Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sportuoti sporto klube

QUOTE(Pumpum @ 2014 02 14, 14:58)
http://www.superskin...els-women21.jpg
realybėj vaizdas skiriasi priklausomai ant kiek treniruotas kūnas. aš irgi turiu tokias papigiai svarstykles namie, tai man rodo tiek pat body fat kiek ir visur kitur, apie 15proc.

neatidaro foto ar kas ten turejo buti , pagrindinis puslapis ir tiek ..
Na tai gal tiek ir yra 35 , bet pries keleta menesiu rode 25 %
Aij realiai nera man labai svarbu , tik idomu ir tiek smile.gif oho o tu jau labai mazai turi to fat thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 02 14, 21:45)
Aij realiai nera man labai svarbu , tik idomu ir tiek smile.gif oho o tu jau labai mazai turi to fat  thumbup.gif

Ai kas iš to, dėl stuburo negaliu masės augint, tai perlysus per daug pati sau esu šiuo metu verysad.gif
Atsakyti
Labas. Uztrukau, kol perskaiciau smile.gif smile.gif smile.gif

Prisijungiu ir as... Nors dar sviezia sviezia esu. Buvau dar tik 4 k. sporto klube. Pertrauka gaunasi po 1- 2 d. Pailsejimui pats tas . Po pirmos treniruotes vos paeiti galejau biggrin.gif sunku buvo atlenkti kojas...

Dabar po kitu treniruociu tiesiog malonus skausmas smile.gif

Patiko tai, kad mano pasirinktame sporto klube yra sudaryta bendra programa. Tad neteko blaskytis. Trenere irgi sauni, viska parode... Toliau pati pagal ta programa darysiu, aisku teks klausti. Nes jau spejau pamirsti pirmos treniruotes zingsnius visus ax.gif

Sunkiausias darbas - nueiti i sporto kluba. Po to jau viskas lafa smile.gif Salyte mazoka, ypac pasijuto, kai nuejau 18 val. iskart po darbo. Siaubelis biggrin.gif Galvoju gal veliau reiktu eiti.. nes sportuojant pagal programele nesinoretu laukti prie treniruokliu ilgai ax.gif

Mano siekis - uzsiauginti raumenukus ir mases siek tiek. Esu kudena su israiskingais klubais biggrin.gif

Nusprendziau eiti i kluba po to, kai pamaciau kazkokioj laidoj bikini fitnessss mergaitessss... smile.gif

Padrikai as cia prirasiau. Bet tikiuosi sportuoti ismoksiu ne padrikai.
Atsakyti
Sveikos, sportuoju beveik metus laiko, paskutinius keleta menesiu daugiau dirbu su svoriais, pastebejau, kad visai isnyko krutine, labai ryskus krutinkaulis ir visa krutines lasta. Kaip jums yra su krutine?
Stangos paleisti nesinori, o atsispaudimai tik dabar pradejo gereti, anksciau padarydavau tik ant kelenu, o dabar ir pilni iseina.
smile.gif
Papildyta:
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 02 14, 22:45)
Aij realiai nera man labai svarbu , tik idomu ir tiek smile.gif oho o tu jau labai mazai turi to fat  thumbup.gif

labas, mano body fat apie 25 proc. irgi turiu super duper svarstykles.
Turiu tau klausima, zinau, kad planuoji pilvuka, tai kada cia nusimato tau? 4u.gif
As irgi galvoju pradeti planuoti, bet vis negaliu apsispresti kaip del sporto, atrodo rezultatai jau visai neblogi, bet ir vaiku norisi, tai kaip cia viska susiderinti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2014 02 16, 19:30)
Sveikos, sportuoju beveik metus laiko, paskutinius keleta menesiu daugiau dirbu su svoriais, pastebejau, kad visai isnyko krutine, labai ryskus krutinkaulis ir visa krutines lasta. Kaip jums yra su krutine?
Stangos paleisti nesinori, o atsispaudimai tik dabar pradejo gereti, anksciau padarydavau tik ant kelenu, o dabar ir pilni iseina.
smile.gif

