QUOTE(gitulia @ 2013 12 09, 23:36)
Va sitoj vietoj man taip nesigauna. Kai uzkraunu gera svori, tai kai kurie pratimai atrodo, kad del didesniu pastangu, nebepadarau teisingai. Jei uzdedu taip, kad galiu kontroliuoti judesio amplitude nuo iki, tai tada paskutinis pakartojimas nera is paskutiniu jegu, o kaip tu sakai pakankamai komfortiskai Ka daryt?
O sitoj vietoj man psichologiskai nesigauna - pulsas sukyla gana lengvai, o judedama iki 130 dazniu neprakaituoju viskai, atrodo jei gerai neprabegsiu, tai nepajusiu net kad sportavau. Taip ir prasosi treniruoklis uzminamas iki 15-160 pulso Nors taisykles, pulsu skaiciavimus puikiai zinau, bet kartais atrodo, kad tai siek tiek neteisybe ir kiekvienam ta zona individuali Pva, jei as lovoj guledama pulsa turiu 80-90 (kaip kada), tai kas man tas 130? Nedaug skiriasi
O sitoj vietoj man psichologiskai nesigauna - pulsas sukyla gana lengvai, o judedama iki 130 dazniu neprakaituoju viskai, atrodo jei gerai neprabegsiu, tai nepajusiu net kad sportavau. Taip ir prasosi treniruoklis uzminamas iki 15-160 pulso Nors taisykles, pulsu skaiciavimus puikiai zinau, bet kartais atrodo, kad tai siek tiek neteisybe ir kiekvienam ta zona individuali Pva, jei as lovoj guledama pulsa turiu 80-90 (kaip kada), tai kas man tas 130? Nedaug skiriasi
O tai nėra svorio tarp gero ir lengvo? moteriai 80 pulsas normalu, pas mane pačią dažnai panašiai būna, nes šiaip iš esmės silpnoka širdis buvo ir būdavo net visas 100, bet aš tada būtent kardio ir varau visą laiką aukštose pulso ribose iki 160, tai man dabar ir ramybėj pagaliau pamažėjęs norėčiau pasiekt 60-70 ribas, tada būtų toks ale sportiškesnis pulsas tai čia kaip nori, gal tau yra reikalas ir patvirtint irgi tą širdelę kardio zonoj kelis mėnesius beje toks vandens koncentracijos prakaitas nėra riebalų ašaros tas visiškai skystas prakaitas kuris bėga po didelio intensyvumo treniruočių dažnai būna tiesiog paprastas vanduo kurį išprakaituojam. Riebalinis prakaitas būna toks lipnesnis, ir jo būna mažiau. Tai jei neišeini šlapia iš salės dar nereiškia, kad viskas taip jau blogai. Jei kažkiek prakaituoji tai žiūrėk koks tas prakaitas