Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sportuoti sporto klube

QUOTE(gitulia @ 2013 11 30, 10:05)
Reiks paklaust kiek sveria stanga. Bet man visa laika svoriai, stangos,  atsispaudimai (buvo laikas paprastai 50 is karto padarydavau) buvo lengviau, nei  begimas. Begimo trasoj mirdavau.
Ant vienos kojos nebandziau, reiks ismegint. smile.gif

50 pilnų nuo pėdų tiesiu kūnu leidžiantis iki pat žemės? blink.gif ohoho mirksiukas.gif man irgi bėgimas nėra mano arkliukas. Na dabar iš vis bėgiot negaliu. Dviratį kažkiek prasilaužus buvau bet kadangi nuo birželio nebevažinėjau dėl stuburo tai ir ten ištvermės bus nulis dabar jau. Kaip bebūtų jėgos treniruotės mažina ištvermę, už tai stengiuos įvairinti smile.gif
Atsakyti
Taip, pilnu vyrisku smile.gif bandziau istverme sia vasara ir as didint - sukau kilometrus su siaurietiskom lazdom, paskui pradejau begiot, bet netiketai atsalo ir prasilauzt ant begimo nespejau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2013 11 30, 21:09)
Taip, pilnu vyrisku smile.gif bandziau istverme sia vasara ir as didint - sukau kilometrus su siaurietiskom lazdom, paskui pradejau begiot, bet netiketai atsalo ir prasilauzt ant begimo nespejau biggrin.gif

Šaunuolė 4u.gif

Aš šiandien crossfit pamėginau. Na nebeiškenčiau. Surinkau šūsnį pratimų kuriuos lyg ir neuždrausta daryti ir pavariau.
Pirma serija - trukmė 6min
Atsispaudimai 10
Rankų mostai į priekį 15
Presas su kamuoliu (atsigult pilvu ant kamuolio, nurident kamuolį prie pėdų ir trauktį jį prie pilvo iš savęs padarant trikampį) 15
Per 6min spėjau padaryt 4 kartus.

Poilsis 3,5min.

Antra serija 8min
Pritūpimai su hanteliais, atsistojant hantelius kelti į viršų 15
Presas įstrižai koja/alkūnė po 15 į kiekvieną pusę
Spėjau jei neklystu 6 ar 7 kartus

Polsis 5min

Piramidės darymas kas kiekvieną seriją, trukmė 10min.
Tuščios štangos (20kg deja tik biggrin.gif ) spaudimas 3 kartai
Pritūpimai ant puskamuolio 3 kartai
Užpakalio kėlimas presui 3 kartai
Kas seriją didinti kartų skaičių po 3. Taigi 3,6,9,12,15,18,21. Tiek spėjau padaryt serijų biggrin.gif galvojau kad plyšo papai lotuliukas.gif

Pratimai nesudėtingi, gaila nieko linksmesnio negaliu daryt verysad.gif bet kaip po pertraukos gerai sušilau ir nusikamavau smile.gif esmė per tas minutes kuo daugiau serijų padaryt.
Atsakyti
aš irgi šeštadienį crossfitą variau, bet mano kitoks smile.gif

o beje lankot kas nors grupinius užsiėmimus? man kažkaip jie nepatinka, nes reik prie laiko derintis, negaliu prasibėgt normaliai ant kardio, reik prie visų derint tempą...
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2013 12 02, 08:26)
aš irgi šeštadienį crossfitą variau, bet mano kitoks smile.gif

o beje lankot kas nors grupinius užsiėmimus? man kažkaip jie nepatinka, nes reik prie laiko derintis, negaliu prasibėgt normaliai ant kardio, reik prie visų derint tempą...

Crossfit gali tiek daug primąstyt visko... nesistebiu, kad kitoks biggrin.gif aš kai tik pradėjau sportuot eidavau aerobiką step, realiai tai pliusas jei normali trenerė kad maždaug išmoksti daryt taisyklingai pratimus ir nebebūna tokio grybo malimo salėje, nors salėje absoliučiai skirtingas principas darbo. Esu bandžius dar ten visokias preso trefkes, pilates, upb ir t.t. bet dėl nugaros šimtas metų nebebuvau nei vienam grupiniam ir pastebėjau kad nei man trūksta nei ką biggrin.gif salėje greitesnis progresas man asmeniškai. Bet kas be ko, jei kartais ten apsilankysit nieko blogo nebus, reikia paįvairint treniruotes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2013 12 02, 10:56)
Crossfit gali tiek daug primąstyt visko... nesistebiu, kad kitoks biggrin.gif aš kai tik pradėjau sportuot eidavau aerobiką step, realiai tai pliusas jei normali trenerė kad maždaug išmoksti daryt taisyklingai pratimus ir nebebūna tokio grybo malimo salėje, nors salėje absoliučiai skirtingas principas darbo. Esu bandžius dar ten visokias preso trefkes, pilates, upb ir t.t. bet dėl nugaros šimtas metų nebebuvau nei vienam grupiniam ir pastebėjau kad nei man trūksta nei ką biggrin.gif salėje greitesnis progresas man asmeniškai. Bet kas be ko, jei kartais ten apsilankysit nieko blogo nebus, reikia paįvairint treniruotes smile.gif

