Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sportuoti sporto klube

tinute, priklauso nuo tavo pulso, treniruotumo. Man tokio greicio ejimo riebalo deginimui pakanka, kitai pulsas su tokiu greiciu nepakiltu i deginimo zona. Taip, kad tik pati gali pamatuot. mirksiukas.gif
Atsakyti
o jeigu neturiu laikroduko kuris pulsa rodo , bet yra ant treniruoklio, kai uzdedi delnus tada rodo, tik idomu ar jis teisingas g.gif
ir dar kaip apskaiciuti koks tinkamas pulsas deginti riebalus? g.gif
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
va, radau kaip apsiskaiciuoti, tai man riebalo deginimui reiktu nuo 114.6 o max 133.7 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tinute84 @ 2014 01 23, 17:59)
va, radau kaip apsiskaiciuoti, tai man riebalo deginimui reiktu nuo 114.6 o max 133.7 smile.gif

parodykit kur radot.
Atsakyti
Temoje Sportas Namuose, pirmame psl.
Atsakyti
Per tel.nemoku kaip nukopinti ta psl. sad.gif
Atsakyti
iš 220 atimat savo amžių ir padauginat iš 60 ir 80 procentų. Mažesnė pulso riba skirta riebalų deginimui, o didesnė širdies stiprinimui.
Atsakyti
merginos, gal kurios esat nusipirkusios laikroduka ta su pulso matuokliu? blush2.gif
idomu kokie jo privalumai....? tik pulsa rodo? o gal ir kalorijas isdegintas biggrin.gif
Atsakyti
Viskas priklauo nuo modelio, koki pasirinksit. Dauguma rodo kalorijas, pulsa, vid., max, min pulsa per treniruote, kiek sudeginta kcal per treniruote ir kiek is to skaiciaus is riebalu, suveda savaites rezultatus ir pan.
Atsakyti
aciu uz atsakyma, planuoju sau pasidovanoti, tai teks pasiskaitineti atsiliepimus koks geresni uz prieinama kaina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tinute84 @ 2014 01 29, 14:57)
aciu uz atsakyma, planuoju sau pasidovanoti, tai teks pasiskaitineti atsiliepimus koks geresni uz prieinama kaina  biggrin.gif

maniškis sigmos firmos, apie 200 kainavo, rodo kcal, vidutinį pulsą, momentinį, ir laikrodis dar yra biggrin.gif
Atsakyti
as viena nusiziurejau, bet ziuriu jame ir dirzas dedasi po krutine...ar cia visiems tie dirzai priklauso?
Atsakyti