Įkraunama...
Įkraunama...

Reti, keisti, įdomūs, negirdėti vardai

QUOTE(Sidabrinee @ 2012 03 14, 14:35)
is situ pazistu du Saimonus , jau abu suauge vyrukai ir Šarlote zinau  smile.gif

Saimonas man taip pat baisu kaip Kevinas... gal net baisiau... Kevinas bent neišdarkytas, o čia kaip kokia Džestina doh.gif
Atsakyti
Siandien darbo dokumentuose aptikau moters varda Stalina blink.gif doh.gif . Pacios adresates nemaciau, bet speju, kad dama turetu buti pagyvenusi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gomerta @ 2012 03 14, 19:15)
Siandien darbo dokumentuose aptikau moters varda Stalina blink.gif  doh.gif . Pacios adresates nemaciau, bet speju, kad dama turetu buti pagyvenusi lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Darbe susiduriau su vardu Kilikėja blink.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mamakubu @ 2012 03 15, 07:03)
Darbe susiduriau su vardu Kilikėja blink.gif  rolleyes.gif

Sutrumpintai "Kilke" lotuliukas.gif Kokio amziaus vardo savininke?
Papildyta:
QUOTE(muminukas @ 2012 03 14, 14:09)
Saimonas man taip pat baisu kaip Kevinas... gal net baisiau... Kevinas bent neišdarkytas, o čia kaip kokia Džestina doh.gif

Kevinas vis delto baisiau blink.gif
Atsakyti
Pažystama susituokė su indų tautybės vyru ir sūnų pavadino Samir. Iš pradžių pamaniau, kad čis jau tėtis išrinko vardą indišką, bet pasirodo pati mama sugalvojo, ir tai yra musulmoniškas vardas (bent jau jos teigimu)
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2012 03 15, 12:54)
Pažystama susituokė su indų tautybės vyru ir sūnų pavadino Samir. Iš pradžių pamaniau, kad čis jau tėtis išrinko vardą indišką, bet pasirodo pati mama sugalvojo, ir tai yra musulmoniškas vardas (bent jau jos teigimu)

O tėtis, turbūt, galvojo, kad tai lietuviškas vardas lotuliukas.gif
Atsakyti
Dabar brolis parsinešė išlyginamųjų studiju diploma tai ant jo pasirasius dekanė Leta wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sidabrinee: 15 kovo 2012 - 19:47
QUOTE(Sidabrinee @ 2012 03 15, 19:47)
Dabar brolis parsinešė išlyginamųjų studiju diploma tai ant jo pasirasius dekanė Leta  wink.gif

mano dėdienė Leta, bet ji ne dekanė smile.gif ir dar žinau vieną Violetą, kurią nuo mokyklos laikų vadina Leta.
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinee @ 2012 03 15, 20:47)
Dabar brolis parsinešė išlyginamųjų studiju diploma tai ant jo pasirasius dekanė Leta  wink.gif

mano svajonių vardas nuo paauglystės dukrai...toks gražus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2012 03 16, 08:57)
ir dar žinau vieną Violetą, kurią nuo mokyklos laikų vadina Leta.

mano teta Violeta , bet ja vadina Vile smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinee @ 2012 03 16, 11:58)
mano teta Violeta , bet ja vadina Vile  smile.gif

toj klasėj buvo trys Violetos, taigi Violeta, Leta ir Vilė smile.gif
Papildyta:
iš telefonų knygos - Chana biggrin.gif pavardė be galūnės, tai nežinau lyties:)
Atsakyti