Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sportuoti sporto klube

QUOTE(*KaraLinda* @ 2013 11 24, 19:52)
man irgi grazu bikini fitnesas , jai noreciau tai tik tokiam dalyvauti , valios  tam tureciau . Tiek del sporto ir mitybos , Buciau netekejusi, tikrai rimtai apie tai pagalvociau smile.gif  biggrin.gif

tai kad daug istekejusiu ir vaikucius pagimdziusiu dalyvauja varzybose ax.gif

merginos, kas kiek laiko keiciat sporto programa?

beje, pumpum kazkurioj temoj uzskaiciau, kad anksciau truko energijos ir vartojai vitaminus, kurie tau padejo. Ka vartojai?
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2013 11 25, 08:13)
jie pas mane buvo ir be mitybos, nei gramo neturiu ant pilvo  ax.gif

cross fit yra jėga - nerealiai patiko  thumbup.gif

tai ne nuo to priklauso ar yra gramas ar ne smile.gif tiesiog nebūna. na išimtiniai atvejai, bet gal +/- normaliai ir valgėt. pas mane kažkokios užuomazgos irgi buvo be mitybos, bet nepalyginamai kai susireguliuoju smile.gif
Papildyta:
QUOTE(forbidden*games @ 2013 11 25, 13:58)

beje, pumpum kazkurioj temoj uzskaiciau, kad anksciau truko energijos ir vartojai vitaminus, kurie tau padejo. Ka vartojai?

Programą reikia keisti kas 3mėn, jei atsibodo gali ir dažniau.
Vartojau šiuos
http://www.efarma.lt...f0/1/9/1976.jpg
Atsakyti
QUOTE(forbidden*games @ 2013 11 25, 12:58)

As ta suprantu , paprasiausiai mano vyras nesizavi fitnesu , yta pavydokas .. biggrin.gif o ir pas mane nera dar to didelio noro smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2013 11 25, 18:45)
tai ne nuo to priklauso ar yra gramas ar ne  smile.gif  tiesiog nebūna. na išimtiniai atvejai, bet gal +/- normaliai ir valgėt. pas mane kažkokios užuomazgos irgi buvo be mitybos, bet nepalyginamai kai susireguliuoju  smile.gif

deja bet skanus maistas ir jo gaminimas yra vienas iš mano gyvenimo malonumų biggrin.gif

kiek vakar vakare žmonių buvo - reikėjo dalintis net kilimėliu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2013 11 26, 08:10)
deja bet skanus maistas ir jo gaminimas yra vienas iš mano gyvenimo malonumų  biggrin.gif

kiek vakar vakare žmonių buvo - reikėjo dalintis net kilimėliu  verysad.gif

Mano irgi biggrin.gif tai vis pasilepinu kuo nors. Va gimtadienis mano buvo tai visa savaitgali ir vakar gerai pravalgiau nesąmonių biggrin.gif bet va šiandien vėl susiimu ir grįžtu į sportą smile.gif eisiu koordinacijos palavint. Šakės kaip atsibodo noriu štangų fitness4.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2013 11 26, 10:27)
Mano irgi  biggrin.gif  tai vis pasilepinu kuo nors. Va gimtadienis mano buvo tai visa savaitgali ir vakar gerai pravalgiau nesąmonių biggrin.gif bet va šiandien vėl susiimu ir grįžtu į sportą smile.gif eisiu koordinacijos palavint. Šakės kaip atsibodo noriu štangų  fitness4.gif

su happybday.gif
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2013 11 26, 10:08)

