Nike turiu laisvalaikio kedus, tai dydis atitinka. O adidas, sakyčiau, mažinti dydžiu (turiu dvi poras).
Pumpum, technika tikrai nukenčia daranta tabata ir paskutinė serija jau visai teplep gaunasi tuo man nepatiko. Nors šiaip įdomu buvo pamėginti.
sveikos merginos as kaip mazas vaikas pasigirsiu
uzsisakiau laikroduka , kur matuoja pulsa, tai gavau jau snd. is pacio ryto , greitai issiaiskinau kas kaip veikia , ir pirmyn i TRASA
Kadangi snd. buvo koju diena tai dienotvarke buvo tokia : Isijungiau laikroduka ir pirmyn
5 min. apsilimas- irkluojant ( treniruoklis kcal rode 20 daugiau nei mano matuoklis)
tada pasitampymas , pasuskinejimas visu kuno daliu
ir kojosm pratimai( pritupimai su stanga, itupsai, leg press ir t.t.) tiesa, laikrodukas vis dar ijungtas .... gale visko dariau pilvo presui pratimus, uztrukau viso 55 min. Viso sudeginau 464 Kcal, is kuriu 30 min. riebalu deginimo zonoj.
O ant pacio galo dariau kardio- ejau ant slidziu 20 min. 144 Kcla, is kuriu 19 min. mano zonoj, kur dega riebalai.
kaip buvo keista, ant slidziu buti letam tempe, kad islaikyti savo zona, kur dega riebalai, mano intervalas 115- 133 ( 60- 70%).
tai reziume tokia kad snd salej uztrukau 75 min. , sudeginau 608 kcal, ( is kuriu apie 50 min. buvo riebalo deginimo zona )
Idomu bus isbadyti Spin klase, i kuria einu 3 kartus i sav., jauciu kcal bus daug, bet mazai mano zonos, kur dega riebalas, dauguma bus- istverme
Tai tiek, merginos, norejau pasipasakoti siandienos savo dziaugsmais
uzsisakiau laikroduka , kur matuoja pulsa, tai gavau jau snd. is pacio ryto , greitai issiaiskinau kas kaip veikia , ir pirmyn i TRASA
Kadangi snd. buvo koju diena tai dienotvarke buvo tokia : Isijungiau laikroduka ir pirmyn
5 min. apsilimas- irkluojant ( treniruoklis kcal rode 20 daugiau nei mano matuoklis)
tada pasitampymas , pasuskinejimas visu kuno daliu
ir kojosm pratimai( pritupimai su stanga, itupsai, leg press ir t.t.) tiesa, laikrodukas vis dar ijungtas .... gale visko dariau pilvo presui pratimus, uztrukau viso 55 min. Viso sudeginau 464 Kcal, is kuriu 30 min. riebalu deginimo zonoj.
O ant pacio galo dariau kardio- ejau ant slidziu 20 min. 144 Kcla, is kuriu 19 min. mano zonoj, kur dega riebalai.
kaip buvo keista, ant slidziu buti letam tempe, kad islaikyti savo zona, kur dega riebalai, mano intervalas 115- 133 ( 60- 70%).
tai reziume tokia kad snd salej uztrukau 75 min. , sudeginau 608 kcal, ( is kuriu apie 50 min. buvo riebalo deginimo zona )
Idomu bus isbadyti Spin klase, i kuria einu 3 kartus i sav., jauciu kcal bus daug, bet mazai mano zonos, kur dega riebalas, dauguma bus- istverme
Tai tiek, merginos, norejau pasipasakoti siandienos savo dziaugsmais
QUOTE(tinute84 @ 2014 02 05, 15:44)
sveikos merginos as kaip mazas vaikas pasigirsiu
Koks laikrodukas? ar rodo tik pulsą, ar ir judėjimo greitį, tempą? Aš mąstau bėgimui įsigyti.
