Įkraunama...
Įkraunama...

Reti, keisti, įdomūs, negirdėti vardai

QUOTE(Elzė @ 2012 03 29, 00:27)
Labai mėgstu senas fotografijas. Ir vienoje apie ~1930m darytoje foto užrašyti visi nusifotografavę žmonės (Kaune), jau nepamenu kitų vardų, tik įstrigo viena mažytė mergytė, dar kūdikėlis, vardu Gėlė. Dabar nieko tikriausiai nestebintų, bet tada.... Nors jis man mergaitiškai patrauklus toks

Tada kaip tik nestebino, nes buvo tokia mada tarp inteligentų. Meilė, Undinė, Gražina, Eglė - iš to laikmečio
Atsakyti
Šiais laikai kuo toliau tuo įdomesnius vaikams vardus tėvai duoda.Keli mano draugių vaikų vardai: Chosė- Antanas biggrin.gif , Mėja ir Jierė biggrin.gif Senas ,bet man asmeniškai gražus vardas -Gutjiera. Beje kažkada teko darbe pažinoti moteriškę -Francuaza smile.gif
Atsakyti
va kaip tik norėjau parašyti Gutjiera. Vakar pardavėjos kortelėj perskaičiau (moteris apie 40m). Toks neįprastas pasirodė
Atsakyti
Ida
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2012 03 30, 22:50)

Neretas sis vardas, ypac tarp vyresnes kartos zmoniu smile.gif
Atsakyti
Snežana
Atsakyti
"...Dainininkė Sati savo sūnui davė audros ir griaustinio dievo vardą Indra."

Išsidirbinėjimo viršūnė blink.gif
Atsakyti
QUOTE(pingvinukas lolo @ 2012 03 31, 17:32)
"...Dainininkė Sati savo sūnui davė audros ir griaustinio dievo vardą Indra."

Išsidirbinėjimo viršūnė blink.gif

aha siaubas doh.gif kai as suzinojau irgi buvo reakcija ne is geriausiu schmoll.gif
Atsakyti
Vaikystėje pažinojau mergaitę vardu Vijolė... Man tai kažkoks Nijolės ir Violetos hibridas g.gif
Atsakyti
Neseniai per tv žiūrėjau laidą per "BTV'' ,tai ten vyrą rodė vardu Daivas.Iš pradžių net nesupratau apie ką kas ten kalbą ,juo labiau kad tą vardą visaip linksniavo,Daivą,Daivo ir t.t. Na pripažinkit tikrai keistai skamba biggrin.gif biggrin.gif . Beje mano šefės sūnaus vardas- Ginas,pati neseniai tik sužinojau kad dar ir tokių būną. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rino30 @ 2012 04 01, 19:56)
Neseniai per tv žiūrėjau laidą per "BTV'' ,tai ten vyrą rodė vardu Daivas.Iš pradžių net nesupratau apie ką kas ten kalbą ,juo labiau kad tą vardą visaip linksniavo,Daivą,Daivo ir t.t. Na pripažinkit tikrai keistai skamba biggrin.gif  biggrin.gif . Beje mano šefės sūnaus vardas- Ginas,pati neseniai tik sužinojau kad dar ir tokių būną. biggrin.gif

GINAS labai girdetas. rolleyes.gif Ziniu radijo vienos laidos vedejo yra toks vardas smile.gif

Bet DAIVAS blink.gif ...isties labai neiprastas ir negirdetas doh.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Rino30 @ 2012 04 01, 20:56)
Neseniai per tv žiūrėjau laidą per "BTV'' ,tai ten vyrą rodė vardu Daivas.Iš pradžių net nesupratau apie ką kas ten kalbą ,juo labiau kad tą vardą visaip linksniavo,Daivą,Daivo ir t.t. Na pripažinkit tikrai keistai skamba biggrin.gif  biggrin.gif . Beje mano šefės sūnaus vardas- Ginas,pati neseniai tik sužinojau kad dar ir tokių būną. biggrin.gif

Žinau vyrą kurio vardas Daivis. Irgi nekaip skamba g.gif
Atsakyti