Įkraunama...
Įkraunama...

Reti, keisti, įdomūs, negirdėti vardai

QUOTE(duokanka @ 2012 01 11, 00:15)
Poliklinikoje mociute kviete savo anuke Pistute Pistute. Pazistama pasakojo. Dar priejo prie registraturos langelio perklausti koks vardas. Sako taip Pistacija tos mergaites vardas.

Ai, moteros, jus meluot nemokat biggrin.gif Jei jau kuri istorija apie koki neiprasta varda, geriau, kad tame varde nebutu tokiu raidziu deriniu kaip p-i-s ar p-i-z, nes niekas nepatikes! Apie Fekalija niekas irgi nebetiki! Sugalvokit kita karta, kad pazistat vaikinuka vardu Antuanetas ar turit tetule vardu Liustrija, gal kas nors ir patikes biggrin.gif

Aisku, gali buti, kad posto autore kas nors apgavo ax.gif

O dabar realus vardas: zinau vyra, vardu Rytas.
Atsakyti
QUOTE(La pluie @ 2012 01 11, 15:47)
Placidas, apie 60 m.

kaime buvo Placidas, anas dar vyresnis. dar jo vardą tardavo įdomiai - Placydas, pailgindavo kirčiuotą skiemenį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2012 01 11, 13:53)
Maridijus, Daivaras

Pažystu du Daivarus, kadangi su vienu augau, tai man tas vardas neatrodo retas ir keistas, ir jis turėjo brolį Laisvydą.
Dar:
Meida, Rustelis,
Atsakyti
lietuvoje sodo kaimynes vardas buvo Planeta.nu cia pats keisciausias ir juokingiausias ir tikras vardas.mano draugei kai papasakoju,tai tikrai mano miestelis pilnas keistu vardu.pavardinsiu pazystamu vardus:Undine,Aisedora,Zibute,Deivida,Anijara..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savannah: 17 sausio 2012 - 00:28
mano uosvienes vardas Veneranda biggrin.gif
Atsakyti
kai atvaziavom i ispanija , susipazinau su Miterijum biggrin.gif
Atsakyti
Pažystu žmogų vardu Izoldas. Kol pripratau, skambėjo keistai ir neįprastai, dabar jau nebestebina...
Atsakyti
4u.gif Žinau atvejį,kai mano draugė nutraukė susipažinimą su vaikinu ,kai jis pasakė savo vardą.Tai buvo Izidorius.Sakė,kaip man draugauti su tokiu vaikinu ,pavadintu tokiu baisiu vardu.Jei būtų žmogus turėjęs kitokį vardą ,gal abiem gyvenimai būtų buvę kitokie,nes pačiai draugei ,kaip ir nepasisekė su vyru.
Atsakyti
QUOTE(ajivlis @ 2012 01 21, 19:10)
4u.gif Žinau atvejį,kai mano draugė nutraukė susipažinimą su vaikinu ,kai jis pasakė savo vardą.Tai buvo Izidorius.Sakė,kaip man draugauti su tokiu vaikinu ,pavadintu tokiu baisiu vardu.Jei būtų žmogus turėjęs kitokį vardą ,gal abiem gyvenimai būtų buvę kitokie,nes pačiai draugei ,kaip ir nepasisekė su vyru.

Net nepagalvočiau, kad čia koks nors baisus vardas schmoll.gif o dar tiek, kad dėl to net nedraugautum.Man tai absoliučiai normalus senovinis vardas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Medeira: 21 sausio 2012 - 19:55
iš vieno tinklalapio - Zigrita, Zilvija g.gif
Atsakyti
Gal nepatys reciausi bet reti- Aretas, Kristale. ax.gif
Atsakyti
Gabeta. Is praziu skambejo lb lb keistai, o db visai grazus vardas.
Atsakyti