Įkraunama...
Įkraunama...

Reti, keisti, įdomūs, negirdėti vardai

Vardas Alkas, na dar tokio neteko girdėti blush2.gif kaip alkis, man panasiai smile.gif cia "Zmones" zurnale perskaiciau, atrodo ir tevai issilavine... na gal tik man sis vardas siek tiek keistokas blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rugio_gele @ 2012 04 20, 19:30)
Vardas Alkas, na dar tokio neteko girdėti  blush2.gif  kaip alkis, man panasiai smile.gif cia "Zmones" zurnale perskaiciau, atrodo ir tevai issilavine... na gal tik man sis vardas siek tiek keistokas  blink.gif  doh.gif

as tai seniai girdejus sita varda televizijoj anksciau sukiojosi vyras vardu Alkas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rugio_gele @ 2012 04 20, 19:30)
Vardas Alkas, na dar tokio neteko girdėti  blush2.gif  kaip alkis, man panasiai smile.gif cia "Zmones" zurnale perskaiciau, atrodo ir tevai issilavine... na gal tik man sis vardas siek tiek keistokas  blink.gif  doh.gif

Būtent, kad tėvai išsilavinę, nes "alkas" lietuviškai reiškia šventą vietą, pasiskaitykite:
http://www.aidai.us/...c...&Itemid=458
Atsakyti
iŠ miesto dienraščio: Mariam -eckaitė, Abdulla -eckas... brolis ir sesuo.
Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2012 04 20, 20:48)
Būtent, kad tėvai išsilavinę, nes "alkas" lietuviškai reiškia šventą vietą, pasiskaitykite:
http://www.aidai.us/...c...&Itemid=458

Gal reiksme ir labai grazi,bet vardas nuo to nepasidaro maziau keistas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(muminukas @ 2012 04 21, 11:34)
iŠ miesto dienraščio: Mariam -eckaitė, Abdulla -eckas... brolis ir sesuo.

Jei tures dar viena berniuka tai bus Muhamedas,o jei mergaite tai Fatima. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vasareuk @ 2012 04 21, 13:01)

Jei tures dar viena berniuka tai bus Muhamedas,o jei  mergaite tai Fatima. bigsmile.gif

Arba Achmedas ir Aiša mirksiukas.gif
Atsakyti
Brandus vyras Isandrijus.
Atsakyti
Šiandien vienoje TV laidoje kalbėjo policijos pareigūnė Liulita.
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2012 04 22, 16:47)
Šiandien vienoje TV laidoje kalbėjo policijos pareigūnė Liulita.

Nepasiseke merginai su varduku bigsmile.gif Musu kraste sako liulys po nosim kabo t.y.snarglys,su tuo ir asocijuojasi biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Gomerta @ 2012 04 21, 12:54)
Arba Achmedas ir Aiša  mirksiukas.gif

Irgi variantas geras doh.gif
Papildyta:
QUOTE(*Liepa18* @ 2012 04 22, 13:32)
Brandus vyras Isandrijus.

Negirdetas visiskai,na bet geriau nei Ictiandras bigsmile.gif
Atsakyti
mergaitė Tuja smile.gif na gyvena ne LT,tai Thuja,bet vardas duotas kaip saknt norint pagerbti medį ar krūmą tują. etikėjau,kad Thuja,tai tuja,ale pasigoglinau-nu tikrai smile.gif ieškojau LT vardynuose,tai bent jau kolkas Tujos neradau tarp vardų,bet ilgainiui ko gero šio medžio pavadinimas taps vardu ax.gif nors reikšmė...bet tikriauiai sugalvos kokią nors geresnę,nei skaniai kvepianti mediena ax.gif
Atsakyti
kastrazis iš laidos tūkstantmiečio vaikai.
Atsakyti
QUOTE(marytexxx @ 2012 04 22, 19:38)
kastrazis iš laidos tūkstantmiečio vaikai.

doh.gif kaip koks kastruotas blink.gif doh.gif
Atsakyti