Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sportuoti sporto klube

Ko tylu? Ar sportuojam? biggrin.gif

Pas mane programoje viena diena yra itupstai atgal su hanteliais. Po tos dienos kazko streikuoja keliai, skausmo konkretaus nera, bet toks nuovargis, maudimas, kaitimas, nemalonu. g.gif Gal man is viso ismest tuos itupstus, del viso pikto, kad keliu nesudirbt, ar kuom pakeist? Ar bandyt daryt toliau, ir ziuret kaip reaguos? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitulia: 17 gruodžio 2013 - 09:29
QUOTE(gitulia @ 2013 12 17, 10:28)
Ko tylu? Ar sportuojam?  biggrin.gif

Pas mane programoje viena diena yra itupstai atgal su hanteliais. Po tos dienos  kazko streikuoja keliai, skausmo konkretaus nera, bet toks nuovargis, maudimas, kaitimas, nemalonu.  g.gif  Gal man is viso ismest tuos itupstus, del viso pikto, kad keliu nesudirbt,  ar kuom pakeist?  Ar bandyt daryt toliau, ir ziuret kaip reaguos?  g.gif

aš neprasitęsiau abonimento nes pagailo savaitės, kuri dėl švenčių iškris, bet 30d vėl pradėsiu thumbup.gif
man atrodo čia hanteliai kalti, aš tai be jų darau įtupstus...
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2013 12 17, 09:28)
Ko tylu? Ar sportuojam?  biggrin.gif

Pas mane programoje viena diena yra itupstai atgal su hanteliais. Po tos dienos  kazko streikuoja keliai, skausmo konkretaus nera, bet toks nuovargis, maudimas, kaitimas, nemalonu.  g.gif  Gal man is viso ismest tuos itupstus, del viso pikto, kad keliu nesudirbt,  ar kuom pakeist?  Ar bandyt daryt toliau, ir ziuret kaip reaguos?  g.gif

Turbūt neverta klausti, bet paklausiu: kelis neišlenda už pirštų darant įtūpstus?

Aš į salę taip ir neprisiruošiau, sportuoju grupinėse treniruotėse, kūno dizainą ir trx. Stebina, kad ateina vis daugiau vyrų.
Atsakyti
Nea, stoviu sonu prie veidrodzio, stebiu kampa smile.gif
reiks dar karta pabandyt be hanteliu, ziuresiu kaip reaguos g.gif Jei tas pats, tada mesiu itupstus.

Del abonento pratesimo turiu galvos skausma - dabar kaledine atrakcija vyksta, jei perki metams abonenta, gauni 50 proc nuolaida, bet reikia sumoketi is karto visa suma. Suma didoka gaunasi, abejoju ar orams atsilus benoresiu eit i sale, bet nuolaida tai viliojanti. Kita atrakcija perkant iki nauju metu (man abonentas kaip tik sausio 01 ir baigias) yra nuolaida 50 lt (siaip kainuoja 220 lt, baisiai brungu) irgi neblogai, bet ne taip kaip 50 proc. smile.gif
Tai ir galvoju ar isipareigot metams su gera nuolaida, ar imt porai menesiu su ta mazesne nuolaida, o paskui kaip dievas duos g.gif Va koks galvosukis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2013 12 17, 11:34)

Tai ir galvoju ar isipareigot metams su gera nuolaida, ar imt porai menesiu su ta mazesne nuolaida, o paskui kaip dievas duos  g.gif  Va koks galvosukis  biggrin.gif

na nežinau ar aš išvaikščiočiau į salę visus metus, vis gi vasara ir lauke pakankamai veiklos - dviračiai, krosiukai ir visa kita smile.gif

dabar aš laukiu, kai slides galėsiu išsitraukt - vis papildoma veikla fitness3.gif
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2013 12 17, 10:40)
na nežinau ar aš išvaikščiočiau į salę visus metus, vis gi vasara ir lauke pakankamai veiklos - dviračiai, krosiukai ir visa kita smile.gif

