Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sportuoti sporto klube

QUOTE("Ramune" @ 2013 11 26, 19:10)
Man tas pilvas tai depresijos taskas  doh.gif  Kojos kudos , subines ner....bet va pilvas tai baisuma. Kelnes man problema yra. Jeigu per uzpakali gerai tai per pilva nesusisegu. Galiu tik kokias elastines nesiost. Su dzinsais ir problema - pastoviai juosmuo nusmunka zemiau arbuzo  doh.gif . Nu tragiskas vaizdelis ir didelis nepatogumas.
O mitybos planas yra pas mane. Stengiuosi itilpti i nurodytas angliavandeniu, baltymu ir riebalu normas. Ne taip paprasta, bet stengiuosi  blush2.gif

As neturiu talijos doh.gif Na bet cia jau genai , lanka sukti man nuobodu , ir abejoju kad jis labai padeda , na gal kazkiek smile.gif
Atsakyti
QUOTE("Ramune" @ 2013 11 26, 20:10)
Man tas pilvas tai depresijos taskas  doh.gif  Kojos kudos , subines ner....bet va pilvas tai baisuma. Kelnes man problema yra. Jeigu per uzpakali gerai tai per pilva nesusisegu. Galiu tik kokias elastines nesiost. Su dzinsais ir problema - pastoviai juosmuo nusmunka zemiau arbuzo  doh.gif . Nu tragiskas vaizdelis ir didelis nepatogumas.
O mitybos planas yra pas mane. Stengiuosi itilpti i nurodytas angliavandeniu, baltymu ir riebalu normas. Ne taip paprasta, bet stengiuosi  blush2.gif

Na va, dar viena motyvacija stengts, kad įlįstumėt į bile kokius džinsus. Aš va kaip nueinu pirkt, taip pasiimu 36 dydį ir visi tinka, reikia tik išsirinkt su kuriais pvz dupcė geriau atrodo biggrin.gif labai ir jums to linkiu, viskas tikrai įmanoma mirksiukas.gif

o aš šiandien savo nuostabai gavau rezultatus iš pirmo egzamino kursuose, negaliu nepasigirt kad pilstydama iš tuščio į kiaurą gavau 10 lotuliukas.gif o tiek bijojau lotuliukas.gif
Atsakyti
Pumpum, sveikinimai su puikiais ivertinimais 4u.gif 4u.gif
P.S. o kalbant apie problematiskas vietas, tai man kaip tik atvirksciai- liemuo lieknas, o storos slaunys ir 'kumpeliai' ant sonu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2013 11 26, 21:57)
Na va, dar viena motyvacija stengts, kad įlįstumėt į bile kokius džinsus. Aš va kaip nueinu pirkt, taip pasiimu 36 dydį ir visi tinka, reikia tik išsirinkt su kuriais pvz dupcė geriau atrodo  biggrin.gif  labai ir jums to linkiu, viskas tikrai įmanoma  mirksiukas.gif 

o aš šiandien savo nuostabai gavau rezultatus iš pirmo egzamino kursuose, negaliu nepasigirt kad pilstydama iš tuščio į kiaurą gavau 10  lotuliukas.gif  o tiek bijojau  lotuliukas.gif

Man anksciau problema buvo i dzinsus ikista savo dupsi biggrin.gif nes labai atsikises buvo doh.gif lotuliukas.gif cia mokyklos laikais , per tiek metu , mano uzpakalis sumazejo 18cm doh.gif biggrin.gif
Kaip as nesigaudau tuose dydziuose doh.gif
Atsakyti
o aš mąstau imt neimt abonenimentą gruodžiui g.gif baigiasi berods apie gruodžio 9, po to šventės, kaži ar gausis išnaudot jį pilnai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2013 11 27, 08:50)
o aš mąstau imt neimt abonenimentą gruodžiui  g.gif  baigiasi berods apie gruodžio 9, po to šventės, kaži ar gausis išnaudot jį pilnai  g.gif

aišku, kad imk. kiek ten tų švenčių, 3d po to vėl darbadieninai, per kuriuos ir pasportuosi. aš tai visad perku kelių mėn abonentą, neapsimoka čia po mėnesį pirkeliot biggrin.gif
Atsakyti
o pas mane reikejo pasirasyti is karto 1.5 metu kontrakta ir nuskaiciuoja nuo korteles kas men. pinigu blush2.gif tai nera kur dingti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tinute84 @ 2013 11 27, 09:48)
o pas mane reikejo pasirasyti is karto 1.5 metu kontrakta ir nuskaiciuoja nuo korteles kas men. pinigu  blush2.gif  tai nera kur dingti  biggrin.gif

Kaip įdomiai, kur čia taip?
Atsakyti
Ar sportuojat, kai peršalat? Jei truputį pakilusi temperatūra, gal rami treniruotė (pvz., trx) nepakenktų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2013 11 27, 10:32)
aišku, kad imk. kiek ten tų švenčių, 3d po to vėl darbadieninai, per kuriuos ir pasportuosi. aš tai visad perku kelių mėn abonentą, neapsimoka čia po mėnesį pirkeliot  biggrin.gif

nu matai aš kurpiu planus kaip pasiimt laisvą ir 23 ir 27dienas, ko pasakoje gaunasi visa savaitė atostogų, klubas į planus nepatenka biggrin.gif jaučiu imsiu tik nuo sausio g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2013 11 27, 12:47)
Kaip įdomiai, kur čia taip?

cia anglijoje, mano mieste rimtesni sporto klubai kartu su spa centru yra brangus, ir praso ilgalaikio kontrakto.... Aisku yra pigesniu'kacelkiu' kur tik treniruokliai, tai jie pigus ir gali moketi abonenta kas men., bet ir ten hebra 'pagerinta' renkasi ne sportuoti, o tik i europietes paziureti smile.gif
Atsakyti
Pumpum, noriu paklausti tavo nuomones, norint deginti riebalus, cardio reikia daryti ant galo, po svoriu ar treniruokliu.... O , jeigu pirma cardio , o poto svoriai, nes as einu 3 kartus i sav. i spin klase, kadangi ji buna ryte, tai man nera pasirinkimo kito, kaip po spin (45 min) klases daryti pratimus pagal programa. Tik jau poto nebedarau papildomo cardio kur reikalauja mano programa ta diena blush2.gif
Atsakyti