Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sportuoti sporto klube

QUOTE(Pumpum @ 2013 11 26, 22:57)

o aš šiandien savo nuostabai gavau rezultatus iš pirmo egzamino kursuose, negaliu nepasigirt kad pilstydama iš tuščio į kiaurą gavau 10  lotuliukas.gif  o tiek bijojau  lotuliukas.gif

Saunuole sveikinu ploja.gif
Papildyta:
QUOTE(Pumpum @ 2013 11 26, 22:57)
Na va, dar viena motyvacija stengts, kad įlįstumėt į bile kokius džinsus. Aš va kaip nueinu pirkt, taip pasiimu 36 dydį ir visi tinka, reikia tik išsirinkt su kuriais pvz dupcė geriau atrodo  biggrin.gif  labai ir jums to linkiu, viskas tikrai įmanoma  mirksiukas.gif 

As va turiu pasilikus tokius dzinsus is senu laiku, nu kaip senu pries 3-4 metus nesiojau. Tai va kai i juos tilpsiu bus tada gerai. Ir dar vienus tokius dzinsusu turiu atidave - tai va jie man yra tikslas, tik kazi ar psiekiamas doh.gif
Papildyta:
QUOTE(tinute84 @ 2013 11 27, 09:48)
o pas mane reikejo pasirasyti is karto 1.5 metu kontrakta ir nuskaiciuoja nuo korteles kas men. pinigu  blush2.gif  tai nera kur dingti  biggrin.gif

VA cia tai rimta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2013 11 27, 10:50)
Ar sportuojat, kai peršalat? Jei truputį pakilusi temperatūra, gal rami  treniruotė (pvz., trx) nepakenktų  g.gif

Jokiu būdu! 4u.gif net jei slogutis įsimetė geriau neit. Jei bent kiek prastai jaučiatės, jau nekalbu apie temperatūra, bet koks fizinis krūvis iš kart paguldys į lovą tą pačią ar vėliausiai sekančią dieną biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(tinute84 @ 2013 11 27, 13:54)
Pumpum, noriu  paklausti tavo nuomones, norint deginti riebalus, cardio reikia daryti ant galo, po svoriu ar treniruokliu.... O , jeigu pirma cardio  , o poto svoriai, nes as einu 3 kartus i sav. i spin klase, kadangi ji buna ryte, tai man nera pasirinkimo kito, kaip po spin (45 min)  klases daryti pratimus pagal programa. Tik jau poto nebedarau papildomo  cardio kur reikalauja mano programa ta diena  blush2.gif

Visais gyvenimo atvejais norint efektyvių treniruočių reikia jėga lavinti pirmiausiai, o tik po to ištvermę. Po visokių kardio pradžioj treniruotės organizmas išsenka ir nebeturi tiek jėgų dirbti su svoriais, to pasekoje treniruotė nepilnavertė gaunasi. Geriausia padaryti apšilimą, padirbti su svoriai ir ant galo kardio. Efektyviau nebūna biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE("Ramune" @ 2013 11 27, 16:55)

As va turiu pasilikus tokius dzinsus is senu laiku, nu kaip senu pries 3-4 metus nesiojau. Tai va kai i juos tilpsiu bus tada gerai. Ir dar vienus tokius dzinsusu turiu atidave - tai va jie man yra tikslas, tik kazi ar psiekiamas  doh.gif

Oi viskas įmanoma mirksiukas.gif aišku tie rezultatai ne ryt, ne poryt ir net ne po kelių mėnesių pasirodys. Gali reikėt ir metus padirbėti, o gal ir ilgiau. Bet per tą laiką tikiu, kad sportas taps gyvenimo būdas, ir sportuosit ne vien dėl figūros o ir dėl sportinio intereso, tada ir ta figūra ateis savaime, ir gyvenimo būdas kitas bus, ir tie rezultatai bus ilgalaikiai, o ne išvarginti bergždžių dietų tongue.gif 4u.gif
Atsakyti
Aciu pumpum uz atsakyma 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2013 11 27, 16:41)

