QUOTE(Ducky @ 2013 11 26, 10:08)
su
ačiū ačiū
dirbu dabar žodžiu su puskamuoliu. bandau išstovėt minutę, kai pavyksta tada minutę užsimerkus, va čia ir prasideda sunkumai. nes už koordinaciją atsakinga rega, o kai užsimerki įsijungia raumenys, ir tada bac
bet jau vis geriau geriau, o po to tą patį su viena koja. na ir taip kol užsiknisu. tada pritūpimai ant to kamuolio kokios 7 serijos po 20 (daktarė sakė užteks padaryt 15 viso, bet man nuobodu...
). Ganėtinai smagu kai griuvinėji užsimerkęs, bet vis tiek ne tai, ką norėčiau sportuot
iš džiaugsmų štanga liko nuo krūtinės, o rankų sportuot nemėgau ir nemėgstu dabar, nors turiu tam gražaus laiko. Jau pagerinau savo lankstumą, pagaliau iškėliau koją iki 90 laipsnių prieš kelias savaites
taip baisiai juokinga, nes daugelis tai padaro be vargo, bet prieš du metus iškeldavau su didžiulėm pastangom prieš tai prasitampius iki 75 laipsnių. Net pas daktarus eidavau tempimą padarius, nes gėda būdavo
va taip ir gyvenu. Vis žiūriu kokius video "fitness motyvation" tema ir lengvai durnėju, taigi daug ką ir aš padarydavau, kaži kaip bus po pertraukos. Vakar dar diskutavau su drauge, kad turbūt ateity atlikinės stuburo persodinimo operacijas, nusipirkčiau ir aš vieną naują
visai iš kitos operos dabar kai mažai kilnoju svorius norėčiau išmokt šokt, bet irgi nežinau kaip reaguočiau į tai... bet labai noriu