QUOTE(*weita* @ 2014 01 14, 17:46)
sveikos sportininkes

esu visiskai sviezia ,ansckiau lankiau sporto kluba ir maniau kad sportuoju ,bet daba jauciu ir zn, kad tai nebuvo sportas o tik makalyne per visus treniruoklius ...
Tai gis antra savaite sportuoju klube ,ir pagavau toki kabli ,nes supratau kad turiu per daug energijos esu nenuorama o sportas mane ramina ..Ir kuo toliu tuo labiau pradedu galvoti, kad noriu sportuoti daug rimciau ... Pazadejo man vienas zmogiukas imesti man asmenine programele ,bet kolkas laukiu ..o salej praleidziu 2 virs h kiekviena diena ...savo nuoziura einu tik ant dviracio, begimo tako, slidziu, laiptuku tipo treniruoklio,nzn kaip jie visi tiksliai vadinasi dar tiksliai , ar pakaks pradziai apmazinti svori (maista taip pat derinu ) bet viska kolkas savarankiskai...kokius treniruoklius dar galiu naudoti tik riebalams deginti...ir pasakykit ar as gerai mastau pirma nusmesti svorio o tada eiti prie rimtesnio sporto nes noriu raumenuku ?
ir kam taip ilginat dvigubai laiką iki išsvajotų rezultatų?

padarot apšilimą, dirbat su svoriais, ir po treniruotės dar 20-30min kardio. Viskas ko reikia. Svoriai lygiai taip pat degina kalorijas, riebalą, padeda išdirbti raumenis, o kai galiausiai užlipat ant kardio treniruoklio, kūnas jau visas būna šiltas ir nuo pirmos minutės degina riebalą. Todėl užtenka kardio daryti trumpiau. O 2h kardio per dieną visai nereikalinga, jei darot tik kardio. Užtenka 45-60min jei darot TIK kardio. Persistengti nevalia.

o riebalą ne pats treniruoklis degins. Svarbu, kaip ką darysi. Kiekviena serija absoliučiai maximali, pertraukos tarp priėjimų po minutę, ir per pertraukas ne sėdi ant treniruoklių, o vaikštai, kad toliau dirbtų organizmas. Sulauksi programos ir paliks viskas aišku

tik paprašyk, kad parodytų pirmus kartus kaip daryti taisyklingai.