Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sportuoti sporto klube

įmetu , gal kam pravers, ypač kai eilės ant treniruoklių, nors jau ir ant kilimuko dažnai vietos pritrūksta doh.gif
user posted image

kaip manot, daryt iš eilės visus 5 po kokias 3 serijas, ar kiekvieną atskirai 3 serijas? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ducky: 17 vasario 2014 - 11:42
QUOTE(Laukinė prerija @ 2014 02 16, 19:39)
darau su stanga spaudima, 3x12, po 25 kg, o kokie pratimai apatiniams krutines raumenims? trumpai?

plėšimas pvz irgi apkrauna apatinę krūtinės dalį. Bet keista man skaityti tokius dalykus. Treniruoti reikia visus krūtinės raumenis, kad būtų normalus vaizdas. Treniruojant viršutinius bus labiausiai pakelta krūtinė, bet dėl bendro vaizdo nereikia užsisėdėti prie štangos spaudimo ar pan. Aš ir su TRX dirbau, ir atsispaudimus, ir štangos spaudimą, ir pulloverį, ir plėšimą, ir su nuo 45 laipsnių suolo su hanteliais (su hanteliais naudinga padirbėt nes leidžia daugiau nuleisti nei štangą), žemyn galva ant suolo štanga, lynų suvedimas ant suolo gulint ir t.t. Susitaikykit su tuo, jei yra apčiuopiamo riebaliuko, kad krūtinė sumažės kad ir ką jūs darysit, nes visų pirma tai irgi riebalinis audinys. Ar laikysitės tik dietų, ar dietų ir sportuosit, ji vis tiek sumažės, nes tirps riebalinis audinys. Mano atveju kai to riebalinio audinio nebuvo per daug ką tirpint, krūtinė sumažėjo minimaliai, o vėliau sugebėjau net padidinti 1cm apimtis. Tiesa, nesakau, kad pati krūtinė ėmė ir padidėjo, nes tam reiktų riebalinio audinio, bet turbūt raumuo esantis po ja ją pakėlė. Ir pas mane ji maža, bet bendras vaizdas niekada nebuvo toks, kad vienas kažkoks raumuo iššokęs ir daugiau nieko nėra, nes kas treniruotę jungiau 3 pratimus kokius krūtinei, ir nei ji mažėja daugiau, nei ką, o kaip tik įgavo gražią formą. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Ducky @ 2014 02 17, 11:37)
įmetu , gal kam pravers, ypač kai eilės ant treniruoklių, nors jau ir ant kilimuko dažnai vietos pritrūksta  doh.gif
user posted image

kaip manot, daryt iš eilės visus 5 po kokias 3 serijas, ar kiekvieną atskirai 3 serijas?  g.gif

Neužsiciklinkit ant tų treniruoklių su presu. Aš vienintelį naudodavau kur susirietimai su tuo treniruokliu būdavo kartu su rankomis ir kojomis, bet ir tai nevisada. Pilna geresnių ir saugesnių pratimų. Skauda žiūrėt, kaip žmonės dirba įsitrižinius su treniruokliu (toks ale atsisėdi ir sukinėjiesi į šonus), tai vienas žingsnis iki išvaržos biggrin.gif
Aš jungiu 3-4 pratimus, priklausomai kiek laiko turiu biggrin.gif darau 3 serijas po 12-15 pakartojimų, priklausomai kokio sunkumo pratimus tą dien pasirenku. Pirmoj serijoj nepasijaučia beveik, o paskutinėj jau vos padarau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2014 02 17, 14:04)

Neužsiciklinkit ant tų treniruoklių su presu.

aš presui ant teniruoklio būtent susirietimus ir darau ir tai kartais nugarą pajaučiu kažkodėl unsure.gif reik jaučiu tik prie šitų pereit g.gif
Atsakyti
Presui yra simtai pratimu gi . As neinu is vis preso daryt ant treniruokliu. smile.gif visada ant kilimelio smile.gif
Atsakyti
as irgi presui ant kilimelio darau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2014 02 17, 13:29)
aš presui ant teniruoklio būtent susirietimus ir darau ir tai kartais nugarą pajaučiu kažkodėl  unsure.gif  reik jaučiu tik prie šitų pereit  g.gif

