su pilvuku su pilvuku ..didesniu nei mano biggrin.gif ).
Ana menesi isvis niekur nejau nei i tenisa, nei i sale . Tenisa sapnuot pradejau......tai kova tikrai lankysiu...ir dzin ka vyras sakys. Reiktu kazkaip vyra i sporto sale nuvilioti, as jau ten viska apsiuosciusi ....
Kai pasodinsiu visa seima ant tokios dietos, kaip treneris rekomendavo ,paziuresiu kur ju mandrumas atsiras lotuliukas.gif
As uz albumeli buciau. Gal tada tikrai ir stimulas butu. Na kazkur tas stimulas tikrai yra pasislepes, bet KUR ??????? doh.gif
Papildyta:
QUOTE(tinute84 @ 2014 02 28, 13:42)
as irgi uz albumeli su slaptazodziu  4u.gif

Kalbant apie vaikyste, tai as nekenciau sporto, net turejau 'fiktyvu' daktaro atleidima nuo kuno kulturos  ax.gif Kokia kvaila buvau, kai pagalvoju

Tinut tu ar nr tu sakei, kad pirkai pulsometra??? Isigyjau ir as, bet jis su intstrukcija tik vokieciu kalba doh.gif Bus vargo speju man su juo
Atsakyti
QUOTE(Robulis @ 2014 02 28, 13:39)
blink.gif  tai kad tos ziemos nebuvo nieko smile.gif
o jus cia, merginos, toli pazengusios? fitnes grazuoles, konkursiukai visokie, ar kaip ?  ax.gif

Kaip tai nebuvo,3 menesiai,kaip visada biggrin.gif ,as turejau omenyje,jei nori vasara jau buti grazus,tai reikia ziema pradeti sportuoti,o ne pavasari wink.gif.
Atsakyti
QUOTE(*Salt* @ 2014 02 28, 15:53)
Kaip tai nebuvo,3 menesiai,kaip visada biggrin.gif ,as turejau omenyje,jei nori vasara jau buti grazus,tai reikia ziema pradeti sportuoti,o ne pavasari wink.gif.

ech.. pavelavau verysad.gif teks iki kitos ziemos atidet.... doh.gif
biggrin.gif
Atsakyti
Yra tema, kaip prisiversti sportuoti wink.gif yra ten ir įkvepiantis Pumpum postas kažkur.
Šiaip vienintelis būdas turbūt yra padaryti taip, kad sportas taptų gyvenimo būdu. Net ne tai, kad sportas, bet judėjimas, aktyvumas. Iš pradžių reikia prisiversti, paskui įpranti ir pradeda patikti. Mane iki šiol stebina, kad kas kartą (taip taip, kiekvieną kartą) einant iš sportklubio, toje pat vietoje (prie vietinės maximos, beje lotuliukas.gif) ūmai apima tokia kvailoka euforija ir laimė. Nu turbūt tie endorfinai išsiskiria kažkiek laiko po treniruotės bigsmile.gif

Įsigijau ir aš pulsometrą. Geras daiktas.
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2014 02 28, 14:55)

Įsigijau ir aš pulsometrą. Geras daiktas.

Bus galima pajamt is taves konsultaciju, kai pradesiu su juo draugaut ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE("Ramune" @ 2014 02 28, 15:58)
Bus galima pajamt is taves konsultaciju, kai pradesiu su juo draugaut  ax.gif ?

Tai kad nieko mandro nepapasakosiu. Pagal formulę (226 - amžius) primečiau maksimalų pulsą.
Jei sportuoju neintensyviai (trx, lengvas bėgimas), žiūriu, kad pulsas būtų iki 80% (iš tiesų man gaunasi truputį didesnis).
Jei bėgu intervalus (pagreitėjimus), pulsas padažnėja iki 85-90%. Čia rašo apie pulso zonas bėgikams, bet manau, kad ir salėj sportuojant galima vadovautis ir sveika yra palaikyti pulsą iki 65-80%.

Daugiau nusimanantys gal pataisys, jei klystu.
Atsakyti
Merginos veliau tad sukursiu albuma fotki.lt ir atsiusiu prisijungimo duomenys smile.gif galesime pasorodyti viena kitai smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
aha, Ramune, as su pulsometru draugauju kasdien
Papildyta:
KaraLinda, aciu tau, ir lauksim ziniu is taves
P.S,, as foto darysiu pirmadieni biggrin.gif
Atsakyti