QUOTE(Filotijia @ 2013 12 09, 20:59)
Tu cia kalbi apie pakartojimu skaiciu? Idomu kad maziau darant auga mase
darau as po 12 su lengvais svoriais, o po treniruotes cardio 20min. o kiek pratimu darai per trenke? labia issiryskint nenoriu, va kaip pas tave labia graziai atrodai,tavo nuotraukos man geriausia motyvacija
jei ikelciau cia svo programa pakomentuotum?
Tai gi ir šiaip ištvermė lavėja kai kuo didesnį atstumą nubėgi neuždusęs, kuo ilgiau numini neuždusęs, tai ir čia tas pats, kuo didesnį skaičių iškeli svorį, tuo didesnė ištvermė. Lavinant jėgą mažėja ištvermė, nes tada ilsiesi po 5 ir daugiau minučių kol atsistatai į pradinę padėtį raumenų ir dar padidini savo buvusios jėgos galimybes, ir iškeli vieną vienintelį kartą savo maximum svorį kurį bus taip sunku iškelt, kad pagatavas apsiper*t būsi, atsiprašant
o ištvermė ir yra esmė mažos pertraukos kol raumuo nespėja pilnai atsistatyti ir daug pakartojimų. Ir taip, kalbėjau apie pakartojimų skaičių
svoris, kad ir ką lavintum, turi būti toks, kad serija būtų maximali. Daugiau tiesiog nebegalėtum iškelti per paskutinį pakartojimą. Ranka/koja/bet kas vos vos pakyla, per didžiules pastangas ir ašaras
komforto zonoje rezultatų nebūna
aš niekad savęs negailėjau, variau max, derinau mitybą, ir tai juodo darbo vaisius, o ne lengvų svorių. Kardio vienintelė vieta kur deginant poodinį riebalinį sluoksnį kuris daugumai merginų aktualu nereikalauja juodo darbo. Pulsas nedidelis, intensyvumas mažas, svarbiau trukmė. Nereikia bijot, masė moterims lengvai neauga. Aš kad ir labai labai stengiaus, nieks neužaugo, musiau labai jau mažai testosterono turiu, kaip ir daugelis moterų...
programą gali įmest, pamėginsiu pakomentuot
ir žinoma, dėkoju už komplimentus
Papildyta:
QUOTE("Ramune" @ 2013 12 09, 20:50)
Pumpum , kuo toliau tuo labiau man patinki . Tu tikrai butum gera trenere....tikiuosi tokia ir busi . Visada su malonumu skaitau tavo patarimus, pamokymus ir pabarimus
Ačiū ačiū, tikiuos mane ir dirbt kur nors priims...