Panasu i koki katilo dangti apversta aukstyn kojom Man tai ta lenta kol kas mistika jei pagauni lygsvara tai keletui sekundziu. Reiks kita karta specialiai trenere ant jos uzsokdint, idomu ar stovi
Nu siandien dinskonforta uoda apturejau. Ejau i sale . O pilvas toks ispustas buvo . Zodziu treniruote kaip kankyne buvo. Pilvo itraukt nejo. Bet po treniruotes tai kaip Jozikas puskejau gal 1.5 val . Daba gerai jau. DAugiau jokiu obuoliu- o taip megstu
Labas rytas .
Man vakar poilsio diena buvo nuo sporto .
Bet prisikimsau visokio s .... Siandien atsikeliau blogos nuotaikos , skrandis skauda
Ramune tai kiek oboliu suvalgei 1kg ? kad taip ispute ? Negerai sportuoti su ispustu pilvu . Man jai kazkas negerai su viduriais , tai atsisakau ta diena sporto ..
Man vakar poilsio diena buvo nuo sporto .
Bet prisikimsau visokio s .... Siandien atsikeliau blogos nuotaikos , skrandis skauda
Ramune tai kiek oboliu suvalgei 1kg ? kad taip ispute ? Negerai sportuoti su ispustu pilvu . Man jai kazkas negerai su viduriais , tai atsisakau ta diena sporto ..
Man su pilvu beveik visada negerai. Nu as rokia i baliono busena visada. Tai gaunasi, kad ner kada sportuot. Ryte kai ziuriu i veidrodi tai kaip ir visai sau nieko bet dienois eigoje taip issipuciu
QUOTE("Ramune" @ 2013 11 29, 07:24)
Man su pilvu beveik visada negerai. Nu as rokia i baliono busena visada. Tai gaunasi, kad ner kada sportuot. Ryte kai ziuriu i veidrodi tai kaip ir visai sau nieko bet dienois eigoje taip issipuciu
gal reiktu pas gyditoja apsilankyti , gal su viduriais kazkas netaip ?
Nes gi taip neturetu buti .
QUOTE(*KaraLinda* @ 2013 11 29, 08:29)
gal reiktu pas gyditoja apsilankyti , gal su viduriais kazkas netaip ?
Reikia maitintis taisyklingai manau. O valios stiprios ner.
QUOTE("Ramune" @ 2013 11 28, 21:51)
Nu siandien dinskonforta uoda apturejau. Ejau i sale . O pilvas toks ispustas buvo . Zodziu treniruote kaip kankyne buvo. Pilvo itraukt nejo. Bet po treniruotes tai kaip Jozikas puskejau gal 1.5 val . Daba gerai jau. DAugiau jokiu obuoliu- o taip megstu
tai gal ne tik obuoliai buvo, gal dar kažkas prieš tai
QUOTE("Ramune" @ 2013 11 29, 08:24)
kažką valgot, ko netoleruoja organizmas. Pabandykit kokią gerą savaitę nevalgyti pieno produktų, paskui kruopų ir pamatysit, kur čia šuo pakastas
QUOTE("Ramune" @ 2013 11 29, 08:41)
Reikia maitintis taisyklingai manau. O valios stiprios ner.
ne tai, kad taisyklingai, bet kažkas jums netinka ir tik atsisakiusi kai kurių produktų suprasit kas
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 11 29, 11:30)
Labas, aš sportuoju namie, bet turiu šiek tiek įrangos.
Tai klausimas kiek kg išspaudžiat štangą nuo krūtinės?
Tai klausimas kiek kg išspaudžiat štangą nuo krūtinės?
40kg
Pumpum, tobuleju, siandien ant lentos isstovejau net kol iki 11 suskaiciavau
As siandien po n metu pirma karta "stumdziau" ant stangos 10 kg uzsidejus (kiek pati stanga sveria nezinau), nebuvo baisiai sunku, gal ir galejau det daugiau, bet dar tik ketvirta treniruote, tai galvoju ner ko persistengt - tausoju save
As siandien po n metu pirma karta "stumdziau" ant stangos 10 kg uzsidejus (kiek pati stanga sveria nezinau), nebuvo baisiai sunku, gal ir galejau det daugiau, bet dar tik ketvirta treniruote, tai galvoju ner ko persistengt - tausoju save
QUOTE(gitulia @ 2013 11 29, 22:30)
Pumpum, tobuleju, siandien ant lentos isstovejau net kol iki 11 suskaiciavau
Sužinok kiek sveria, nes nemanau kad po pertraukos panelė lengvai pati viena spaustų 30kg pati ilgai treniravaus kad 40 paspaust. Buvo man bairis kai nesiorientavau štangų svoriuose ir vienam klube spaudžiau irgi 10 užsidėjus, o nuėjus į kitą klubą užsidėjus tą patį 10kg prisispaudžiau... gėda buvo, ale ten su normalia štanga susidūriau ir padirbėt turėjau kol 30 galėjau spaust, ką kalbėt apie 40
p.s. seniuose ant durniaus tą lentą kaip tavo išbandžiau. ant vienos kojos per vidurį padėjus dar paprasčiau stovėt bet ant dviejų sunku
Reiks paklaust kiek sveria stanga. Bet man visa laika svoriai, stangos, atsispaudimai (buvo laikas paprastai 50 is karto padarydavau) buvo lengviau, nei begimas. Begimo trasoj mirdavau.
Ant vienos kojos nebandziau, reiks ismegint.
Ant vienos kojos nebandziau, reiks ismegint.