Visais gyvenimo atvejais norint efektyvių treniruočių reikia jėga lavinti pirmiausiai, o tik po to ištvermę. Po visokių kardio pradžioj treniruotės organizmas išsenka ir nebeturi tiek jėgų dirbti su svoriais, to pasekoje treniruotė nepilnavertė gaunasi. Geriausia padaryti apšilimą, padirbti su svoriai ir ant galo kardio. Efektyviau nebūna  biggrin.gif

O as kaip spceliai darau atvirkciai biggrin.gif na reikes keisti . Man kaip tik atrode pirma cardio ir tada svoriai doh.gif na is klaidu mokomes smile.gif
Atsakyti
[quote=*KaraLinda*,2013 11 25, 18:14]
As ta suprantu , paprasiausiai mano vyras nesizavi fitnesu , yta pavydokas ..
[/quote]

kaip parasiau komentara, tada pati pagalvojau, kad tubut antra puse priestarauja smile.gif

[quote=Ducky,2013 11 26, 08:10]
kiek vakar vakare žmonių buvo - reikėjo dalintis net kilimėliu verysad.gif
[/quote]

as ziauriai nemegstu pilnos sales, pas mus vakare irgi zmoniu kaip maximoj doh.gif padariau cardio treniruote, nes stovet eilej prie treniruokliu kosmaras doh.gif

[quote=Pumpum,2013 11 26, 10:38]
Jau pagerinau savo lankstumą
[/quote]

as irgi pagaminta is medzio doh.gif biggrin.gif ir kazkodel man toks vaizdas, kad nuo treniruokliu sales situacija tik prasteja.. galvoju kokius grupinius uzsiemimus palankyt, kad issitampyt.. gal pilatesa koki g.gif vakar youtube ieskojau tempimo mankstos, tokia visai nebloga radau, tai pasirodo, kad reikia daryt kiekviena diena, nes kitaip nieko nepasieksi.. nu tai as jau 2 diena darau tempimo pratimus po 0.5 h biggrin.gif

[quote=Pumpum,2013 11 26, 22:57]
Na va, dar viena motyvacija stengts, kad įlįstumėt į bile kokius džinsus. Aš va kaip nueinu pirkt, taip pasiimu 36 dydį viskas tikrai įmanoma mirksiukas.gif

[/<a class="ktg6us78hf8vdu7" href="javascript:void(0)">quote</a>]

nu bet yra dar toks dalykas kaip sudejimas.. as irgi nesu stora, mano kmi 19.4, bet tai kas is to, kelnes nusipirkt - misija neimanoma.. jei tinka per uzpakali, verzia per kojas. Su peciais irgi, jei tinka per pecius ir krutine, per liemeni - viskas kaba.. ir niekam nepasiskusiu, nes visi aiskina kaip gerai man kudai.. nu kad nifiga negerai..

[quote=Ducky,2013 11 27, 08:50]
o aš mąstau imt neimt abonenimentą gruodžiui g.gif baigiasi berods gruodžio 9, po to šventės, kaži ar gausis išnaudot jį pilnai g.gif
[/quote]

bet per sventes buna nuolaidos, vien del to reikia pirkti biggrin.gif

[quote=Amarcord,2013 11 27, 10:50]
Ar sportuojat, kai peršalat?
[/quote]

jokiu budu schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo forbidden*games: 27 lapkričio 2013 - 18:48
Siandien vietoj pietu pertraukos buvo klubas biggrin.gif Bandziau siek tiek pastovet ant balansines lentos doh.gif Pumpum, net neisivaizduoju, kaip tu ant jos net pritupimus darai, man tai tik po kelias sekundes per vargus iseina pastovet lotuliukas.gif

Del nuolaidu per sventes gryna tiesa - pas mus sake bus 50 proc metiniam abonentui, pagunda kaip ir uolaida didele, bet kazkaip abejoju ar lankysiu taip ilgai g.gif Atsils orai, vel trauksim kedus, dviracius, lazdas ir i lauka, ar nebus pinigai i bala g.gif

Kaip skauda ranka per sulenkima, pirmadieni matyt persistengiau su bicepsais ar tricais, niekaip nepraeina, vos istiesiu doh.gif Ka daryt?
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2013 11 27, 18:24)
O as kaip spceliai darau atvirkciai biggrin.gif na reikes keisti . Man kaip tik atrode pirma cardio ir tada svoriai  doh.gif na is klaidu mokomes  smile.gif

