Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sportuoti sporto klube

QUOTE(Sciarola @ 2014 02 07, 11:26)
Aš pavyzdžiui ant bėgimo tako negaliu bėgti, kažkada buvo treneris uždėjęs tokį dirželį, kuris matuoja pulsą ir pagal jį treniruoklis nustato režimą, tai pradžioj greitai pabėgau ir sulėtėjo jis, nes pulsas tiesiog per didelis buvo, tai ėjimas buvo toks, treneris nustebo, kad gana didelis pulsas, sako, kad širdžiai didelė apkrova nuo bėgimo ir geriau vengti jo.

Bet palaipsniui galima ištreniruoti širdį g.gif
Atsakyti
Tikslingai dirbant ir zinant ka darai - galima istreniruoti, bet kai sportuoji tik savo malonumui, nelabai gilindamasis i subtilybes ir niuansus, tai taip ir lieka - renkiesi tai, kas tinka tavo kunui ir sirdziai. Man tas pats su begimu - pulsas zveriskas, todel dazniau renkuosi siaurietiska ejima, dvirati, nei begima.
Atsakyti
Nu reiks ir man pasimatuoti. Šiaip jaučiu, kad gana greitai pulsas užkyla padidinus intensyvumą (greičiau bėgant/plaukiant/minant), bet įdomu, koks jis komforto zonoje g.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2014 02 07, 11:06)
Ramune, paskaitykit cia pirma zinute, ten parasytos formules ir tikslines zonos. Siaip ir internetas pilnas info apie pulso zonas sporto metu ir kada kas lavinama bei deginama prie skirtingu intensyvumu.

http://www.supermama...howtopic=942857

Einus skaityyt cool.gif
Atsakyti
gal kas žinote kaip Karrimor sportinių rūbų kokybė? 4u.gif

Gal iš sportsdirect užsakinėjate kartais ir žinote su 92-93 cm klubais 8 ar 10 dydį kaprių reikėtų imti, kad nebūtų labai aptempta blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Galla: 08 vasario 2014 - 20:20
QUOTE(tinute84 @ 2014 02 05, 18:37)
as nusipirkau Polar FT4, kaip pirmas pirkinys , tai man patinka 4u.gif  rodo kalorijas, pulsa...nusistatai savo zona, kokia nori , tarkim maziausias pulsas, ir didziausias ir sportuoji, ir tau rodo kur tavo pulsas, ar tavo zonoje ar zemiau- maziau  4u.gif

Dabar ir aš jau tokio noriu. kaina nemaža, bet kaip noooriu. doh.gif

Bet ar patogus naudoti. Kaip tas dirželis? Po rūbais (ne laisvais) ar labai matosi? o pats laikrodukas? Ar didelis? labai į akis krenta? nes mane užknisa visokie komentarai-kas čia? kam to reikia? ir pan.

Ir dar klausimas, kodėl būtent tos firmos pirkai? Kokie dar variantai buvo? Aš nekalbu apie polar FT1, kur funcijų mažiau. Bet gal yra alternatyvų. Dar nelabai gaudasi šitoj sferoj.
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Tura, iskas su tuo polaru gerai ir patogu : dirzels gerai priglunda, laikrodis niekuom nesiskiria nuo paprastu laikrodziu, tik jei nenorit, kad aplinkiniai suprastu, garsinius signalus isjungiat ir tiek. As su polaru jau kokie 6 ar7 metai draugauju, nieko nepatogaus jame neradau smile.gif
Atsakyti
Sveikos , nusipirkau ir as laikrdouka , laukiu kol atsius smile.gif Penktadieni nulipau nuo laiptuku salei , tai sirdis daves kaip reikiant ... Bandziau tikrinti pulsa , bet man neisejo doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
laikrodukas tai fainas, patogus naudoti, o tas dirzas- tai jo visai nejauciu kad jis yra, pati pagal save pasireguliuoti ploti, ir uzsikisu uz sportines lemeneles, tai nesijaucia visai thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Galla @ 2014 02 08, 20:12)
gal kas žinote kaip Karrimor sportinių rūbų kokybė?  4u.gif

turiu tik bėgimo maikutę, patenkinta kokybe, tvirto ir apgalvoto pasiuvimo, daili 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 02 09, 12:10)
Sveikos , nusipirkau ir as laikrdouka , laukiu kol atsius  smile.gif  Penktadieni nulipau nuo laiptuku salei , tai sirdis daves kaip reikiant ... Bandziau tikrinti pulsa , bet man neisejo  doh.gif  biggrin.gif

Kur pirkai? Aš amazon nužiūrėjau, tai per tarpininkes kažkur 200lt gaunasi. Pigiau kažin niekur nėra g.gif
Atsakyti
QUOTE(tura @ 2014 02 09, 15:58)
Kur pirkai? Aš amazon nužiūrėjau, tai per tarpininkes kažkur 200lt gaunasi. Pigiau kažin niekur nėra g.gif

as pirkau is ebay , neprikau pacio brangiausio . 21 svaras kainavo , tai nepilnai 100 lt . . smile.gif
Atsakyti