ačiū ačiū 4u.gif

dirbu dabar žodžiu su puskamuoliu. bandau išstovėt minutę, kai pavyksta tada minutę užsimerkus, va čia ir prasideda sunkumai. nes už koordinaciją atsakinga rega, o kai užsimerki įsijungia raumenys, ir tada bac biggrin.gif bet jau vis geriau geriau, o po to tą patį su viena koja. na ir taip kol užsiknisu. tada pritūpimai ant to kamuolio kokios 7 serijos po 20 (daktarė sakė užteks padaryt 15 viso, bet man nuobodu... biggrin.gif ). Ganėtinai smagu kai griuvinėji užsimerkęs, bet vis tiek ne tai, ką norėčiau sportuot lotuliukas.gif iš džiaugsmų štanga liko nuo krūtinės, o rankų sportuot nemėgau ir nemėgstu dabar, nors turiu tam gražaus laiko. Jau pagerinau savo lankstumą, pagaliau iškėliau koją iki 90 laipsnių prieš kelias savaites thumbup.gif taip baisiai juokinga, nes daugelis tai padaro be vargo, bet prieš du metus iškeldavau su didžiulėm pastangom prieš tai prasitampius iki 75 laipsnių. Net pas daktarus eidavau tempimą padarius, nes gėda būdavo lotuliukas.gif va taip ir gyvenu. Vis žiūriu kokius video "fitness motyvation" tema ir lengvai durnėju, taigi daug ką ir aš padarydavau, kaži kaip bus po pertraukos. Vakar dar diskutavau su drauge, kad turbūt ateity atlikinės stuburo persodinimo operacijas, nusipirkčiau ir aš vieną naują lotuliukas.gif visai iš kitos operos dabar kai mažai kilnoju svorius norėčiau išmokt šokt, bet irgi nežinau kaip reaguočiau į tai... bet labai noriu lotuliukas.gif
Atsakyti
klausykitės susipainiojau tarp pratimų, gal kas nori paaiškint kuo skiriasi Susirietimai sėdint ant suoliuko ir Susirietimai kartu keliant kojas ?

tas susirietimai kartu keliant kojas, tai aš suprantu, kad sėdi ant suoliuko lenkiesi ir atsilekiant tiesi kojas o kaip tada tas pirmas atrodo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2013 11 26, 11:33)
klausykitės susipainiojau tarp pratimų, gal kas nori paaiškint kuo skiriasi Susirietimai sėdint ant suoliuko ir Susirietimai kartu keliant kojas ?

tas susirietimai kartu keliant kojas, tai aš suprantu, kad sėdi ant suoliuko lenkiesi ir atsilekiant tiesi kojas o kaip tada tas pirmas atrodo  doh.gif

Paprasti atsilenkimai yra susirietimai ant suolo. O susirietimai kartu keliant kojas, tai nežinau tikslingesnio paaiškinimo, kaip bandymas padaryti V raidę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2013 11 26, 16:37)
Paprasti atsilenkimai yra susirietimai ant suolo. O susirietimai kartu keliant kojas, tai nežinau tikslingesnio paaiškinimo, kaip bandymas padaryti V raidę smile.gif

painu biggrin.gif reikės salės trenerį bandyt pakratyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2013 11 26, 16:09)
painu  biggrin.gif  reikės salės trenerį bandyt pakratyt  biggrin.gif

susirietimai pakeist į žodį atsilenkimai ir baigsis visi painumai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2013 11 25, 08:47)
tik nenuleiskit rankų ir jums tikrai pavyks  4u.gif  beje jūs mitybos planą turit prie treniruočių plano? gal kažkur rašėt bet pražioplinau  blush2.gif

Man tas pilvas tai depresijos taskas doh.gif Kojos kudos , subines ner....bet va pilvas tai baisuma. Kelnes man problema yra. Jeigu per uzpakali gerai tai per pilva nesusisegu. Galiu tik kokias elastines nesiost. Su dzinsais ir problema - pastoviai juosmuo nusmunka zemiau arbuzo doh.gif . Nu tragiskas vaizdelis ir didelis nepatogumas.
O mitybos planas yra pas mane. Stengiuosi itilpti i nurodytas angliavandeniu, baltymu ir riebalu normas. Ne taip paprasta, bet stengiuosi blush2.gif
Atsakyti