Įkraunama...
Įkraunama...

Reti, keisti, įdomūs, negirdėti vardai

vakar per M-1 kalbėjo Glenas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fixa @ 2012 03 28, 17:21)

toki varda esu girdejus kazkokiam filme smile.gif
Atsakyti
Ka tik per TV lietuvė ČIANITA blink.gif blink.gif (su lietuviška -ytės ar kažkokia pavarde)

QUOTE(WarnaLesa @ 2012 03 28, 09:47)
kaimyne,moteris jau virs 50-ties vardu Lialia:) kol nebuvo teletabiu bumo tai buvo keista ir tiek toki varda girdeti... dabar pasidare nebe keista,o juokinga:)

gal koks pamalonimas, ar trupinys nuo kokios Leonidos ar Lilijanos blush2.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arvena: 28 kovo 2012 - 17:54
QUOTE(Sidabrinee @ 2012 03 28, 16:45)
toki varda esu girdejus kazkokiam filme  smile.gif

tai filme, ypač ne lietuviškam, toks vardas nestebina, bet Lietuvoj keista išgirsti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Arvena @ 2012 03 28, 18:50)
Ka tik per TV lietuvė ČIANITA  blink.gif  blink.gif  (su lietuviška -ytės ar kažkokia pavarde)

Matyt, JOANA skamba per prastai doh.gif Bet man gražiau JOANA bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Fixa @ 2012 03 28, 17:21)

Negirdėtas man rolleyes.gif
Atsakyti
Glenas man gal net visai nieko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fixa @ 2012 03 28, 19:09)
tai filme, ypač ne lietuviškam, toks vardas nestebina, bet Lietuvoj keista išgirsti rolleyes.gif

tai taip, keista drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mėnulė
Atsakyti
QUOTE(rausvakase @ 2012 03 28, 13:05)
Lialia ir Liolia blink.gif  schmoll.gif  ...  neteko dar tokių girdėt. Girdėjau tik panašų  LILĖ  smile.gif
Papildyta:
LIONĖ dar girdėtas panašus biggrin.gif

Tai iš šios operos žinau Lilija
Atsakyti
Labai mėgstu senas fotografijas. Ir vienoje apie ~1930m darytoje foto užrašyti visi nusifotografavę žmonės (Kaune), jau nepamenu kitų vardų, tik įstrigo viena mažytė mergytė, dar kūdikėlis, vardu Gėlė. Dabar nieko tikriausiai nestebintų, bet tada.... Nors jis man mergaitiškai patrauklus toks
Atsakyti
QUOTE(Elzė @ 2012 03 28, 23:27)
Labai mėgstu senas fotografijas. Ir vienoje apie ~1930m darytoje foto užrašyti visi nusifotografavę žmonės (Kaune), jau nepamenu kitų vardų, tik įstrigo viena mažytė mergytė, dar kūdikėlis, vardu Gėlė. Dabar nieko tikriausiai nestebintų, bet tada.... Nors jis man mergaitiškai patrauklus toks

GĖLĖ wub.gif Labai retas vardas. Toks neįprastas, tyras...man gražus wub.gif
Atsakyti
Taurima - man gražu smile.gif
Atsakyti