Įkraunama...
Įkraunama...

Reti, keisti, įdomūs, negirdėti vardai

QUOTE(Rino30 @ 2012 04 10, 06:29)

Gruziniškas vardas g.gif
Atsakyti
Siandien vaiku dienos centre sutikau berniuka vardu Minvidas wink.gif ir siaip pasitaike keletas vaiku tokiais serijaliniais vardai doh.gif Rebeka , Entonis , Elanija , Luisas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinee @ 2012 04 10, 21:45)
Siandien vaiku dienos centre sutikau berniuka vardu Minvidas wink.gif ir siaip pasitaike keletas vaiku tokiais serijaliniais vardai  doh.gif Rebeka , Entonis , Elanija , Luisas  doh.gif

Rebeka schmoll.gif ryškiai iš vakarų atėjęs,mama gal daug filmų matė rolleyes.gif
Atsakyti
Entonis tai jau be komentaru doh.gif
Atsakyti
Girdėjau ir toki- Grinius blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Rino30 @ 2012 04 12, 05:01)
Girdėjau ir toki- Grinius blink.gif

gal pavardė?
Atsakyti
QUOTE(Aglėja @ 2012 04 11, 12:31)
Rebeka  schmoll.gif ryškiai iš vakarų atėjęs,mama gal daug filmų matė  rolleyes.gif

Ne iš vakarų, o iš Senojo Testamento, o tai, švelniai tariant, truputį į kitą pusę. Ir Abraomo laikais žydai, kiek žinau, filmų nekūrė lotuliukas.gif
Atsakyti
Naujagimė Amilė smile.gif , gražu man thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinee @ 2012 04 12, 09:47)
Naujagimė Amilė smile.gif  , gražu man  thumbup.gif

Kažin ar nenugirs daugelis, kad Kamilė rolleyes.gif Nes aš taip ir perskaičiau kažkodėl, automatiškai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinee @ 2012 04 12, 08:47)
Naujagimė Amilė smile.gif  , gražu man  thumbup.gif

tarmiška Emilė hihihi.gif plg: einam - ainam biggrin.gif
Atsakyti
Tai kad ne,ne pavardė Grinius,tokiu vardu mama savo mažylį parke šaukė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rino30 @ 2012 04 12, 10:59)
Tai kad ne,ne pavardė Grinius,tokiu vardu mama savo mažylį parke šaukė biggrin.gif

man tai nieko keisto, nes kokių vardų dbr tik neprisigalvoja biggrin.gif Žinau berniuką - Girius doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sidabrinee: 12 balandžio 2012 - 10:14