Įkraunama...
Įkraunama...

Reti, keisti, įdomūs, negirdėti vardai

Žinau jauną panelę Temidę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ringav @ 2011 12 21, 19:39)
Žinau jauną panelę Temidę 4u.gif

Aš turiu pasiūlymą sesės vardui. Galėtų ji būti Justicija doh.gif Arba Jurisdikcija. Na arba bent jau Prezumpcija rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(IdeaFixe @ 2011 12 01, 21:41)
Senosios temos neskaiciau, bet naujausias girdetas, susijes su Snoro istorija : Vaidievutis
Drauge dirba tokiam darbe, kur susiduria vis su naujais zmonemis,tai turi "perliuku" sarasa, cia tik keli,kuriuos atsimenu :

Žirdimantas            Veneta
Eventas                  Žeiditė
Metodijus                Manefa
Virūnas                    Cielėja
Lemtūras                Gulnara
Fortūnatas                Erlanda
Irenijus                  Vyna
p.s. cia tikri tikru zmoniu vardai smile.gif

doh.gif doh.gif vargšai žmonės, nors spėju,kad tėvai didžiavosi,kad vaiko vardas itin retas doh.gif doh.gif doh.gif blink.gif
Atsakyti
pažįstami šiemet vaikutį pavadino Libertu.
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2011 12 24, 10:39)

Buvusiu mano kaimynu pavarde. Na bet kam pavarde...kitam vardu gali tapti..Man tai nelabai kaip skamba.
Atsakyti
QUOTE(Lars @ 2011 12 25, 00:40)
Buvusiu mano kaimynu pavarde. Na bet kam pavarde...kitam vardu gali tapti..Man tai nelabai kaip skamba.

yra etnologas Libertas Klimka smile.gif bet turbūt ne jo garbei pavadino.
Atsakyti
QUOTE(IdeaFixe @ 2011 12 01, 21:41)
Senosios temos neskaiciau, bet naujausias girdetas, susijes su Snoro istorija : Vaidievutis
Drauge dirba tokiam darbe, kur susiduria vis su naujais zmonemis,tai turi "perliuku" sarasa, cia tik keli,kuriuos atsimenu :

Žirdimantas            Veneta
Eventas              Žeiditė
Metodijus                Manefa
Virūnas                    Cielėja
Lemtūras                Gulnara
Fortūnatas                Erlanda Irenijus                  Vyna

p.s. cia tikri tikru zmoniu vardai smile.gif

Erlanda-pažįstu vaikiną vardu Erlandas. ax.gif
Atsakyti
Drauges sese savo berniuka Rastanu pavadino ax.gif
Nezinau, is pradziu kazkaip labai keistai skambejo .. O dabar visai tinka vaikui tas vardas rolleyes.gif

Ir dar dabar prisiminiau, kai nestuke.gif ir ieskojau vardu, tai kalendoriuje buvau radusi Pulcherija doh.gif Ilgai su vyru juokemes lotuliukas.gif , nes su "pulgosu" asocijavosi lotuliukas.gif
Ir dar vienas vardas isirezes i atminti - Euzebijus lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Murinka: 27 gruodžio 2011 - 16:54
Dar vieną neseniai išgirdau-Odė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Liūtaširdė @ 2011 12 09, 15:24)
Pažįstu Daurių, Demetriją.

Mano mama mokesi su Daura.

QUOTE(Murinka @ 2011 12 27, 19:50)
Drauges sese savo berniuka Rastanu pavadino  ax.gif
Nezinau, is pradziu kazkaip labai keistai skambejo .. O dabar visai tinka vaikui tas vardas  rolleyes.gif

Gerai, kad ne Rastamanu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2011 12 24, 10:39)

Aha,užsienio filmuose populiarus vardas buvo mergaitėm Libertė,neva,laisvė,bet Libertas skamba nekaip unsure.gif

QUOTE(Ruby Tuesday @ 2012 01 01, 20:55)
Gerai, kad ne Rastamanu rolleyes.gif

biggrin.gif

Man kartą vardas Timūras užstrigo,nors po to paaiškėjo,kad tai senoviškas vardas,o aš jau maniau koks populiarus naujadaras rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aglėja: 02 sausio 2012 - 13:21
Siandien drauge uzmate, kad siais metais dar vienas berniukas pavadintas Auštaru, populiarinsim toliau smile.gif

Bet mane labai stebina pikti komentarai apie kitokius vardus. Sitam lietuviskam kompleksavimui labiausiai padetu tolerancijos mokymasis. Jei vardas isrinktas su meile, jsi turi savo istorija, ir mamos pareiga ismokyti vaika didziuotis tuo, ir visu pirma myleti save toki, koks esi, ir tada garantuotai nebus jokiu vardu keitimu, net jei esi keisciausias belzebubas smile.gif Tyciojamasi ne is vardo, o is zmogaus. Ir kai suaugusios moteriskes, prilipusios prie PC, laido panasias pastebeles yra tiesiog liudna, ko jus ismokinsite savo vaikus?

Visi vardai grazus, kuriu sielos grazios 4u.gif
Atsakyti