Žinau jauną panelę Temidę
QUOTE(ringav @ 2011 12 21, 19:39)
Žinau jauną panelę Temidę
Aš turiu pasiūlymą sesės vardui. Galėtų ji būti Justicija Arba Jurisdikcija. Na arba bent jau Prezumpcija
QUOTE(IdeaFixe @ 2011 12 01, 21:41)
Senosios temos neskaiciau, bet naujausias girdetas, susijes su Snoro istorija : Vaidievutis
Drauge dirba tokiam darbe, kur susiduria vis su naujais zmonemis,tai turi "perliuku" sarasa, cia tik keli,kuriuos atsimenu :
Žirdimantas Veneta
Eventas Žeiditė
Metodijus Manefa
Virūnas Cielėja
Lemtūras Gulnara
Fortūnatas Erlanda
Irenijus Vyna
p.s. cia tikri tikru zmoniu vardai
Drauge dirba tokiam darbe, kur susiduria vis su naujais zmonemis,tai turi "perliuku" sarasa, cia tik keli,kuriuos atsimenu :
Žirdimantas Veneta
Eventas Žeiditė
Metodijus Manefa
Virūnas Cielėja
Lemtūras Gulnara
Fortūnatas Erlanda
Irenijus Vyna
vargšai žmonės, nors spėju,kad tėvai didžiavosi,kad vaiko vardas itin retas
pažįstami šiemet vaikutį pavadino Libertu.
QUOTE(muminukas @ 2011 12 24, 10:39)
Buvusiu mano kaimynu pavarde. Na bet kam pavarde...kitam vardu gali tapti..Man tai nelabai kaip skamba.
QUOTE(Lars @ 2011 12 25, 00:40)
Buvusiu mano kaimynu pavarde. Na bet kam pavarde...kitam vardu gali tapti..Man tai nelabai kaip skamba.
yra etnologas Libertas Klimka bet turbūt ne jo garbei pavadino.
QUOTE(IdeaFixe @ 2011 12 01, 21:41)
Senosios temos neskaiciau, bet naujausias girdetas, susijes su Snoro istorija : Vaidievutis
Žirdimantas Veneta
Eventas Žeiditė
Metodijus Manefa
Virūnas Cielėja
Lemtūras Gulnara
Fortūnatas Erlanda Irenijus Vyna
Žirdimantas Veneta
Eventas Žeiditė
Metodijus Manefa
Virūnas Cielėja
Lemtūras Gulnara
Fortūnatas Erlanda Irenijus Vyna
Erlanda-pažįstu vaikiną vardu Erlandas.
Drauges sese savo berniuka Rastanu pavadino
Nezinau, is pradziu kazkaip labai keistai skambejo .. O dabar visai tinka vaikui tas vardas
Ir dar dabar prisiminiau, kai ir ieskojau vardu, tai kalendoriuje buvau radusi Pulcherija Ilgai su vyru juokemes , nes su "pulgosu" asocijavosi
Ir dar vienas vardas isirezes i atminti - Euzebijus
Nezinau, is pradziu kazkaip labai keistai skambejo .. O dabar visai tinka vaikui tas vardas
Ir dar dabar prisiminiau, kai ir ieskojau vardu, tai kalendoriuje buvau radusi Pulcherija Ilgai su vyru juokemes , nes su "pulgosu" asocijavosi
Ir dar vienas vardas isirezes i atminti - Euzebijus
Dar vieną neseniai išgirdau-Odė
QUOTE(Liūtaširdė @ 2011 12 09, 15:24)
Pažįstu Daurių, Demetriją.
Mano mama mokesi su Daura.
QUOTE(Murinka @ 2011 12 27, 19:50)
Drauges sese savo berniuka Rastanu pavadino
Gerai, kad ne Rastamanu
QUOTE(muminukas @ 2011 12 24, 10:39)
Aha,užsienio filmuose populiarus vardas buvo mergaitėm Libertė,neva,laisvė,bet Libertas skamba nekaip
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2012 01 01, 20:55)
Gerai, kad ne Rastamanu
Man kartą vardas Timūras užstrigo,nors po to paaiškėjo,kad tai senoviškas vardas,o aš jau maniau koks populiarus naujadaras
Siandien drauge uzmate, kad siais metais dar vienas berniukas pavadintas Auštaru, populiarinsim toliau
Bet mane labai stebina pikti komentarai apie kitokius vardus. Sitam lietuviskam kompleksavimui labiausiai padetu tolerancijos mokymasis. Jei vardas isrinktas su meile, jsi turi savo istorija, ir mamos pareiga ismokyti vaika didziuotis tuo, ir visu pirma myleti save toki, koks esi, ir tada garantuotai nebus jokiu vardu keitimu, net jei esi keisciausias belzebubas Tyciojamasi ne is vardo, o is zmogaus. Ir kai suaugusios moteriskes, prilipusios prie PC, laido panasias pastebeles yra tiesiog liudna, ko jus ismokinsite savo vaikus?
Visi vardai grazus, kuriu sielos grazios
Bet mane labai stebina pikti komentarai apie kitokius vardus. Sitam lietuviskam kompleksavimui labiausiai padetu tolerancijos mokymasis. Jei vardas isrinktas su meile, jsi turi savo istorija, ir mamos pareiga ismokyti vaika didziuotis tuo, ir visu pirma myleti save toki, koks esi, ir tada garantuotai nebus jokiu vardu keitimu, net jei esi keisciausias belzebubas Tyciojamasi ne is vardo, o is zmogaus. Ir kai suaugusios moteriskes, prilipusios prie PC, laido panasias pastebeles yra tiesiog liudna, ko jus ismokinsite savo vaikus?
Visi vardai grazus, kuriu sielos grazios