Prieš treniruotę 5-10min kadio apšilimui, o po 25min kardio smile.gif
Papildyta:
QUOTE(gitulia @ 2013 11 27, 19:02)
Siandien vietoj pietu pertraukos buvo klubas  biggrin.gif Bandziau siek tiek pastovet ant balansines lentos  doh.gif Pumpum, net neisivaizduoju, kaip tu  ant jos net pritupimus darai, man tai tik po kelias sekundes per vargus iseina pastovet  lotuliukas.gif

Del nuolaidu per sventes gryna tiesa - pas mus sake bus 50 proc metiniam abonentui, pagunda kaip ir uolaida didele, bet kazkaip abejoju ar lankysiu taip ilgai  g.gif  Atsils orai, vel trauksim kedus, dviracius, lazdas ir i lauka, ar nebus pinigai i bala  g.gif

Kaip skauda ranka per sulenkima, pirmadieni matyt persistengiau su bicepsais ar tricais, niekaip nepraeina, vos istiesiu  doh.gif  Ka daryt?

Aš galvojau čia man prastai sekasi su balansu... biggrin.gif pradžiuginai biggrin.gif bet šiaip nežinau, gan greit bent man toks dalykas lavinasi smile.gif

Dėl rankų teks prakentėt kaip ir visur kitur biggrin.gif
Papildyta:
Kas dėl lankstumo, tikrai taip, kačialka mažina lankstumą, nes užkočioti raumenys trumpėja. Užtat yra absoliutus aukštasis pilotažas kai kultūristas padaro špagatą smile.gif o tokių yra. Taigi tereikia nepamiršti pratempti raumenų grupes po treniruotės kurią tą dieną dirbote. Čia bent jau tiek smile.gif o aš pati kasdien po 20-25min tempimą dėl stuburo darau, labai nervuoja, bet rezultatai matosi smile.gif
Papildyta:
O aš ir vasarą einu į kačialką. Nes užtenka savaitės kitos pertraukos kad ateitum į salę ir nebepakeltum svorių su kuriais dirbai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2013 11 27, 18:12)
Prieš treniruotę 5-10min kadio apšilimui, o po 25min kardio smile.gif

mirksiukas.gif

O as kai atsils orai , ir vakarai bus ilgi ,bandysiu vel lauke begioti , jai dar nebusiu nestuke.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2013 11 27, 19:12)
Aš galvojau čia man prastai sekasi su balansu... biggrin.gif pradžiuginai biggrin.gif

Nu ka, dabar jau is principo reiks man ta lenta iveikt lotuliukas.gif
Imesk foto is interneto kokia pas tave klube lenta, idomu ar panasia kankinsiu:D
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2013 11 27, 19:19)
mirksiukas.gif

O as kai atsils orai , ir vakarai bus ilgi ,bandysiu vel lauke begioti , jai  dar nebusiu  nestuke.gif  blush2.gif

ooo fainai thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(gitulia @ 2013 11 27, 19:27)
Nu ka, dabar jau is principo reiks man ta lenta iveikt  lotuliukas.gif
Imesk foto is interneto kokia pas tave klube lenta, idomu ar panasia kankinsiu:D

pas mus toks puskamuolis:
http://vs-sport.lt/i...38-thickbox.jpg

o pas daktarus ant tokios darau:
http://aivashop.lt/i...ine-195x195.jpg

tai tas antras variantas man paprasčiau. o puskamuolį dedu minkšta puse į apačią, man atrodo tada sunkiau kažkiek būna, gal ir klystu smile.gif
Atsakyti
Pumpum, pas mus tokia go fit:
http://www.gofit.net/balance-board.php

Atrodo pas jus pprastesnis variantas g.gif vizualiai atrodo, kad ant kamuolio lengviau turetu buti, bet teks kankint tai ka turiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitulia: 27 lapkričio 2013 - 19:46
QUOTE(gitulia @ 2013 11 27, 19:44)
Pumpum, pas mus tokia go fit:
http://www.gofit.net/balance-board.php

Atrodo pas jus pprastesnis variantas  g.gif vizualiai atrodo, kad ant kamuolio lengviau turetu buti, bet teks kankint tai ka turiu  biggrin.gif

Norėčiau pamėgint biggrin.gif
Atsakyti