nuo to nemažiau keistas
Mazas vaikas tokiu vardu -keistoka, solidaus amziaus moteryte- jau nebe
Darbe teko registruoti laišką, adresuotą Izaurai , pavardė rusiška, gyvena Lietuvoje.
Ivaras
Citata is "Delfi" straipsnio - "Vilniaus 946osios Daugiabučių Namų Savininkų Bendrijos pirmininkas Ivaras Giniotis diskusijos pabaigoje apibendrino, jog jo atstovaujama bendrija iš esmės yra patenkinta renovacija, bet kompleksinio valstybinio požiūrio stoką į šį procesą teigia patyręs asmeniškai."
Papildyta:
Cia is tu laiku kai rode "verge Izaura",beje Santa irgi is ten pat,buvo ten viena verge tokiu vardu
Papildyta:
Ir dar Teisutis-visada teisus,Grazutis,Gerutis,Meilutis ir t.t.
Papildyta:
Gal ir prasmingas,bet nenoreciau tokio vardo
Citata is "Delfi" straipsnio - "Vilniaus 946osios Daugiabučių Namų Savininkų Bendrijos pirmininkas Ivaras Giniotis diskusijos pabaigoje apibendrino, jog jo atstovaujama bendrija iš esmės yra patenkinta renovacija, bet kompleksinio valstybinio požiūrio stoką į šį procesą teigia patyręs asmeniškai."
Papildyta:
QUOTE(Gomerta @ 2012 04 14, 15:32)
Darbe teko registruoti laišką, adresuotą Izaurai , pavardė rusiška, gyvena Lietuvoje.
Cia is tu laiku kai rode "verge Izaura",beje Santa irgi is ten pat,buvo ten viena verge tokiu vardu
Papildyta:
QUOTE(rausvakase @ 2012 04 14, 09:28)
Narsutis ir Drąsutis, irgi auga narsūs ir drąsūs
Ir dar Teisutis-visada teisus,Grazutis,Gerutis,Meilutis ir t.t.
Papildyta:
QUOTE(rausvakase @ 2012 04 14, 12:15)
Mitologinis vardas, ugnies deives vardas, prasmingas vardas
Gal ir prasmingas,bet nenoreciau tokio vardo
http://www.alfa.lt/s...12-04-14_18-11/
straipsnis apie lietuvaičių vardus,
straipsnis apie lietuvaičių vardus,
QUOTE(Dzenete @ 2012 04 15, 08:54)
jep,tem yra neprastas toks-Čiovydas
QUOTE(Ramunita @ 2012 04 15, 09:19)
Jei neklystu, Vytauto Misevičiaus knygoje "Karaliūnas Gargaliūnas" šis vardas paminėtas buvo.
QUOTE(HappyAngel @ 2012 04 15, 11:56)
Jei neklystu, Vytauto Misevičiaus knygoje "Karaliūnas Gargaliūnas" šis vardas paminėtas buvo.
tai,kad toks vardas yra tai žinau,bet jis toks,nu neprastas kaip sakant kažkaip galvojau,kad jis tik tame vardų kalendoriuje ir tiek,kaip ir daugelis ten esančių vardelių
Kuo daugiau jį kartoju, tuo labiau jis man patinka
QUOTE(Ramunita @ 2012 04 15, 09:19)
Tai man šitas irgi buvo vienas iš topų.
Vaikystėje gazdindavo, kad blogus vaikus į Čiobiškį veža. (ten būdavo kažkokia paauglių kolonija) Tai tas vardas iškart priminė tai. Čiovydas iš Čiobiškio.
QUOTE(Dzenete @ 2012 04 15, 11:42)
Tai man šitas irgi buvo vienas iš topų.
Vaikystėje gazdindavo, kad blogus vaikus į Čiobiškį veža. (ten būdavo kažkokia paauglių kolonija) Tai tas vardas iškart priminė tai. Čiovydas iš Čiobiškio.
Man kazkodel irgi Ciovydas su Ciobiskiu asocijuojasi
QUOTE(HappyAngel @ 2012 04 15, 11:05)
Kuo daugiau jį kartoju, tuo labiau jis man patinka
o ne...