Įkraunama...
Įkraunama...

Reti, keisti, įdomūs, negirdėti vardai

QUOTE(HappyAngel @ 2012 01 03, 17:32)
Aima (40+ metu)

Aš tai nesuprantu kam tuos metus dar prirašyti,kad kažkas pasakytu,jog vardas ne pagal metus? rolleyes.gif visi mūsų vardai,kad ir kokie jie,pereis per tą amžių,kai galbūt skambės juokingai
Atsakyti
Mano mažylis Odris.Vardas be istorijos,bet atėjęs iš širdies,netikėtas,kaip koks nušvitimas smile.gif Galit komentuot kaip norit,o man vistiek labai gražus ax.gif

ir dar turim pusbrolį Kastantą- tikrai vienintelį Lietuvoje thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pipima: 05 sausio 2012 - 00:05
Klaipėdoje registruotų vaikų vardai rolleyes.gif yra tikrai negirdėtų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Arvena @ 2012 01 04, 21:10)
skirtingi nickai iš to pačio kompo "kvepia" kaip mes vadinam klonais  doh.gif kur fantazuoja ką netingi.... be tarkim tie berniukai ale šviežiai gimę, tai nerodytų dar statistika....
Nu pafantazuokim: nu Nacijus tai nuo ko - nuo nacija - tauta, bendrija?? Nu tarkim tarptautiškai tautiškas kažkoks,  nu bet Kojus nuo ko? Nuo koja  bigsmile.gif  bigsmile.gif ?

rasiau is drauges kompo smile.gif nes mano db.remonte smile.gif
zinokit ne zinau kodel taip pavadino savo berniukus bigsmile.gif .......
Jums ne patinka kitems visai nieko ax.gif
Papildyta:
QUOTE(rytoj @ 2012 01 04, 21:17)
Kojus tai gal Kajus turėjo būti?
O vietoj NAcijaus kuo blogai koks Tautvydas ar Tautmilas ar pan?
Nors kai su gramatika žmogui liūdnos mišios, tai nereikia tikėtis, kad vaikų vardus normaliai paraštyų doh.gif Apie pasirinkimą vardų tai nekomentuosiu, čia kaip kiekvienai mamai jos vaikas gražiausias, taip ir to vaiko vardas nerealniausias bigsmile.gif

inai vardus gerai parase thumbup.gif
kiek zmoniu tiek nuomoniu cool.gif ir db.rasau is drougies kombo swoon.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fruktutis: 05 sausio 2012 - 11:11
QUOTE(fruktutis @ 2012 01 05, 11:09)

! 
Prašom rašyti lietuviškai.

Atsakyti
QUOTE(Aglėja @ 2012 01 05, 09:38)

Austrius doh.gif nu kapzdec doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2012 01 05, 13:53)
Austrius doh.gif  nu kapzdec doh.gif

nu šitas man dar dar - gal ir nuo austrės, bet gal nuo austro, kaip danas tongue.gif , nu bet SARMATAS????? nuo tarmiško ?"sarmata" gėda? o iš mergaitiškų toks beprasmiškiausias pasirodė Lūja ax.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Arvena @ 2012 01 05, 13:25)
nu šitas man dar dar - gal ir nuo austrės, bet gal nuo austro, kaip danas  tongue.gif , nu bet SARMATAS????? nuo tarmiško ?"sarmata"  gėda? o iš mergaitiškų toks beprasmiškiausias pasirodė Lūja  ax.gif  g.gif

Sarmatija taip pat buvo, yra/buvo gentis.
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2012 01 05, 01:13)
Šiandien banke mane aptarnavo jauna darbuotoja, vardu Vilda.

Turiu drauge vardu Vilda smile.gif

QUOTE(Aglėja @ 2012 01 05, 02:25)
Aš tai nesuprantu kam tuos metus dar prirašyti,kad kažkas pasakytu,jog vardas ne pagal metus?  rolleyes.gif visi mūsų vardai,kad ir kokie jie,pereis per tą amžių,kai galbūt skambės juokingai

Kad suprastume, jog ne tik siais laikais zmones issidirbineja rinkdami vaikams vardus smile.gif
Atsakyti
Telesforas. g.gif
Lyg teleskopas, lyg šviesoforas... unsure.gif Pirmąkart girdžiu tokį vardą, gal apsipratus skambėtų... kaip vardas. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2012 01 05, 12:53)
Austrius doh.gif  nu kapzdec doh.gif

Kadaise dirbau su viena kolege, kurios vyro vardas buvo Austrius. Dabar jam turėtų būti apie 45 m. ar kiek daugiau.
Atsakyti
Taigi yra viena atlete Austra Skujyte. Atsimenu, kai su teciu kazkada ziurejom jos pasirodyma olimpiadoje, maneme, kad jos pavarde Austraskujyte biggrin.gif
Atsakyti