Darai spaudimus su stanga?Tai pati ir naikini savo krutine smile.gif .As labai minimaliai darau pratimus krutinei,dabar is vis darysiu tik apatiniems raumenims po krutine.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Salt*: 16 vasario 2014 - 19:33
QUOTE(*Salt* @ 2014 02 16, 20:32)
Darai spaudimus su stanga?Tai pati ir naikini savo krutine smile.gif .As labai minimaliai darau pratimus krutinei,dabar is vis darysiu tik apatiniems raumenims po krutine.

darau su stanga spaudima, 3x12, po 25 kg, o kokie pratimai apatiniams krutines raumenims? trumpai?
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2014 02 16, 18:32)
smile.gif
Papildyta:
labas, mano body fat apie 25 proc. irgi turiu super duper svarstykles.
Turiu tau klausima, zinau, kad planuoji pilvuka, tai kada cia nusimato tau? 4u.gif 
As irgi galvoju pradeti planuoti, bet vis negaliu apsispresti kaip del sporto, atrodo rezultatai jau visai neblogi, bet ir vaiku norisi, tai kaip cia viska susiderinti bigsmile.gif

As mazai darau krutinei, bet man tas pats yra , krutine sumazejus , matosi krutines lasta ... doh.gif
O del pilvuko ,tai as tikiuosi 3menesiu begyje(nenaturaliai ) verysad.gif wub.gif Tai va dar ir sportuoju kol galiu. Dbr kokioje formoje esu , tai kogero geriausia per visa mano gyvenima .. smile.gif Jai jau aplinkiniai pastebi kad matosi raumenys , tai reiskia tikrai matosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 02 16, 21:25)
As mazai darau krutinei, bet man tas pats yra , krutine sumazejus , matosi krutines lasta ... doh.gif
O del pilvuko ,tai as tikiuosi 3menesiu begyje(nenaturaliai ) verysad.gif   wub.gif Tai va dar ir sportuoju kol galiu. Dbr kokioje formoje esu , tai kogero geriausia per visa mano gyvenima ..  smile.gif Jai jau aplinkiniai pastebi kad matosi raumenys , tai reiskia tikrai matosi biggrin.gif

4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukinė prerija: 16 vasario 2014 - 20:45
QUOTE(Laukinė prerija @ 2014 02 16, 19:39)
darau su stanga spaudima, 3x12, po 25 kg, o kokie pratimai apatiniams krutines raumenims? trumpai?

Suzinosiu tik kita savaite smile.gif ,nes dar nemaciau naujos programos,bet trenere sake,kad irasys man ta pratima,kad pakeltu krutine ax.gif .
Atsakyti
sveikos prisijungusios merginos 4u.gif 4u.gif

Kalbant apie krutine- tai pas mane is prigimties yra 'zema', na, suprantant ka turiu omeni? pas vienas aukstai, tai matosi per iskirpte, o pas mane zemai- bet tai nereiskia kad nukarusi ar kazkas pan. lotuliukas.gif grazi, maza krutine , tiesiog ji randasi truputi zemiau, nei pas kitas lotuliukas.gif tai va, kai pradejau sportuoti, tai krutinkaulio raumuo atsirado tai toks juokingas vaizdelis, mano vyrui, kaip jis sako: ...ziuri i tave nuo virsaus ir matau : veidas, kaklas..poto krutinkaulio raumuo didelis, tada lyguma, o poto jau tavo papukai lotuliukas.gif sako, daryk pratimus , apatinei krutines daliai doh.gif o tai kokie jie yra tada?
Atsakyti
Nesuprantu kaip istrinti data is laikroduko kad galeciau pradet nauja sezona ... doh.gif aplamai sunkiai man su tais visais nustatymais doh.gif
Atsakyti
as zinok istrinu tik failus is laikroduko, bet pradinio laiko neina man irgi istrinti...raso kiek laiko ir kcal sudeginta nuo pradziu, kai isigijau laikrodi g.gif
Atsakyti