Va ir as taip galvoju. Turbut neistverciau sazinigai is eiles metus salej. Dviratis, lazdos, begimas, vis tiek atsilus orams nugales g.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2013 12 17, 09:46)
Va ir as taip galvoju. Turbut neistverciau sazinigai is eiles metus salej. Dviratis, lazdos, begimas, vis tiek atsilus orams nugales  g.gif

Na cia jau nuo taves priklauso pikrti metams arne . As zinau kad atsilus orams , ir svieseiasneimas vakarams , vel imsiu begioti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2013 12 17, 10:46)
Va ir as taip galvoju. Turbut neistverciau sazinigai is eiles metus salej. Dviratis, lazdos, begimas, vis tiek atsilus orams nugales  g.gif

Turėjau vasarą neribotą abonementą, tai max kartą savaitėje į sportklubį išsiruošdavau. Nes analogiškai - bėgiojau, dviratį myniau lauke. Bet jei abonementas dabar už pusę kainos, imčiau, vis tiek man atrodo, kad apsimoka g.gif Dar pasidomėčiau, ar galima stabdyti atostogų metu. Pvz., impulse metinį galima stabdyti mėnesiui.
Atsakyti
Taip, vienam menesiui galima sustabdyt.
Atsakyti
O dabar apie visą nuo pradžių biggrin.gif
Aš nebuvau salėje jau savaitę. Auginu šuniukų vadą, tai bemiegės naktys daro savo, nėra energijos. Bet ryt jei išsimiegosiu nukulniuosiu būtinai.

Gitulia, apšilimą jei padarius ir jei keliai neišlenda, tuomet nežinau, kodėl skauda. Aš darydavau įtūpstus su hanteliais ir nemažais, niekad nejaučiau skausmo. Nerizikuočiau toliau ir mesčiau lauk, nors ir efektyvus pratimas, bet galima pakeist kitkuo.

Kas dėl metinių abonentų, imčiau ir net negalvočiau. Visada einu ir vasarą. O ko ne? Bėgiot bėgiojat, minat dviračius, bet kitos raumenų grupės tai silpsta. Nesvarbu, kad ten daugiau mažiau dirba ale visas kūnas, bet daugelis raumenų grupių lieka neįjungtos. Plius ateini po pertraukos ir labai sunku prasilaužt iki buvusio lygio. Todėl einu visus metus iš eilės, nesvarbu koks oras. Mindavau su dviračiu iki salės, padarydavau treniruotę ir parmindavau atgal. Pirmyn atgal gaudavosi daugiau nei 20km, plius intensyvios treniruotės. Žiauriai gerai. Arba pasportuoji, grįžti, ir vietoj nuobodaus kardio salėje leki prasimint dviratį. Dvigubai gerai biggrin.gif pamenu vasarą 2 savaites pertrauką buvau padarius, tai apgailėtinai jutausi salėje jau ir po tiek. Užsidėjau buvusį svorį su kuriuo darydavau, tai vos išgalėjau. Na nesąmonė, todėl pasikartosiu, kad aš visom keturiom už metinį abonentą. Sportuokit ir nesukit galvos lotuliukas.gif arba ne, nesportuokit, man labai patinka vasara tuo, kad atėjus į salę ten būna beveik tuščia lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

koki pratima patartumete soniniui pilvo presui g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 12 22, 20:23)
Sveikos 4u.gif

koki pratima patartumete soniniui pilvo presui g.gif ?

Jei mažint riebaliukui tai kardio. Jei stiprint raumenis tai reikia daryt viską kas kart pamaišant, nėra vieno gero pratimo smile.gif
Aišku suderinant kardio ir stiprinimo pratimus pasieksit maximalių rezultatų.

Aš pati darau atsigulus ant nugaros ir kaitalioti alkūnę/kelį priešingai.
Atsistojus su hanteliuku vienoj pusėj lenktis į šoną.
Įstrižiniai atsilenkimai.
Yra dar geras pratimas kaip keliant užpakaliuką į viršų apatiniam presui, taip galima kelt į šonus jį.
Ir t.t.
smile.gif
Atsakyti