Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sportuoti sporto klube

QUOTE(Pumpum @ 2013 11 23, 12:26)
O tas vidutiniškas svoris vis tiek turi būt toks, kad vos atsistotum ant paskutinio pakartojimo  biggrin.gif

Vadinasi reiktu dar svorio uzmest koki 10 kg. g.gif nevaikiskai taip gaunas kaip pradziai biggrin.gif Nors tikiu jei tas pats svoris butu su laisva stanga, tai butu visai kitaip, to svorio tiketina, kad butu per akis smile.gif

Kai pasitaikys salej koks vyriskis, kurio isdrysiu paprasyt, reiks bandyt. Tik kazin ar isdrysiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2013 11 23, 14:42)
Pritariu tau 100 procentu .
As tikrai nemazai darau pilvo presui , bet jo neturiu , aisku pilvas grazesnis tvirtesnis . Nes mityba pas mane nera tobula , ir nebus ..  blush2.gif  smile.gif

Man labai butu idomu pamatyti tave , isivaizduoju tave labai atletiska , raumeninga panele  blush2.gif

šitoj temoj keli puslapiai atgal biggrin.gif

http://www.supermama...?...92161&st=48
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2013 11 24, 12:48)
šitoj temoj keli puslapiai atgal  biggrin.gif

http://www.supermama...?...92161&st=48

thumbup.gif kudute tu , bet super . Presiukas labai labai grazus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2013 11 24, 14:44)
thumbup.gif kudute tu , bet super . Presiukas labai labai grazus  mirksiukas.gif

Ačiū smile.gif visad kūda buvau, genetika tokia smile.gif kada ne kada koks kliunkutis ant pilvo užaugdavo, bet kaip užaugdavo taip ir dingdavo atėjus vasarai ir pradėjus judėt. Dabar sportuojant stabiliai formą palaikau smile.gif norėjau truputį paaugint masę bet negaliu dabar, gal kada galėsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2013 11 24, 14:23)
Ačiū smile.gif visad kūda buvau, genetika tokia smile.gif kada ne kada koks kliunkutis ant pilvo užaugdavo, bet kaip užaugdavo taip ir dingdavo atėjus vasarai ir pradėjus judėt. Dabar sportuojant stabiliai formą palaikau smile.gif norėjau truputį paaugint masę bet negaliu dabar, gal kada galėsiu smile.gif

o tu nedalyvauji varzybuose fitneso ? nenori tam ruostis ?smile.gif smile.gif

Gera genetika turi , as linkusi i apvaluma , tai kad palaikyt formas , reikia labai stengtis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2013 11 24, 15:50)
o tu nedalyvauji varzybuose fitneso ? nenori tam ruostis ?smile.gif smile.gif

Gera genetika turi , as linkusi i apvaluma , tai kad palaikyt formas , reikia labai stengtis  smile.gif

Galvoju apie bikini fitness smile.gif bet ateity. Nes reikėtų ir nugarą labiau padirbėt, ir kojas, nes ryškumo kojos beveik neturi, blauzda tik ryški smile.gif aišku mityba padėtų išsiryškint, na bet žodžiu kai apsitvarkysiu stuburą žiūrėsiu pagal galimybes, ir ką draugas sakys... biggrin.gif pavydi biškį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2013 11 24, 18:07)
Galvoju apie bikini fitness  smile.gif  bet ateity. Nes reikėtų ir nugarą labiau padirbėt, ir kojas, nes ryškumo kojos beveik neturi, blauzda tik ryški  smile.gif  aišku mityba padėtų išsiryškint, na bet žodžiu kai apsitvarkysiu stuburą žiūrėsiu pagal galimybes, ir ką draugas sakys...  biggrin.gif  pavydi biškį  biggrin.gif

man irgi grazu bikini fitnesas , jai noreciau tai tik tokiam dalyvauti , valios tam tureciau . Tiek del sporto ir mitybos , Buciau netekejusi, tikrai rimtai apie tai pagalvociau smile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2013 11 24, 19:52)
man irgi grazu bikini fitnesas , jai noreciau tai tik tokiam dalyvauti , valios  tam tureciau . Tiek del sporto ir mitybos , Buciau netekejusi, tikrai rimtai apie tai pagalvociau smile.gif  biggrin.gif

reikia ir ten daug pasportuoti jei planuoji laimėt smile.gif nes ateina ir visai lygių, nesuprantu tik ko biggrin.gif o šiaip pats pasiruošimas varžyboms labai brangu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2013 11 24, 20:23)
reikia ir ten daug pasportuoti jei planuoji laimėt  smile.gif  nes ateina ir visai lygių, nesuprantu tik ko  biggrin.gif  o šiaip pats pasiruošimas varžyboms labai brangu  smile.gif

Vienu zodziu brangus malonumas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2013 11 22, 17:01)
kvadratukų nebus kol nebus mitybos  smile.gif  gali tada nors ir 3 kartus daryt per treniruotę  smile.gif

jie pas mane buvo ir be mitybos, nei gramo neturiu ant pilvo ax.gif

cross fit yra jėga - nerealiai patiko thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ducky: 25 lapkričio 2013 - 08:18
QUOTE(Ducky @ 2013 11 25, 08:13)
jie pas mane buvo ir be mitybos, nei gramo neturiu ant pilvo  ax.gif

PAvydas bamba grauzia cray.gif
Atsakyti
QUOTE("Ramune" @ 2013 11 25, 09:39)
PAvydas bamba grauzia  cray.gif

tik nenuleiskit rankų ir jums tikrai pavyks 4u.gif beje jūs mitybos planą turit prie treniruočių plano? gal kažkur rašėt bet pražioplinau blush2.gif

Atsakyti