Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sportuoti sporto klube

QUOTE(Pumpum @ 2013 12 11, 13:18)
Negerčiau aš tų amino rūgščių sportuojant 2 kartus per savaitę viso kūno treniruotę. Nėra dar čia didelis intensyvumas. Valgyt daugiau žuvies, baltymų, duok poilsio, tempimo, atsistatys patys. Aš aminą gėriau tik kai tikrai intensyviai sportavau. Ir dabar lyg ir "nemėminu", bet žinau, kad krūvis šiuo metu ne toks kad būtų būtinybė gert aminą. Kai pereisi prie 3-4 kartų savaitėje ir "dadirbsi" iki galo raumenis, turėsi intensyvesnes treniruotes kiekvienai raumenų grupei, tada gali galvot ar čia reikia to amino.  smile.gif  papildai stebuklų nedaro.
Kas dėl mitybos, tai kažkaip va ir man šalta, norisi nesveiko maisto, picų ir pan. Čia buvau praeitą sav apsileidus gerai  smile.gif  bet vėl susiėmiau, jau kelinta diena jokio blogo kąsnio burnoj neturėjau. Ir vėl 6 packas į dienos šviesą visu pajėgumu išlindo, tiek tereikia...  biggrin.gif  draugas savaitgalį dalyvaus varžybose, tai žinau kad po to su picom baliavosim visi, tai va iki savaitgalio ir pabandysiu atsilaikyt, nes žinau, kad daug gėrio bus...  biggrin.gif

as sportuoju 4 kartus per savaite, tai programa pakartoju 2 kartus per savaite smile.gif

nekalbekit apie picas wacko.gif prasau temoje garbinti sventa trejybe - vistos krutinele, kiausinio baltymus ir varske laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2013 12 11, 13:46)
o taip  doh.gif  darbe sėdi ir galvoji kaip čia ką nors skanaus užgriebt  doh.gif  va tik snikersą sudorojau  doh.gif o dar šventės artėja...

Sveikam protui išlaikyt tikrai galima 1-2 kartus savaitėje valgyti ko tik širdis geidžia mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(forbidden*games @ 2013 12 11, 14:13)
as sportuoju 4 kartus per savaite, tai programa pakartoju 2 kartus per savaite smile.gif

nekalbekit apie picas  wacko.gif prasau temoje garbinti sventa trejybe - vistos krutinele, kiausinio baltymus ir varske  laugh.gif

Tai 4 kartus savaitėje darai visas raumenų grupes? blink.gif tą pačią raumenų grupę galima treniruoti max 2 kartus savaitėje bent jau su 48 valandų pertrauka. Keistai tuomet susidėliojote programą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2013 12 11, 18:48)
Sveikam protui išlaikyt tikrai galima 1-2 kartus savaitėje valgyti ko tik širdis geidžia  mirksiukas.gif
Papildyta:

Tai 4 kartus savaitėje darai visas raumenų grupes?  blink.gif  tą pačią raumenų grupę galima treniruoti max 2 kartus savaitėje bent jau su 48 valandų pertrauka. Keistai tuomet susidėliojote programą  ax.gif

Pumpum nu nesusisnekam biggrin.gif gi rasau, kad programa dvieju dienu, visa kuna padarau per 2 dienas. Kojoms pratimai skirtingi, jei viena diena keturgalvis, tai kita - pratimai dvigalviui, slaunu vidus ir t.t. Toki varianta kojoms esu gavus is skirtingu treneriu skirtinguose klubuose, net kaip su asmeniniu sportavau, irgi budavo toks principas laikas nuo laiko. Treneriu, kurie man sudaro programas, kompetencija neabejoju, tiek del ju turimo issilavinimo, mokymu ir ilgametes darbo patirties 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(forbidden*games @ 2013 12 11, 19:13)
Pumpum nu nesusisnekam biggrin.gif gi rasau, kad programa dvieju dienu, visa kuna padarau per 2 dienas. Kojoms pratimai skirtingi, jei viena diena keturgalvis, tai kita - pratimai dvigalviui, slaunu vidus ir t.t. Toki varianta kojoms esu gavus is skirtingu treneriu skirtinguose klubuose, net kaip su asmeniniu sportavau, irgi budavo toks principas laikas nuo laiko. Treneriu, kurie man sudaro programas, kompetencija neabejoju, tiek del ju turimo issilavinimo, mokymu ir ilgametes darbo patirties  4u.gif

