Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sportuoti sporto klube

O kaip kitaip? visi tie laikrodziai yra sudaryti is siustuvo ir imtuvo. Vienas pats savaime pulso jis nepamatuos , su dirzu ant krutines pakankamai tiksliai matuoja, plius turedama nekoduota dirza, galit pulsa galesite stebeti ant treniruoklio ir be laikroduko.
Atsakyti
na, aciu uz informacija 4u.gif
net nezinojau del dirzo, kol nepradejau dometis, mes pas zmones salej matau tik laikrodi biggrin.gif
Atsakyti
žiauriai nepatogus tas diržas...
Atsakyti
Vakaar pabandziau su treneriu salei tabata principu .. padaryt . Tai snd nugara skauda doh.gif buvo pirmas ir paskutinis kartas doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2014 01 30, 07:46)
žiauriai nepatogus tas diržas...

Jeigu dydis atitinka, tai pripranti ir nebejauti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 01 30, 08:05)
Vakaar pabandziau su treneriu salei tabata principu .. padaryt . Tai snd nugara skauda  doh.gif  buvo pirmas ir paskutinis kartas  doh.gif  biggrin.gif

Mums vakar per trx irgi surengė tabatą biggrin.gif einant namo kojos linko, šiandien lyg nieko g.gif Ir rekomendavo treniruokliuose tuo pačiu principu pamėginti.
Atsakyti
o kas cia per naujoves?
Atsakyti
QUOTE(tinute84 @ 2014 01 30, 11:04)
o kas cia per naujoves?

Per treniruotę kiekvieną pratimą darai po 4 min. Tas 4 min sudaro 8 serijos: 20 s pratimas, 10 s poilsis. Teoriškai reikia kuo greičiau viską daryti, kuo intensyviau.
Atsakyti
Sveikutės, ir aš jungiuosi į kompaniją, nuo vasario pradėsiu sportuoti sporto salėje 4u.gif

Gal galėtumėte patarti, kokių sportinių batų reikia, jei ketinu ir su treniruokliais šiek tiek užsiimti ir ant bėgimo takelio ir visokius step'us ir zumbą g.gif

Geriau būtų bėgimo (running) batai su storesniais padais, ar training su šiek tiek plonesniais g.gif Anksčiau bėgiodavau lauke, tai turiu bėgimo, bet jie jau nusidėvėję, norėtųsi naujų blush2.gif

Ir dar - girdėjau, kad Nike kedai stipriai mažinti, gal kas turi ir galėtų pasakyti kiek kurio dydžio viduje blush2.gif Renkuosi iš sportsdirect ir bijau suklysti - nežinau 24 cm pėdai kokį dydį imti - 5 ar 6 UK g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2014 01 30, 09:02)
Mums vakar per trx irgi surengė tabatą  biggrin.gif einant namo kojos linko, šiandien lyg nieko  g.gif Ir rekomendavo treniruokliuose tuo pačiu principu pamėginti.

as su stanga dariau viena pratima tuo principu , taip ir gavos per greitai ir nukentejo tehnika ... doh.gif dbr reiks pailseti nuo sporto kokia savaite .. nes snd tikrai negerai buvo .. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Galla @ 2014 01 30, 13:38)
Sveikutės, ir aš jungiuosi į kompaniją,  nuo vasario pradėsiu sportuoti sporto salėje  4u.gif

Gal galėtumėte patarti, kokių sportinių batų reikia, jei ketinu ir su treniruokliais šiek tiek užsiimti ir ant bėgimo takelio ir visokius step'us ir zumbą  g.gif

Geriau būtų bėgimo (running) batai su storesniais padais, ar training su šiek tiek plonesniais  g.gif  Anksčiau bėgiodavau lauke, tai turiu bėgimo, bet jie jau nusidėvėję, norėtųsi naujų  blush2.gif

Ir dar - girdėjau, kad Nike kedai stipriai mažinti, gal kas turi ir galėtų pasakyti kiek kurio dydžio viduje  blush2.gif  Renkuosi iš sportsdirect ir bijau suklysti - nežinau 24 cm pėdai kokį dydį imti - 5 ar 6 UK  g.gif

aš bėgimo batus visur naudoju, nepalyginamai patogesni už treniruočių batelius, ir bėgant saugiausia būna su jais. kai pirkau, konsultantas paaiškino, kad bėgimo batai yra tobulai pritaikyti viskam lotuliukas.gif
Papildyta:
tabata žiauriai intensyvu smile.gif rekomenduojama tik labai pažengusiems sportininkams, nes pageidauti absoliučiai maximalų tempą paimti ir išlaikyti jį visose serijose, plius reikia, kad nenukentėtų technika. O dažniausiai su dideliu tempu nukenčia ir technika. Taip kad nepiknaudžiaučiau tuo, nes galit visai nepastebimai prisidaryt žalos sveikatai, kol pas kai kurias dar nėra tos sportinės patirties daug smile.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos smile.gif Priimsit dar viena pradedanciaja, bet jau po truputi uzsikabliuojancia sportu biggrin.gif

Perskaiciau visa tema, maciau Pumpum figura, tobula wub.gif Busit mano motyvacija, kai koks tinginys bandys imti virsu smile.gif

Galla, mano koja 24 cm, as sportuoju su Nike Training, tai ant bato parasyta, US 6.5=UK 4=EUR 37.5=CM 23.5. PAgal duomenis iseina, kad padidinti, nes ikisus koja niekas nespaudzia ir dar laisvos vietos i yra blink.gif Bet mano batai nera is nauju kolekciju, gal dabartiniai jau pamazinti. O dar ir nuo modelio gal priklauso. Sportui tik storais padais imciau, mano irgi storas padas, tada stabiliau koja jauciasi. Pirma karta kai ejau sportuoti, isimeciau laisvalaikio kedukus su plonu padu ir dar tokiu siauru, tai labai nepatogu buvo, dariau itupstus ir galvojau issitiesiu, visai ligsvaros neina islaikyti ir dar slidus jie kaip velniai biggrin.gif
Atsakyti