as nusipirkau Polar FT4, kaip pirmas pirkinys , tai man patinka rodo kalorijas, pulsa...nusistatai savo zona, kokia nori , tarkim maziausias pulsas, ir didziausias ir sportuoji, ir tau rodo kur tavo pulsas, ar tavo zonoje ar zemiau- maziau
QUOTE(Ereba @ 2014 02 05, 22:08)
įdomu bet neišlaidaučiau savo atveju, nebent jei tiksliai norėčiau fiksuoti pokyčius ir režimą, dėl svorio metimo ar pan. Formos palaikymui labiau kliaujuosi savijauta ir veidrodžiu, nesureikšminu rodiklių parodymų
Ne tik išvaizda ir veidrodis svarbu gyvenime, bet ir sveikata.Kartais žmogaus širdis reaguoja į krūvį taip, kad pulsas šokteli labai greit, ir labai aukštai, o žmogus jaučiasi gerai ir to nė neįtaria. Bet širdelei tai didžiulis darbas, ir ji nespėja prisitaikyti, to pasekoje ji labai daug padidėja (kartais net trigubai) tam, kad spėtų varinėti kraują greitai, kurio reikia esamam fiziniui krūviui, o pasekmės pajaučiamos vėliau. Sportinė širdutė visada bus didesnė ir stipresnė, nei nesportuojančio žmogaus tam, kad vienu stipriu susitraukimu išvarytų daug kraujo. O širdis kuri gauna netikslingą krūvį, linkusi vėliau vystytis į įvairias patologijas. Na ir daugelis kitų niuansų. mane veidrodis tai tenkina, bet pulsometrą visad turiu, nes ilgą laiką nejutau, kada per didelis tempas. Net prie 180 jaučiausi gerai, o dabar išmokstu save kontroliuoti
Aš noriu pasiteirauti ar teisingai darau.
Sportuoju sporto klube, bet ne ant treniruoklių, o einu į aerobines treniruotes, į tokias kaip kūno dizainas, funkcinė treniruotė, bosu, anticeliulitinė. Ten tikrai yra ką veikti ir jaučiuosi taip, kad tikrai nudirbu didelį darbą, o po šitų 50 min. treniruočių einu paminti dviratį arba ant bėgimo takelio 30min. Ar teisingai darau? Ar galiu tikėtis kokių nors pokyčių ant savęs darant šias treniruotes po kurio laiko? Mitybą irgi susitvarkius šiek tiek, stengiuosi nevalgyti bet kokio š. Aš noriu svorio numesti.
Sportuoju sporto klube, bet ne ant treniruoklių, o einu į aerobines treniruotes, į tokias kaip kūno dizainas, funkcinė treniruotė, bosu, anticeliulitinė. Ten tikrai yra ką veikti ir jaučiuosi taip, kad tikrai nudirbu didelį darbą, o po šitų 50 min. treniruočių einu paminti dviratį arba ant bėgimo takelio 30min. Ar teisingai darau? Ar galiu tikėtis kokių nors pokyčių ant savęs darant šias treniruotes po kurio laiko? Mitybą irgi susitvarkius šiek tiek, stengiuosi nevalgyti bet kokio š. Aš noriu svorio numesti.
QUOTE(Sciarola @ 2014 02 07, 02:06)
Aš noriu pasiteirauti ar teisingai darau.
Normaliai kardio po treniruotės mažu intensyvumu atlikt, 120-130 pulso ribose
QUOTE(Pumpum @ 2014 02 07, 10:05)
Normaliai kardio po treniruotės mažu intensyvumu atlikt, 120-130 pulso ribose
Pumpum as kazka cia praleidau vis skaitinedama . Atrodo skaitau vis nuosekliai. Psakyk prasau trumpai, kaip su tuo pulsiu yra. Koks jis turetu buti normaliai, kiek jis turi pakilti treniruots metu. Nes speju pas mane su tuo pulsiu bardakas.
Ramune, paskaitykit cia pirma zinute, ten parasytos formules ir tikslines zonos. Siaip ir internetas pilnas info apie pulso zonas sporto metu ir kada kas lavinama bei deginama prie skirtingu intensyvumu.
http://www.supermama...howtopic=942857
http://www.supermama...howtopic=942857
Aš pavyzdžiui ant bėgimo tako negaliu bėgti, kažkada buvo treneris uždėjęs tokį dirželį, kuris matuoja pulsą ir pagal jį treniruoklis nustato režimą, tai pradžioj greitai pabėgau ir sulėtėjo jis, nes pulsas tiesiog per didelis buvo, tai ėjimas buvo toks, treneris nustebo, kad gana didelis pulsas, sako, kad širdžiai didelė apkrova nuo bėgimo ir geriau vengti jo. Būna ir šiaip pabėgu, tai pastoviai šoną skauda, visą gyvenimą taip.