Sušnekėjom!!! lotuliukas.gif aš tik pagalvojau, kad darai tas pačias raumenų grupes tik skirtingais pratimais mirksiukas.gif tai ateity kai būsi kieta kačiokė galėsi susidaryt mandrą 4 dienų programą, jei vaikštai 4 kartus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2013 12 11, 19:48)
Sveikam protui išlaikyt tikrai galima 1-2 kartus savaitėje valgyti ko tik širdis geidžia  mirksiukas.gif

gerai būtų jei 1-2 kartus valgyčiau biggrin.gif nesigauna man taip doh.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif Pradejau lankuti sporto kluba vakar pajutau kad po treniruotes pradejo skaudeti galva,ar gali buti kad man perdidelis kruvis ir ar tai su laiku praeis?
Atsakyti
QUOTE(ho-ho @ 2013 12 12, 09:00)
Sveikutes 4u.gif Pradejau lankuti sporto kluba vakar pajutau kad po treniruotes pradejo skaudeti galva,ar gali buti kad man perdidelis kruvis ir ar tai su laiku praeis?

Gali būt, kad atėjai pavargus, nevalgius, negėrei skysčių ir t.t. Arba taip, per didelis krūvis smile.gif tuomet nuo mažesnio reikėtų pradėti ir palaipsniui didinti.
Atsakyti
Sveikos!
Na isejo taip, kad gavau pasiulyma labai pigiai treniruotis viename sporto klube, kuriame deja nera jokiu "mergaitisku" uzsiemimu, o tik ivairus treniruokliai etc. ir sis pasiulymas labai graziai galetu sutapti su mano norais atsikratyti keliu kilogramu riebalu. Ar tiktu tokiu atveju maltis prie treniruokliu su spec. programomis ar geriau dar po lauka pabegioti ir tik po to ten uzsirasyti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Wallis @ 2013 12 13, 09:49)
Sveikos!
Na isejo taip, kad gavau pasiulyma labai pigiai treniruotis viename sporto klube, kuriame deja nera jokiu "mergaitisku" uzsiemimu, o tik ivairus treniruokliai etc. ir sis pasiulymas labai graziai galetu sutapti su mano norais atsikratyti keliu kilogramu riebalu. Ar tiktu tokiu atveju maltis prie treniruokliu su spec. programomis ar geriau dar po lauka pabegioti ir tik po to ten uzsirasyti?  g.gif

Su treniruokliais dirbant mažiau prakaituoji, bet taip pat sėkmingai degini riebalus ir kalorijas, taip kad viskas čia verta, tik programą susidaryk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2013 12 13, 12:52)
Su treniruokliais dirbant mažiau prakaituoji, bet taip pat sėkmingai degini riebalus ir kalorijas, taip kad viskas čia verta, tik programą susidaryk  mirksiukas.gif

na siaip man visai patinka gerai paprakaituoti, geresne savijauta ir jauciasi, kad sportavau. o del programeles tai bus sudetingiau, reikia online pasiieskoti ka ir kaip reikia daryti, kad tuos riebalus tirpdinti. Jegos, istvermes, raumenuku ir lasinuku turiu pakankamai smile.gif ir tik vieninteliu riebaliuku noriu atsikratyt. daugiau, nei pridet, nei atimt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(forbidden*games @ 2013 12 11, 14:13)

nekalbekit apie picas  wacko.gif prasau temoje garbinti sventa trejybe - vistos krutinele, kiausinio baltymus ir varske  laugh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Wallis @ 2013 12 13, 13:21)
na siaip man visai patinka gerai paprakaituoti, geresne savijauta ir jauciasi, kad sportavau. o del programeles tai bus sudetingiau, reikia online pasiieskoti ka ir kaip reikia daryti, kad tuos riebalus tirpdinti. Jegos, istvermes, raumenuku ir lasinuku turiu pakankamai smile.gif ir tik vieninteliu riebaliuku noriu atsikratyt. daugiau, nei pridet, nei atimt smile.gif

Tuomet nežinau, kaip jūs sportuojat, jei nesijaučia, kad salėje sportavot mirksiukas.gif
Atsakyti