Įkraunama...
Įkraunama...

Reti, keisti, įdomūs, negirdėti vardai

QUOTE(muminukas @ 2012 04 24, 19:27)
taip taip, apie tą pačią smile.gif jau septynis mastau.gif

badžiau pagooglinti kas čia per persona ir ar ir kitų vaikų vardai papimpinti, bet nepavyko. kas čia per psichologė? (nelabai tikusi matyt jei apie dukrų psichologinę būseną daržely/mokykloj/gyvenime negalvojo...)
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2012 04 24, 22:12)
badžiau pagooglinti kas čia per persona ir ar ir kitų vaikų vardai papimpinti, bet nepavyko. kas čia per psichologė? (nelabai tikusi matyt jei apie dukrų psichologinę būseną daržely/mokykloj/gyvenime negalvojo...)

http://tv.mamyciuklu...-balandzio-21-d.
Greta, Dominykas, Bernardas, Mėta, Pasaka, Fėja, Teodoras
Atsakyti
QUOTE(astarte12 @ 2012 04 24, 21:33)
http://tv.mamyciuklu...-balandzio-21-d.
Greta, Dominykas, Bernardas, Mėta, Pasaka, Fėja, Teodoras

Ką tik norėjau tą patį rašyti. Nu man tai kažkas baisaus paryškinti.. doh.gif Kaip reikės jaustis jiems užaugus? Galėjo vieną kitą mergaitę Sakme, Apysaka, Saga pavadinti doh.gif

Aš labai pritariu teiginiui, kad vaiko vardas parodo tėvų išsilavinimą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MrrMiau: 25 balandžio 2012 - 10:29
QUOTE(MrrMiau @ 2012 04 25, 11:28)
Ką tik norėjau tą patį rašyti. Nu man tai kažkas baisaus paryškinti..  doh.gif  Kaip reikės jaustis jiems užaugus? Galėjo vieną kitą mergaitę  Sakme, Apysaka, Saga pavadinti  doh.gif

Aš labai pritariu teiginiui, kad vaiko vardas parodo tėvų išsilavinimą.

Koks BRONĖ , PRANĖ ar ZOSĖ man asmeniskai daug negraziau nei FĖJA ar PASAKA. Užaugę šie vaikai -FĖJOS ir PASAKOS normaliai jausis, manau, nes vis mandresni negirdėti vardai išvelkami į dienos šviesą, ir tie vardai tarp aibės tokių panašių nebus kažkuo labiau keistesni, negražesni ar psichologiškai traumuojantys...
Atsakyti
Karolė, Nirtautas, Kinga (pastarasis galvojau, kad tik vienas koks bus, pasirodo kasmet beveik pasitaiko)
Atsakyti
o man ta Pasaka kuo toliau tuo normaliau skamba doh.gif doh.gif bet gyvenime neišdrįsčiau duot dukrytei tokio vardo......... blush2.gif
Atsakyti
Moteris metuose - Inija.
Atsakyti
QUOTE(Rino30 @ 2012 03 30, 08:24)
Beje kažkada teko darbe pažinoti moteriškę -Francuaza smile.gif

Va kas gaunasi, kai užsienietiškus vardus sulietuvina biggrin.gif Prancūzijoje bent jau tarp vyresnios kartos gana populiarus vardas, Francoise mergaitei, bet lietuviškai tai tartųsi Fransuoz, o berniukui Francois (fransuo)
Atsakyti
QUOTE(rausvakase @ 2012 04 25, 12:45)
Koks BRONĖ , PRANĖ ar ZOSĖ man asmeniskai daug negraziau nei FĖJA ar PASAKA. Užaugę šie vaikai -FĖJOS ir PASAKOS  normaliai jausis, manau, nes vis mandresni negirdėti vardai išvelkami į dienos šviesą, ir tie vardai tarp aibės tokių panašių nebus kažkuo labiau keistesni, negražesni ar psichologiškai traumuojantys...

Bronė,Pranė ir Zosė tai vardai,o Fėja ar Pasaka-ne.
Atsakyti
Šviesa biggrin.gif pirmą kartą išgirdus maniau juokauja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(justyte @ 2012 04 25, 22:35)
Va kas gaunasi, kai užsienietiškus vardus sulietuvina  biggrin.gif Prancūzijoje bent jau tarp vyresnios kartos gana populiarus vardas, Francoise mergaitei, bet lietuviškai tai tartųsi Fransuoz, o berniukui Francois (fransuo)

Taigi lietuviškai Pranutė
Papildyta:
QUOTE(*Liepa18* @ 2012 04 25, 17:21)
Moteris metuose - Inija.

ir tinka tai moteriai tas vardas smile.gif jaunatviška smile.gif
Atsakyti
Seserys - Juvė ir Ugna.
Atsakyti