netaisyklingai darai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(tinute84 @ 2014 02 17, 15:24)
as irgi presui ant kilimelio darau  smile.gif

aš irgi, plius įjungiu trx, yra superinių pratimų su juo, ir dar su trosu tricepsui skirtu pagrinde ant kelių susirietimus darau, labai gerai irgi jaučias. 4u.gif
Atsakyti
aha trx dirzai- tai geris, kartais kai laisvi buna irgi padarau... nusileidziu zemai, uzsikisu ****** ir darau plank busenoj, i sonus kojas zergiu, poto dar atskirai kojas sulenktas tiesiu i prieki...jauciasi pilvas gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2014 02 17, 14:04)
Mano atveju kai to riebalinio audinio nebuvo per daug ką tirpint, krūtinė sumažėjo minimaliai, o vėliau sugebėjau net padidinti 1cm apimtis. Tiesa, nesakau, kad pati krūtinė ėmė ir padidėjo, nes tam reiktų riebalinio audinio, bet turbūt raumuo esantis po ja ją pakėlė. Ir pas mane ji maža, bet bendras vaizdas niekada nebuvo toks, kad vienas kažkoks raumuo iššokęs ir daugiau nieko nėra, nes kas treniruotę jungiau 3 pratimus kokius krūtinei, ir nei ji mažėja daugiau, nei ką, o kaip tik įgavo gražią formą.  mirksiukas.gif

Pas mane krūtinė maža, ir nėra jokio riebalo. Tai ji jau n metų nesikeičia, nei po gimdymo, nei po svorio metimo.

Bet tavo postas Pumpum labai sudomono, kad pasisidinai krūtinę. patark kokius pratimus geriausia daryti
Atsakyti
QUOTE(tura @ 2014 02 18, 14:41)
Pas mane krūtinė maža, ir nėra jokio riebalo. Tai ji jau n metų nesikeičia, nei po gimdymo, nei po svorio metimo.

Bet tavo postas Pumpum labai sudomono, kad pasisidinai krūtinę. patark kokius pratimus geriausia  daryti

man tai irgi butu aktualu... ax.gif
Atsakyti
Taigi prirašiau n pratimų toj pačioj žinutėj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2014 02 18, 22:58)
Taigi prirašiau n pratimų toj pačioj žinutėj  biggrin.gif

Kai parasei, kad parasei, tik tuomet patapo aisku, kad butent tie aprasytieji pratimai visi (komplektas, ar kaip pavadinti) ir buvo to pasekme del krutines...

Siaip kitu dalyviu zinutes zinokite sunkiau suprasti (jei as suprantu, ka parasiau, nebutinai ir kiti isskaitys ta pati) wink.gif Del to kartais klausiama nebereikalo. Aisku buna ir tokiu atveju, kai viskas aiskiai parasyta, o klausinejama n kartu smile.gif

As tikrai vel puoliau skaityti, tad isitikinau, kad tikrai galejau nesuprasti ax.gif

Aciu uz patikslinima wink.gif
Atsakyti
QUOTE(kvyka @ 2014 02 19, 18:31)
Kai parasei, kad parasei, tik tuomet patapo aisku, kad butent  tie aprasytieji pratimai visi (komplektas, ar kaip pavadinti) ir buvo to pasekme del krutines...

Siaip kitu dalyviu zinutes zinokite sunkiau suprasti (jei as suprantu, ka parasiau, nebutinai ir kiti isskaitys ta pati) wink.gif Del to kartais klausiama nebereikalo. Aisku buna ir tokiu atveju, kai viskas aiskiai parasyta, o klausinejama n kartu smile.gif
As tikrai vel puoliau skaityti, tad isitikinau, kad tikrai galejau nesuprasti  ax.gif

Aciu uz patikslinima wink.gif

visais gyvenimo atvejais susidarykit sporto programas pas trenerius su savo pageidavimais, ir keiskit kas 3 mėnesius biggrin.gif nes vis tiek visko nedarysit vienu metu, reikia jungti po kelis pratimus ir keisti juos nuolat, bet užsiciklint ant vienos kūno dalies irgi nereikia, paskui gaunas disbalansas raumenų. aš tikrai kartais neaiškiai rašau, tiesiog gal per daug turiu ką pasakyt ir viską sumalu į vieną lotuliukas.gif
Atsakyti