QUOTE(Amarcord @ 2013 11 22, 22:57)
Ramune, o tu darai cardio ar tik ant treniruoklių?
motyvacijai
Pumpum, pašaukimas gal ir buvo kitur, bet kai skaičiau kažkurioj temoj (regis, kaip prisiversti sportuoti) apie tavo santykius su sportu, tai buvo akivaizdu, kad tai meilė
Beje, ačiū, įkvėpei tada
Ačiū
čia tas antras pašaukimas
Papildyta:
QUOTE("Ramune" @ 2013 11 22, 23:02)
Toj salej tik dviratis yra tai as pries is ir po 10 min minu
Po mink 20min būtinai, po to dar tempimą padaryk lengvą.
Papildyta:
QUOTE(gitulia @ 2013 11 22, 23:02)
Papasakok su kiek kg ir po kiek darei pritupimus?
Yra koks nors niuansas - subtilybes darant pritupimus merginoms ka reiktu zinoti? Na turiu omenyje, kad nuo didelio svorio kur nors palteja, ar nuo kokio gilesnio ar kitokio tupimo, kas nors ne taip formuojas? Zodziu kiek meteriskems deretu giliai tupt ir kiek svorio kraut?
Bandziau siandien su leg presa daryt, nesigavo, nejauciau ten kur tureciau jaust, tai perejau prie stangos ir pritupimu. Reiks dar ji su didesniu svoriu pakankint, gal kaip pirma karta po pertraukos atejus per mazai uzkroviau ir nepajutau
O su stanga itariu irgi pamazinau, nesunkiai padariau 3*20, itariu reiktu daugiau det, kad sunkiau eitusi?
Tai tuos pritūpimus gali didint iki kol galimybės leis. Pradėk su tuščia štanga 20kg kuri sveria. Mėgink 3x15. Per lengvą - užsidėk po 2,5kg. Ir vis didink palaipsniui. Tūpt reikia visaip. Aš per vieną treniruotę tūpdavau ir giliais, ir paprastais, ir su hanteliais rankose po 16kg abiejuose. Kojos ir siaurai, ir labai plačiai (sumo pritūpimai). Štangą darydavau piramidę iki 40kg. T.y. 10 kart tūpiau su 20, 8 su 30, 6 su 40. Bet tada aš auginau truputį masę. Tai gali su mažesniu svoriu tūpt daugiau kartų, jei nori stangrinti, ryškinti, kūdėti. Formuoja sėdmenis ir pritūpimais su šuoliu, gali apsikabinti blyną pvz 10kg. Na čia tie kg ant tiek individualu ir reikia po labai truputį didinti, kad nepasidaryti žalos. Tada bus gerai. Yra panelių tupiančiu ir po 60kg, ir po dar daugiau. Kaip bebūtų, tai nėra sveikas pratimas stuburui, o ir techniškai sudėtingas, mažai kas moka taisyklingai daryt pritūpimus, tad jei tik galimybė, klauskit trenerio ar gerai darot. Štangą reikia dėti ne grynai ant sprando o kiek žemiau, presas įtemptas, nugara tiesi, tupiam žemyn, keliai neišlindę už pėdų ir sudaro 90 laipsnių kampą. kylant galva žiūri į viršų, nugara tiesi, keliai nejuda
aš dabar nevykėliškai bedarau pritūpimus ant puskamuolio, lavinu koordinaciją, trūksta man jos. Esu nusivylus gyvenimu
Papildyta:
QUOTE("Ramune" @ 2013 11 22, 23:09)
O man sis pratimas nesigauna pritupu labai mazai, kai pamate treneris tai sake breikalo as cia kazka bandau panasaus padaryt
Papildyta:
Neatsidaro
tai o ką, nepamoko jis?