Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sportuoti sporto klube

Pumpum, būk gera, primink, kokioj zonoj (kiek % nuo max pulso) širdis yra treniruojama ir ilgainiui stiprėja? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos sportininkes,
sudare naują programą trenerė, pageidavimai buvo vidinių šlaunų ir "gelbėjimosi rato" riebalų sumažinimas, sportas 4k/savaitę. Ji sudarė 2 dienų programą, kaitoliajant vieną su kits, kuriose pratimai kojoms ir pilvui tie patys, skiriasi tik nugarai, rankoms, ar čia normalu? Nes man kažkodėl ta programa nelabai.. pvz pilvo presui pratimai gaunasi 4 dienas tie patys: susirietimai, koju leidimas zemyn ir pasisukimai i sonus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dwin: 20 vasario 2014 - 08:31
QUOTE(Amarcord @ 2014 02 19, 22:40)
Pumpum, būk gera, primink, kokioj zonoj (kiek % nuo max pulso) širdis yra treniruojama ir ilgainiui stiprėja?  4u.gif

na tai aukštesnėse ribose palei formulę, 220-amžius*80proc
Papildyta:
QUOTE(Dwin @ 2014 02 20, 08:30)
Sveikos sportininkes,
sudare naują programą trenerė, pageidavimai buvo vidinių šlaunų ir "gelbėjimosi rato" riebalų sumažinimas, sportas 4k/savaitę. Ji sudarė 2 dienų programą, kaitoliajant vieną su kits, kuriose pratimai kojoms ir pilvui tie patys, skiriasi tik nugarai, rankoms, ar čia normalu? Nes man kažkodėl ta programa nelabai.. pvz pilvo presui pratimai gaunasi 4 dienas tie patys: susirietimai, koju leidimas zemyn ir pasisukimai i sonus...

pilvo presui pratimus pati savo nuožiūra gali pakeist, daug kur treneriai tuos pačius surašo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2014 02 20, 11:51)
na tai aukštesnėse ribose palei formulę, 220-amžius*80proc

Čia maximali riba? Jei pulsas yra aukštesnis (pvz., bėgant intervalinę treniruotę, kur siekiama gerinti greitį), tai jau širdis alinama?

Tu kažkada lyg ir bandei reguliuoti pulsą ant bėgtakio? Ar maišau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amarcord: 20 vasario 2014 - 11:55
QUOTE(Dwin @ 2014 02 20, 09:30)
Sveikos sportininkes,

gal galite pasidalinti, kokie pratimai rekomenduoti vidinėms šlaunims mažinti, arba stangrinti, pas mane toje vietoje nėra tarpo doh.gif o taip norėtūsi sumažinti biggrin.gif
gelbėjimosi ratui darau pvz šitą user posted image

va daug pratimų https://www.google.l...ih=664#imgdii=_
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2014 02 20, 11:54)
Čia maximali riba? Jei pulsas yra aukštesnis (pvz., bėgant intervalinę treniruotę, kur siekiama gerinti greitį), tai jau širdis alinama?

Tu kažkada lyg ir bandei reguliuoti pulsą ant bėgtakio? Ar maišau  blush2.gif

taip maximali ir taip alinama biggrin.gif jo bandžiau reguliuot seniau. 140-160 ribose palaikydavau
Papildyta:
QUOTE(Laukinė prerija @ 2014 02 20, 13:15)
gal galite pasidalinti, kokie pratimai rekomenduoti vidinėms šlaunims mažinti, arba stangrinti, pas mane toje vietoje nėra tarpo doh.gif o taip norėtūsi sumažinti biggrin.gif

riebalas tirpsta bendrai nuo viso kūno, o ne nuo kažkurios kūno dalies kurią treniruoji. todėl treniruok visą kūną kad neišvystyt raumenų disbalanso su kažkurios kūno dalies akcentavimu, ir nepamiršk kardio. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2014 02 20, 14:50)

riebalas tirpsta bendrai nuo viso kūno, o ne nuo kažkurios kūno dalies kurią treniruoji. todėl treniruok visą kūną kad neišvystyt raumenų disbalanso su kažkurios kūno dalies akcentavimu, ir nepamiršk kardio.  smile.gif

mano viršutinė dalis, pilvo presas labai ryškūs, yra rėmai, sparneliai, pečiai ir kt, o vat apačia nekokia schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2014 02 20, 14:03)
mano viršutinė dalis, pilvo presas labai ryškūs, yra rėmai, sparneliai, pečiai ir kt, o vat apačia nekokia schmoll.gif

galioja tas pats smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2014 02 20, 13:15)

pas mane irgi nera tarpo, darau koju suvedimus, stumimus, itupstus, trenere patare stiprinti visas kojas. O gelbejimosi ratui darau pilvo presa (nepamirstu ir nugaros) bet nesusikoncentruoju i soninius raumenis, nes taip raumuo stangreja, o lasinys tik o sonus virsta labiau biggrin.gif taip kad kaip bebutu pagrindas pas mane kardio smile.gif (nors programoje jis tik apsilimui doh.gif: taigi matyt trenere nepakankamai kompetetinga buvo programos sudarymui biggrin.gif ) Ir visgi prisitaikiau pagal save programa wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dwin: 20 vasario 2014 - 14:22
QUOTE(tinute84 @ 2014 02 13, 15:57)
as uzsikreciau sportu nerealiai , einu  5 kartus  sav. savaitgaliais laisva  thumbup.gif
siandien ejau i Body Pump klase, po jos 25 min. kardio- slides  wub.gif Rytoj laukia Spin klase, po jos rankoms pratimai .. mirksiukas.gif

Man labai patiko tavo issireiskimas "as uzsikreciau sportu nerealiai ". Nemanai, kad reiktu cia mergytems parodyti savo rezultatus jau mirksiukas.gif Ka?
Atsakyti
Ramune, butinai pasirodysiu...bet kad tu rezultatu nematau doh.gif jauciu kisa pagalius man netvarkinga mityba doh.gif Jau rodos susitvarkau su mityba..bet ir vel vadeles paleidziu verysad.gif
Atsakyti
Butu idomu pamatyti,kaip merginos atrodot,kurios sportuoja bigsmile.gif ,gal butu didesnis stimulas ir kitoms smile.gif .
Atsakyti