as uz savo mokejau £53.
Na merginos , kaip sekasi sportuoti ??
As vakar pirma karta maciau tiek zmoniu sporto salei Pas mane ji nedidele , tai zmoniu ohohoh buvo
As vakar pirma karta maciau tiek zmoniu sporto salei Pas mane ji nedidele , tai zmoniu ohohoh buvo
as uzsikreciau sportu nerealiai , einu 5 kartus sav. savaitgaliais laisva
siandien ejau i Body Pump klase, po jos 25 min. kardio- slides Rytoj laukia Spin klase, po jos rankoms pratimai ..
siandien ejau i Body Pump klase, po jos 25 min. kardio- slides Rytoj laukia Spin klase, po jos rankoms pratimai ..
QUOTE(tinute84 @ 2014 02 13, 14:57)
Mane treneris vis kviecia i spin klase bet as nemegstu dviracio, kogero nepatraukciau ju tempo as ir isimylejus sporta
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 02 13, 09:11)
Na merginos , kaip sekasi sportuoti ??
vakarais tiek žmonių būna, kad net eilės po šešių valandų vakaro susidaro, nes nebėra numeriukų gerai, kad aš ateinu anksčiau ir dar randu vietos ant treniruoklių, bet ir tai jau reik dalintis su kokiais trim...
As irgi einu anksciau normaliai , tik ta diena ejau po 6 tai
As turiu nusipirkus tipo 'naglas svarstykles ' kur rodo body fat , vandeny , kmi .. mokejau 30 svaru bet jos grybus rodo.. ale manobody fat 35%
As turiu nusipirkus tipo 'naglas svarstykles ' kur rodo body fat , vandeny , kmi .. mokejau 30 svaru bet jos grybus rodo.. ale manobody fat 35%
QUOTE(tinute84 @ 2014 02 13, 15:57)
Aš 3 kartus per savaitę einu į užsiėmimus (trx ir kūno dizainą), bet dabar dar įtraukiau bėgimo treniruotes, tai gausis 7 d/sav Jaučiu, reiks kažką išmesti, bent dienos poilsio reiktų.
QUOTE(Ducky @ 2014 02 14, 08:14)
vakarais tiek žmonių būna, kad net eilės po šešių valandų vakaro susidaro, nes nebėra numeriukų gerai, kad aš ateinu anksčiau ir dar randu vietos ant treniruoklių, bet ir tai jau reik dalintis su kokiais trim...
Praeitą savaitgalį į kūno dizainą suėjo tiek žmonių, kad baigėsi stepai. O salėj prie bėgtakio irgi teko eilėj stovėti Užtat man patinka treniruotės, į kurias reikia registruotis, esi garantuotas, kad gausi vietą ir žmonių bus ne daugiau negu N.
QUOTE(Amarcord @ 2014 02 14, 10:53)
Aš 3 kartus per savaitę einu į užsiėmimus (trx ir kūno dizainą), bet dabar dar įtraukiau bėgimo treniruotes, tai gausis 7 d/sav Jaučiu, reiks kažką išmesti, bent dienos poilsio reiktų.
oho nu ir laiko jūs turit Man duok die 3 kartus per savaitę gaunasi nueiti ir tai ne visada, nes paprasčiausiai nespėjų be to 7 kartai iš ties per daug, reik ir raumeni duot pailsėt, kas antrą dieną manau pats tas būtų
QUOTE(Ducky @ 2014 02 14, 10:21)
oho nu ir laiko jūs turit Man duok die 3 kartus per savaitę gaunasi nueiti ir tai ne visada, nes paprasčiausiai nespėjų be to 7 kartai iš ties per daug, reik ir raumeni duot pailsėt, kas antrą dieną manau pats tas būtų
Seniau ir aš neturėjau laiko, paskui supratau, kad tai prioritetų klausimas.
Aš irgi manau, kad 7k. per daug. Turbūt kūno dizainą mesiu lauk, liks tik trx ir bėgimas. Beje, kai bus šilčiau, bėgiosiu parke, tai susitaupys laiko, nes iki klubo kol nueinu, kol persirengiu, vis tiek ilgiau užtrunku.
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 02 14, 10:40)
oj cia ... tai turetum buti vos ne virssvorio rizikos grupej
Papildyta:
tiesa, as jau i Spin einu kazkur 5 men. ir tris kartus i sav. ir pastebejau kokia istverminga pasidariau. pirma karta po 10 min. galvojau mirsiu- sirdis stojo o dabar varau kaip reikiant- jokios 'pompos' negaunu, viskis ciki-briki Kaifuoju , kai prakaitas zliaugia
http://www.superskin...els-women21.jpg
realybėj vaizdas skiriasi priklausomai ant kiek treniruotas kūnas. aš irgi turiu tokias papigiai svarstykles namie, tai man rodo tiek pat body fat kiek ir visur kitur, apie 15proc.
realybėj vaizdas skiriasi priklausomai ant kiek treniruotas kūnas. aš irgi turiu tokias papigiai svarstykles namie, tai man rodo tiek pat body fat kiek ir visur kitur, apie 15proc.
QUOTE(Sciarola @ 2014 02 07, 11:26)
Aš pavyzdžiui ant bėgimo tako negaliu bėgti, kažkada buvo treneris uždėjęs tokį dirželį, kuris matuoja pulsą ir pagal jį treniruoklis nustato režimą, tai pradžioj greitai pabėgau ir sulėtėjo jis, nes pulsas tiesiog per didelis buvo, tai ėjimas buvo toks, treneris nustebo, kad gana didelis pulsas, sako, kad širdžiai didelė apkrova nuo bėgimo ir geriau vengti jo. Būna ir šiaip pabėgu, tai pastoviai šoną skauda, visą gyvenimą taip.
Šoną skauda nes netaisyklingai kvėpuoji arba bėgioji privalgius. Maistui reikia duoti susivirškinti, tada gali bėgioti, palaikant ritmišką kvėpavimą, įkvėpt per nosį iškvėpt per burną. Bėgimo ne vengti reikia, o prisijaukinti. Pradedant greitu ėjimo mažo pulso ribose, ir palaipsniui pereiti į bėgimą ristele, kol galėsi bėgti lėtu tempu. Tada širdis išsitreniruos ir paveš didesnį krūvį. Jei bėgi visu pajėgumu ir to daryt nemoki, plius netaisyklingas kvėpavimas, tai ir rezultatai atitinkami
Papildyta:
QUOTE("Ramune" @ 2014 02 07, 10:09)
Pumpum as kazka cia praleidau vis skaitinedama . Atrodo skaitau vis nuosekliai. Psakyk prasau trumpai, kaip su tuo pulsiu yra. Koks jis turetu buti normaliai, kiek jis turi pakilti treniruots metu. Nes speju pas mane su tuo pulsiu bardakas.
iš 220 atimk savo amžių ir padaugink iš 80 ir 60 procentų. gausi mažiausią ir aukščiausią ribą, mažesnėj aišku dega riebalai