QUOTE(Pumpum @ 2013 12 11, 13:18)
Negerčiau aš tų amino rūgščių sportuojant 2 kartus per savaitę viso kūno treniruotę. Nėra dar čia didelis intensyvumas. Valgyt daugiau žuvies, baltymų, duok poilsio, tempimo, atsistatys patys. Aš aminą gėriau tik kai tikrai intensyviai sportavau. Ir dabar lyg ir "nemėminu", bet žinau, kad krūvis šiuo metu ne toks kad būtų būtinybė gert aminą. Kai pereisi prie 3-4 kartų savaitėje ir "dadirbsi" iki galo raumenis, turėsi intensyvesnes treniruotes kiekvienai raumenų grupei, tada gali galvot ar čia reikia to amino. papildai stebuklų nedaro.
Kas dėl mitybos, tai kažkaip va ir man šalta, norisi nesveiko maisto, picų ir pan. Čia buvau praeitą sav apsileidus gerai bet vėl susiėmiau, jau kelinta diena jokio blogo kąsnio burnoj neturėjau. Ir vėl 6 packas į dienos šviesą visu pajėgumu išlindo, tiek tereikia... draugas savaitgalį dalyvaus varžybose, tai žinau kad po to su picom baliavosim visi, tai va iki savaitgalio ir pabandysiu atsilaikyt, nes žinau, kad daug gėrio bus...
Kas dėl mitybos, tai kažkaip va ir man šalta, norisi nesveiko maisto, picų ir pan. Čia buvau praeitą sav apsileidus gerai bet vėl susiėmiau, jau kelinta diena jokio blogo kąsnio burnoj neturėjau. Ir vėl 6 packas į dienos šviesą visu pajėgumu išlindo, tiek tereikia... draugas savaitgalį dalyvaus varžybose, tai žinau kad po to su picom baliavosim visi, tai va iki savaitgalio ir pabandysiu atsilaikyt, nes žinau, kad daug gėrio bus...
as sportuoju 4 kartus per savaite, tai programa pakartoju 2 kartus per savaite
nekalbekit apie picas prasau temoje garbinti sventa trejybe - vistos krutinele, kiausinio baltymus ir varske