Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sportuoti sporto klube

na, kaip tylu cia blush2.gif as dar merginos po svenciu neatsigaunat? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tinute84 @ 2014 01 04, 14:36)
na, kaip tylu cia  blush2.gif  as dar merginos po svenciu neatsigaunat?  4u.gif

atsigavę ir toliau sportuojam smile.gif

Gal kas jau dėjo tokią info, bet labai daug vaizdinės medžiagos, informacijos ir galybė gerų pratimų smile.gif bei profesionalių fitneso sportininkių patarimų

Suprantačiom rusiškai
Atsakyti
QUOTE(tinute84 @ 2014 01 04, 13:36)
na, kaip tylu cia  blush2.gif  as dar merginos po svenciu neatsigaunat?  4u.gif

Na as po menesip pertraukos sugryzau i sale blush2.gif po pirmos dienos kojos skaudejo ir jau antra diena skauda doh.gif gal bisk per smarkiai dariau kaip pirmai dienai. smile.gif Snd pasisveriau tai 1kg plius per menesi doh.gif bet valgiau viska doh.gif Dbr susiemsiu vel smile.gif
Pavasary ir vasara lengviau maitintis sveikiau man .. smile.gif
Atsakyti
man vakar buvo pirma diena po svenciu - kojas skauda. pasisveriau + 3 kg doh.gif susiimti reikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(tinute84 @ 2014 01 05, 11:02)
man vakar buvo pirma diena po svenciu -  kojas skauda.  pasisveriau + 3 kg  doh.gif susiimti reikia  g.gif

As ir maniau kad koie +3kg bus , bet tik 1kg bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos. Na man tai ne šventės trukdė, o šuniukų vada auginama biggrin.gif nuovargis, nulis poilsio, budėjimo rėžimas biggrin.gif bet jau lengviau tai pradedu vėl vaikščiot. Buvo kad į savaitę tik kartą nuėjau, o šiandien po naujų iš vis pirmas kartas smile.gif guodžiuos kad po švenčių nė viena kilas nepriaugęs nors mityba pašlijus kaip turi būt, nes džiaugiuos bent ką suvalgius biggrin.gif bet įsivažiuoju po biškį, rytoj vėl keliausiu sportuot smile.gif
Atsakyti
Sveikutes.
Na va, pagaliau prisiregistravau ir as sporto klube thumbup.gif bet kad ir ta motyvacija greitai nedingtu ir zinociau KO ten einu, verkiant reikia planiuko. nes dabar nueinu ir nezinau ka ir kiek ko daryti. Mano tikslas yra riebalu deginimas. kreipiausi i vietini treneri, tai jo pasiulymas buvo daryti circle. NA ten yra gal 10 treiruokliu ir visus juos darai is eiles kol apeini ratuka ar du. Bet ten viskas labai pamaisyta, nes tiek peciai, tiek krutine, tiek kojos ir pan. yra ir kitu treniruokliu, kurie i ta ratuka neieina.
Gal galetu kuri patarti? konkreciai, kiek man kartu reiketu eiti ir kaip paskirstyti raumenu grupes? as galvoju gal butu geriau, jei pasiskirstyciau dienas, kada treniruojama virsutine, apatine kuno dalys ir visas kunas. Ar svoriui metat tas negalioja? g.gif
Atsakyti
sveikos sportininkes smile.gif esu visiskai sviezia ,ansckiau lankiau sporto kluba ir maniau kad sportuoju ,bet daba jauciu ir zn, kad tai nebuvo sportas o tik makalyne per visus treniruoklius ...
Tai gis antra savaite sportuoju klube ,ir pagavau toki kabli ,nes supratau kad turiu per daug energijos esu nenuorama o sportas mane ramina ..Ir kuo toliu tuo labiau pradedu galvoti, kad noriu sportuoti daug rimciau ... Pazadejo man vienas zmogiukas imesti man asmenine programele ,bet kolkas laukiu ..o salej praleidziu 2 virs h kiekviena diena ...savo nuoziura einu tik ant dviracio, begimo tako, slidziu, laiptuku tipo treniruoklio,nzn kaip jie visi tiksliai vadinasi dar tiksliai , ar pakaks pradziai apmazinti svori (maista taip pat derinu ) bet viska kolkas savarankiskai...kokius treniruoklius dar galiu naudoti tik riebalams deginti...ir pasakykit ar as gerai mastau pirma nusmesti svorio o tada eiti prie rimtesnio sporto nes noriu raumenuku ?
Atsakyti
QUOTE(Wallis @ 2014 01 14, 10:14)
Sveikutes.
Na va, pagaliau prisiregistravau ir as sporto klube  thumbup.gif  bet kad ir ta motyvacija greitai nedingtu ir zinociau KO ten einu, verkiant reikia planiuko. nes dabar nueinu ir nezinau ka ir kiek ko daryti. Mano tikslas yra riebalu deginimas. kreipiausi i vietini treneri, tai jo pasiulymas buvo daryti circle. NA ten yra gal 10 treiruokliu ir visus juos darai is eiles kol apeini ratuka ar du. Bet ten viskas labai pamaisyta, nes tiek peciai, tiek krutine, tiek kojos ir pan. yra ir kitu treniruokliu, kurie i ta ratuka neieina.
Gal galetu kuri patarti? konkreciai, kiek man kartu reiketu eiti ir kaip paskirstyti raumenu grupes? as galvoju gal butu geriau, jei pasiskirstyciau dienas, kada treniruojama virsutine, apatine kuno dalys ir visas kunas. Ar svoriui metat tas negalioja?  g.gif