tai jo jo retkarčiais visai nieko, bet kai turiu savo programą, tai norisi pagal ją ir dirbt smile.gif
Atsakyti
Sveiki, geras jusu puslapiukas tik dar nespejau perskaityt,kadangi sian einu I sale tai va toki klausima turiu nusimanantiems 4u.gif pati kuriuosi programa nes treneriu sale I kuria einu neturi, tai draugas patarineja nes anksciau sportavo, i sale einu 3k. per savaite, tai 1.Kojos/presas 2.Rankos/peciai 3.Krutine/nugara ar gerai bus taip? nes daug kur ziurint programas krutine eina su bicu, o nugara su tricepsu ir peciais,tai man labia idomu kodel? Va ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Filotijia @ 2013 12 06, 12:12)
Sveiki, geras jusu puslapiukas tik dar nespejau perskaityt,kadangi sian einu I sale tai va toki klausima turiu nusimanantiems  4u.gif pati kuriuosi programa nes treneriu sale I kuria einu neturi, tai draugas patarineja nes anksciau sportavo, i sale einu 3k. per savaite, tai 1.Kojos/presas 2.Rankos/peciai 3.Krutine/nugara ar gerai bus taip? nes daug kur ziurint programas krutine eina su bicu, o nugara su tricepsu ir peciais,tai man labia idomu kodel? Va  ax.gif

Nes jei nugarą ir krūtinę daryt pilnu pajėgumu, tai labia sunku gaunasi ir dažnai kažkas nukenčia. Bet esu ir aš taip jungus, vienas pratimas krūtinei, kitas nugarai, vėl krūtinei, vėl nugarai smile.gif kažkiek spėji atsistatyt tada. tų variacijų įvairių gali būti. Bet kai eini 3 kart į savaitę tai geriau kažko nesumąstysi, plius spėju esi naujokė, tai pasportuok taip, o paskui žiūrėsi. Internete pilna trenerių kurie virtualiai sudarytų programą mirksiukas.gif šiais laikais viskas taip paprasta... biggrin.gif ir presą kiekvieną treniruotę daryk, o ne tik per kojų.
Atsakyti
Aciu 4u.gif taip esu naujoke, viena kart su draugu nuejau ir kazkaip uzsikabinau, visai smagu,o dar ir figura pagerinsiu biggrin.gif o kaip naujokei kiek patartum pratimu daryt per treniruote?
Atsakyti
QUOTE(Filotijia @ 2013 12 07, 15:57)
Aciu  4u.gif  taip esu naujoke, viena kart su draugu nuejau ir kazkaip uzsikabinau, visai smagu,o dar ir figura pagerinsiu  biggrin.gif o kaip naujokei kiek patartum pratimu daryt per treniruote?

Tai čia jau nuo tavo pasirengimo priklauso. Kiekvienas skirtingai pakels ir išgalės. Kaip naujokė tai porą mėnesių pasportuočiau 2x savaitėje darant 2 dienų programą - viena diena viršus, kita diena apačia. smile.gif negaliu nieko per daug sakyt nes nepažįstu tavęs mirksiukas.gif vidutiniškai kokie 6 pratimai eina treniruotėje po 3 pakartojimus, bet visada būna išimčių.
Atsakyti
Tai po 6 padarau siuo metu 3*10-12, bet draugas (vel) sako po 8 reiketu biggrin.gif pasirengimas tai mano nekoks,niekada nesportavau,turbut kad neradau kas labia patiktu,o va su svoriais smagu man kazkaip. Svorio numest tai nemanau kad reikia,tuo labiau jei raumenukai sustipres tai gali but kad ir daugiau sversiu, bet va sustangrint kuna mano pagrindinis tikslas nu ir riebaliuko siek tiek antpilvuko ir koju yra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Filotijia @ 2013 12 07, 16:15)
Tai po 6 padarau siuo metu 3*10-12, bet draugas (vel) sako po 8 reiketu  biggrin.gif pasirengimas tai mano nekoks,niekada nesportavau,turbut kad neradau kas labia patiktu,o va su svoriais smagu man kazkaip. Svorio numest tai nemanau kad reikia,tuo labiau jei raumenukai sustipres tai gali but kad ir daugiau sversiu, bet va sustangrint kuna mano pagrindinis tikslas nu ir riebaliuko siek tiek antpilvuko ir koju yra  ax.gif

Darant po 8 auginsi masę, o po 15 lavinsi raumenų ištvermę ir juos sustiprinsi. Riebalui degint reiks kardio po treniruotės smile.gif
Atsakyti