treneris tinginių tinginys jei tik tokią nesąmonę sugalvojo pasiūlyt. kreipkis kitur, kad sudarytų programą
Atsakyti
QUOTE(*weita* @ 2014 01 14, 17:46)
sveikos sportininkes smile.gif esu visiskai sviezia ,ansckiau lankiau sporto kluba ir maniau kad sportuoju ,bet  daba jauciu ir zn, kad tai nebuvo sportas o tik makalyne per visus treniruoklius ...
Tai gis antra savaite sportuoju klube ,ir pagavau toki kabli ,nes supratau kad turiu per daug energijos esu nenuorama o sportas mane ramina ..Ir kuo toliu tuo labiau pradedu galvoti, kad noriu sportuoti daug rimciau ... Pazadejo man vienas zmogiukas imesti man asmenine programele ,bet kolkas laukiu ..o salej praleidziu 2 virs h kiekviena diena ...savo nuoziura einu tik ant dviracio, begimo tako, slidziu, laiptuku  tipo treniruoklio,nzn kaip jie visi tiksliai vadinasi dar tiksliai , ar pakaks pradziai apmazinti svori (maista taip pat derinu ) bet viska kolkas savarankiskai...kokius treniruoklius dar galiu  naudoti tik riebalams deginti...ir pasakykit ar as gerai mastau pirma nusmesti svorio o tada eiti prie rimtesnio sporto nes noriu raumenuku ?

ir kam taip ilginat dvigubai laiką iki išsvajotų rezultatų? mirksiukas.gif padarot apšilimą, dirbat su svoriais, ir po treniruotės dar 20-30min kardio. Viskas ko reikia. Svoriai lygiai taip pat degina kalorijas, riebalą, padeda išdirbti raumenis, o kai galiausiai užlipat ant kardio treniruoklio, kūnas jau visas būna šiltas ir nuo pirmos minutės degina riebalą. Todėl užtenka kardio daryti trumpiau. O 2h kardio per dieną visai nereikalinga, jei darot tik kardio. Užtenka 45-60min jei darot TIK kardio. Persistengti nevalia. mirksiukas.gif o riebalą ne pats treniruoklis degins. Svarbu, kaip ką darysi. Kiekviena serija absoliučiai maximali, pertraukos tarp priėjimų po minutę, ir per pertraukas ne sėdi ant treniruoklių, o vaikštai, kad toliau dirbtų organizmas. Sulauksi programos ir paliks viskas aišku mirksiukas.gif tik paprašyk, kad parodytų pirmus kartus kaip daryti taisyklingai.
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2014 01 14, 20:17)
ir kam taip ilginat dvigubai laiką iki išsvajotų rezultatų?  mirksiukas.gif  padarot apšilimą, dirbat su svoriais, ir po treniruotės dar 20-30min kardio. Viskas ko reikia. Svoriai lygiai taip pat degina kalorijas, riebalą, padeda išdirbti raumenis, o kai galiausiai užlipat ant kardio treniruoklio, kūnas jau visas būna šiltas ir nuo pirmos minutės degina riebalą. Todėl užtenka kardio daryti trumpiau. O 2h kardio per dieną visai nereikalinga, jei darot tik kardio. Užtenka 45-60min jei darot TIK kardio. Persistengti nevalia.  mirksiukas.gif  o riebalą ne pats treniruoklis degins. Svarbu, kaip ką darysi. Kiekviena serija absoliučiai maximali, pertraukos tarp priėjimų po minutę, ir per pertraukas ne sėdi ant treniruoklių, o vaikštai, kad toliau dirbtų organizmas. Sulauksi programos ir paliks viskas aišku  mirksiukas.gif  tik paprašyk, kad parodytų pirmus kartus kaip daryti taisyklingai.

O tai valio ! Bet tas zmogus sake sukurs man programa numesti svoriui ir dieta spec parasys..tiks man ta programike , ar reikia patikslinti del raumenuku ?
Atsakyti
QUOTE(*weita* @ 2014 01 15, 02:57)
O tai valio ! Bet tas zmogus sake sukurs man programa numesti svoriui ir dieta spec parasys..tiks man ta programike , ar reikia patikslinti del raumenuku ?

nežinau ko jis ten prirašys, negaliu pakomentuot biggrin.gif
Atsakyti